Perussuomalaiset ja Kokoomus syöttävät suoraan lapaan diktaattori Lukasenkalle ja hänen hengenheimolaisilleen.

Lukasenka keskellä, Persut ja Kokoomus laidoilla.

Lukasenka kuljettaa kohti hyökkäysaluetta.

Antaa syötön Persuille, Persut käyttävät Kokoomuksella, takaisin Persuille ja hieno Raipemainen lättysyöttö suoraan Lukasenkalle, joka iskee maalin!

 

 

Hallitus kertoo, että mikäli vastaava tapahtuisi Suomen rajalla kuin Valko-Venäjän ja Puolan, niin Suomi reagoisi. Suomi voisi sulkea rajat ja puolustaisi omia rajojaan ja EU:n ulkorajaa.

Persut ja Kokoomus sen sijaan antavat kuvaa ettei täällä tehtäisi mitään ja kaikki päästettäisiin maahan.

Suurenmoinen syöttö suoraan lapaan diktaattorille ja muille tahoille, jotka vastaavaa toimintaa harrastavat kuin Valko-Venäjä.

Edustaja/vpj. Peltokangas (Persut) kyselytunnilla (11.11.21):

Sisäministeri Ohisalon puheista kuitenkin huomaa, että mikäli vastaava siirtolaismäärä tulisi rajoillemme ja pyrkisi tunkeutumaan maahan, täällä edelleen otettaisiin heidät ja heidän turvapaikkahakemuksensa vastaan, vaikka kyseessä olisi vieraan vallan hybridihyökkäys. Tällainen toiminta johtaisi Suomessa yhteiskuntajärjestelmän järkkymiseen. Arvoisa hallitus, miten aiotte suojata Suomen rajat tällaiselta invaasiolta, vai aiotteko antaa kaikille mahdollisuuden saapua maahan, vaikka kyseessä olisi ilmiselvä hybridihyökkäys?

Ulkoministeri ja sisäministeri:

(Yle)

(Ilkka-Pohjalainen)

 

Edustaja Sanna Antikainen (Persut) kyselytunnilla (11.11.21):

”Se, että rajamme ovat rajoituksetta auki koko maailmalle, on näiden hybridivaikuttajien tavoite. He käyttävät tätä länsimaiden heikkoutta häikäilemättömästi hyväksi, ja te, hallitus, mahdollistatte tämän toiminnan Suomessakin…

…Mutta nyt, hallitus, teidän toimimattomuutenne ja sekavat lausuntonne ovat kutsuhuutoja Lähi-itään ja signaaleja Kremliin.”

”Että rajamme ovat rajoituksetta auki koko maailmalle” on Antikaisen ihan oma viesti, koska tällaista ei ole hallitus sanonut ja viestinyt. Antikainen on itse se, joka esittää kutsuhuudon maalaamalla todellisuutta vastaamattoman kuvan.

Antikainen väitti myös: ”Vihreiden ministerien lausuntoja on ollut huolestuttavaa seurata. Ulkoministeri kertoi muutama päivä sitten mediassa, ettei Suomi sulkisi rajojaan, mutta pyörsi sitten parin tunnin päästä puheensa ja kertoi rajojen sulkemisen olevan mahdollista”

Ulkomisteri ei ole tällaista kertonut. Hän ei puheitaan pyörtänyt. Hän sanoi näin Ylen A-Studiossa:

”Ajatus, että kokonaan luovuttaisiin…”, ”siellä voi aina olla niitä, jotka oikeasti tarvitsevat humanitääristä apu, joiden hengestä ja terveydestä voi olla juuri sillä hetkellä kysymys…” ja sanoo, että pitää säilyttää mahdollisuus auttamiseen.

Kyseessähän ei ole pakolaiskriisi vaan Valko-Venäjä on aiheuttanut tilanteen käyttämällä ihmisiä hyväksi. Raja-alueella on jo paleltunut ihmisiä ja lapsiakin kuollut. Nälkä uhkaa ja veden loppuminen. Ja Puolakaan ei ole päästänyt EU-virkailijoita tai avustusjärjestöjä rajalle tai riippumatonta mediaa raporttien mukaan.

Seuraavana päivänä Latvian ulkoministerin kanssa pitämässään tilaisuudessa Haavisto sanoi sitten mitä ylemmässä kuvassa oli.

Ilmeisesti Antikainen on lukenut vain Iltalehden otsikon, joka sittemmin muutettiin. Tämä oli alkuperäinen toimittaja Mika Koskisen laatima tuosta Haaviston A-Studio haastattelusta:

 

Kokoomus menee sieltä, mistä aita matalin.

Edustaja Mykkänen esitti aidan rakentamista itärajalle. Älytön ehdotus ja kallis.

Jos haluatte lukea jotain muutakin älytöntä, lukekaa Kimmo Sasin (Kok) kirjoitus, jossa hän kirjoittaa mm.:

”Otetaan kuviteltu hyytävä esimerkki.

Suomen 1 300 kilometriä pitkälle rajalle ilmestyy miljoona maastopukuista miestä maastoautoissa ja pesäpallomailat kädessä. He huutavat rajan yli: asylum. Rajavartiosto soittaa sisäministeri Maria Ohisalolle ja kysyy neuvoa, mitä nyt tehdään. Ohisalo luonnollisesti vastaa: ”Jokaisella on oikeus turvapaikkakäsittelyyn. Olkaa kohteliaita ja päästäkää heidät maahan ja kehottakaa ajamaan viranomaisen luokse, joka käsittelee hakemuksen pakolaisstatuksesta”.”

(https://www.verkkouutiset.fi/suomi-voi-kayttaa-vakivaltaa-estaakseen-laittoman-maahantulon/#18ddcfcc)

Esimerkki on hölmö olkiukko ja täysin älyvapaa.

 

Tässä muutama esimerkki kuinka nimenomaan Perussuomalaiset ja Kokoomus luovat mielikuvaa ulospäin, että raja on auki ja kaikki otetaan ja mitään ei tehdä.

Miksi?

Persujen kanssa ei voi välttyä ajatukselta, että he haluaisivat vastaavan toistuvan Suomen rajalla, koska se olisi polttoainetta heille.

Kokoomuksen kohdalla vaikuttaa vain, että on reagoitu hysteerisesti.

Joka tapauksessa ovat syöttäneet suoraan diktaattorin ja hänen hengenheimolaisten lapaan.

 

Pääministeri Marin (kyselytunti 11.11.21):

”haluan myös vakuuttaa sen, että ilman muuta hallitus tällaisessa vastaavassa tilanteessa toimisi ja koko Suomi toimisi. Me emme tällaista toimintaa hyväksy tuolla rajalla, me emme hyväksyisi sitä omilla rajoillamme”

Onko olemassa luottamusta, että hallitus todella toimisi?

Kyllä.

Koronakriisin aikana on otettu koviakin keinoja käyttöön. On otettu valmiuslaki käyttöön ja julistettu poikkeusolot.

Afganistanin tilanteen kriisiytyessä hallitus toimi vallan tarmokkaasti evakuointioperaation järjestämisessä ja toimeenpanossa yhdessä puolustusvoimien (eduskunta hyväksyi) ja muiden viranomaisten kanssa.

Siinä pari esimerkkiä.

Samoihin aikoihin Persut linjasi ”nolla turvapaikanhakijaa” ja esim. näin:

 

 

 

 

+6
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu