Perussuomalaiset ja vahinkonatsit

Perussuomalaisilla on kumma taipumus eksyä samoihin kuviin ja tilaisuuksiin natsien kanssa ja hengailla heidän kanssaan. Tokihan se on vain vahinko…

Kansanedustaja Mauri Peltokangas (kiistää kannattavansa) oli puhujana Kansallismielisten Liittouman tilaisuudessa (mikin varressa Terhi Kiemunki).

Kansallismielisen liittouman sihteeri on Seikku Kaita ja taloudenhoitaja Elisa Hiltunen. Molemmat Perussuomalaisia aktiiveja. Liittouma on kesällä 2017 perustettu äärioikeistolainen koalitio. Terhi Kiemungilta kysyttiin (https://yle.fi/uutiset/3-10533611) :

”Voiko liittouma tehdä yhteistyötä PVL:n kanssa?” (PVL = Pohjoismainen Vastarintaliike).

– ”Voimme.” (ja ovat myös tehneet, saanen lisätä).

”Voisiko PVL:n jäsen tulla aktiiviksi teidän ryhmään?”

– ”Todennäköisesti joo.”

Kansallismielisen liittouman kesäleirilllä ammuttiin maalitauluihin, joissa mm. Li Anderssonin kuva. Leirillä mukana ampumassa mm.  Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen Seikku Kaita, Helsingin perussuomalaisten hallituksen varajäsen Karin Zeiger. Mukana myös kielletyn uusnatsijärjestö PVL:n johtaja Antti Niemi.

Tampereen valtuustoryhmän pikkujouluissa Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Lassi Kaleva sekä varapuheenjohtaja Heikki Luoto viettivät iltaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajan Antti Niemen ja Perussuomalaisista jo erotetun Terhi Kiemungin kanssa, joka kuuluu Kansallismielisten Liittoumaan.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen on poseerannut samassa kuvassa Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa (edustaa kansallissosialistista aatetta).

jne.

Myös puolueessa ”rättipäiksi” kutsuminen (Ano Turtiainen) on ilmeisen normaalia ja hyväksyttyä kielenkäyttöä. Sama herra pitää sulkana hattuun Perussuomalaisissa, että kun hän käräjäoikeuden tuomion mukaan ”kehotti kohdistamaan tuhoamis- ja eliminointitoimia” Suomen Punaisen Ristin toimipisteisiin. Turtiainen: ”Tässä porukassa tämä tuomio on vain sulka hattuun.”

Kansanedustaja Veikko Vallin kieltäisi eri uskontoja (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/perussuomalaiset-ovat-korjaus-kirjoitteluuni/)

Halutaan rajat kiinni.

Lietsotaan muukalaiskammoa ja epäluuloja.

Esitetään asioita, jotka tarkoittaisi kansainvälisistä sopimuksista irtautumista, mutta ei kerrota miten sellaisen toteuttaisivat esim. kiihottaminen kansaryhmää kohtaa -laki (avaisi avoimen väylän avoimelle rasismille).

Lietsotaan epäluottamusta viranomaisia kohtaan ja jaetaan disinformaatiota (pj.Halla-Aho mukaan lukien).

Lietsotaan epäluottamusta tiedettä ja tutkimusta ja tutkittua tietoa kohtaan.

Lietsotaan epäluottamusta mediaa kohtaan.

Vähätellään ja jopa kiistetään ihmisen osuus ilmastonmuutoksessa ja siihen liittyvä tutkimustieto.

Vähätellään/uhmataan saatuja tuomioita tai pidetään ”sulkana hattuun” (mukaan lukien pj. Halla-Aho: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/halla-aho-uhmaa-oikeuden-maaraysta-erikoista/d62eb99d-eb69-31f1-bf71-a6e70be34d50 )

—–

Helsingin keskustaan pommi-iskua suunnitellut kansallissosialismia kannattava latvialainen mies:

Esitutkinnassa mies kertoi toivovansa, että eri kulttuurit ja uskonnot eivät olisi samassa paikassa. Hänen mielestään Euroopassa pitäisi olla ”eurooppalainen kulttuuri”. (HS)

Missähän eduskuntapuolueessa olen kuullut samansuuntaisia lausuntoja…?

—–

Nämä uusnatsit ovat kyllä melkoisia ressukoita. Heidän koko ajattelunsa perustuu täyteen hölynpölyyn. Ja ollaan niin muka isänmaallisia. Ja Perussuomalaiset eksyvät ”vahingossa” samoihin kuviin ja tilaisuuksiin (mm. soihtukulkue, jota on ollut aloitteellisesti järjestämässä PVL).

+8
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu