Perussuomalaiset ja Soldiers of Odin ja hälytyskellojen kaiku…

Mediassa uutisoitiin,

Saksassa terrori-iskuja suunnitelleella äärioikeistoryhmällä yhteyksiä Soldiers of Odiniin.

Tämän ryhmän jäsenet ovat mukana myös Kansallismielisten Liittoumassa.

Kyseisen Liittouman kesäleirillä ammuskeltiin kuvia, joissa mm. Li Anderssonin kuva.

Mukana Persujen jäseniä, Suomen Sisun (yhteydet PS:ään vahvat) ja Soldiers of Odinin jäseniä.

Halla-aho on kommentoinut kesäleirin ammuskeluja mm.

– Tapettiinko siellä (kesäleirillä) ihmisiä? Sanoisin, että ihmisten tappaminen, kuten Turun islamilaisessa terrori-iskussa, on paljon vakavampi asia.

Miksei vain voi tuomita jotain toimintaa? Mikä siinä on niin vaikeaa…?

Perussuomalaisten kansanedustajia, mm- Mauri Peltokangas ja Wilhelm Junnila käynyt puhumassa Kansallismielisten Liittouman tapahtumissa, joissa mukana myös Soldiers of Odin porukkaa ja natseja.

Tämä on puolueen pj. Halla-aholle ihan ok.

Onko perusteltua sanoa Perussuomalaista puoluetta etnonationalistiseksi tai ainakin sen kanssa vahvasti flirttailevaksi?

Mielestäni on, kun puolueen pj. Halla-aho itse niin toteaa, kts. kuvaliite. Laura Huhtasaari on lietsonut väestönvaihto -salaliittoteoriaa jne.

PS ei halua monietnistä Suomea puheenjohtajansa mukaan. Siitä on lyhyt hyppäys monoetniseen.

———————–

Tähän kun lisätään kaikki viimeaikaiset hyökkäykset viranomaisia, tutkijoita, tutkimusta jne. vastaan. Epäluottamuksen lietsominen.

Epäluottamuksen lietsominen mediaa kohtaan ja sen leimaaminen aina esim. agendajournalismiksi kun PS kriittinen juttu. Tai Ylen haluaminen maksukortin taakse kun heidän mielestään uutiset ja ohjelmatarjonta on asenteellista heitä vastaan.

Naurettavat itkuvirret, että heitä Persuja ajojahdataan ja uhriutumiset.

Kiihottaminen kansanryhmää kohtaan -lain poistamisvaatimukset (tarkoittaisi kansainvälisistä sopimuksista irtautumista).

Maalittamisen hyväksyminen.

jne. jne.

sekä,

Sosiaalitukien perässä tänne tulevien aalto v. 2015 tapahtuman jälkeen, sillä pelottelu. Ei tapahtunut. Itseasiassa uudet turvapaikkahakemukset laskeneet vuosi vuodelta ja viime vuonna 1646kpl uusia hakemusta (aikuiset). Taidetaan olla alemmalla tasolla uusissa hakemuksissa kuin ennen vuotta 2015. Avoimia tilastoja Migri.

Maahanmuuttajien sosiaalituista väärentely. Edelleen mm. levitetään väitettä, että maahanmuuttaja saisi enemmän toimeentulotukea kuin muut. Tämä ei pidä paikkaansa. Perussuomalainen toimeentulon saaja ja maahanmuuttaja saavat sitä aivan samoin kriteerein (perusosa 502,21€). Meillä on sellainen juttu perustuslaissa, että olemme yhdenvertaisia näissä asioissa. Sen takia, jos maahanmuuttajien toimeentulotuesta leikataan kuten PS on esittänyt, se leikkaantuu kaikilta. Muistaakseni Hanna Mäntylä Persuministerinä oli ajamassa tällaista maahanmuuttajilta leikkaamista ja se törmäsi juurikin perustuslakiin. Ja tulisi törmäämään jatkossakin.

Maahanmuuttajat ovat suhteessa kantaväestöön enemmän toimeentulotuella, koska työllistyminen vaikeampaa, mutta yksittäinen maahanmuuttaja ei saa sitä sen erilaisemmilla kriteereillä kuin Perussuomalainen toimeentulotuen saaja.

Turvapaikanhakijat taas eivät saa toimeentulotukea vaan vastaanottorahaa, joka on pienempi kuin toimeentulotuen perusosa.

Näistä PS ei kannattajilleen kerro. Ovat lähinnä tyytyväisiä kun tällainen väärä informaatio leviää.

 

Herätyskellojen olisi syytä soida…

Tämä Halla-ahon PS ei ole sama puolue kuin Timo Soinin verrattain harmiton sutkauttelupopulismi.

Halla-ahon PS on jotain paljon ilkeämpää.

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu