Perussuomalaiset: käsienpesupuolue.

Persut ovat ahkera käsien pesuun erikoistunut puolue. Sitä voisi kuvitella sen olevan hyvä asia näin koronakurimuksessa, mutta ei tässä yhteydessä.

Muistamme kun Persut julkaisivat oman ajatuspajansa teettämän teoksen Totuus Kiihottaa. Teos, jossa naisia halvennettiin. Teos julkaistiin Persujen omassa tilaisuudessa, puheenjohtaja Halla-ahon läsnäollessa sitä promoamassa.

Kun ns. lehahti ulostukset tuulettimeen, alkoi vimmainen käsienpesu. Kukaan ei tiennyt kirjasta mitään.

 

Persut ovat neljä vuotta tukeneet Trumpia. Ovat tukeneet hänen provoamistaan, lietsomistaan, disinformaatiotaan, valheitaan, ihmisten mollaamista, hyökkäyksiään mediaa vastaan, hyökkäyksiään vähemmistöjä vastaan, hyökkäyksiään tutkijoita ja tutkimusta vastaan, hyökkäyksiä tiedettä vastaan, jne.

Nyt kun tämä osui kunnolla tuulettimeen ja ihannoimansa ja tukemansa Trump villitsi ja lietsoi joukkonsa hyökkäykseen kongressiin, alkoi käsienpesu Trumpista.

Pj. Halla-aho tekeytyy tyhmäksi:

Persut ovat pelanneet Trumpilta lainaamallaan pelikirjalla. Yllä Trumpin kohdalla luettelemani voidaan siirtää suoraan Persujen toimintaan. Halla-aho on myös samanlainen kuin Trump kannattajiensa silmissä. Hän ei voi olla väärässä. Hän on automaattisesti oikeassa ja kaikki mitä hän viestii, menee läpi ilman kriittisen ajattelun häivääkään. Halla-aho myös käyttää tätä hyväkseen.

Sekin voidaan siirtää suoraan, että Persut ovat veljeilleet QAnon salaliittolaisten kanssa. Ovat kansanedustajia myöten olleet samoissa tilaisuuksissa eduskuntatalon edessä (mm. syyskuussa). Presidenttiehdokas ja euroedustaja Huhtasaari ollut puhumassa.

Mitä mieltä Halla-aho on?:

  • QAnon ja äärioikeistolaisesta porukasta puolueessaan?
  • Tästä porukasta kuntavaaliehdokkainaan?
  • mm. Huhtasaaren veljeilystä tämän porukan kanssa?
  • Kansanedustajien veljeilystä tämän porukan kanssa?

Tämä on siis vastaavaa QAnon ja äärioikeistolaisporukkaa Suomessa, joka USA:ssa hyökkäsi kongressiin. Jota on lietsottu ja provosoitu neljä vuotta. Bidenin voitettua vaalit se eskaloitua. Siinä ei ollut mitään yllättävää.

Toimittajat kysykää. Ei pidä pelätä, että sen johdosta puolueen sisältä aletaan suoltaa törkyä. Ei pidä alistua painostukseen. Se olisi huolestuttavaa, jos Persuista ei kirjoitettaisi kriittistä, koska pelätään siitä seuraavaa reaktiota. Ja seuratkaa heidän somekäyttäytymistään ja viestejään. Raportoikaa. Se on hyvin erilaista kuin jossain tv:n keskusteluohjelmissa esiintyessään. Sieltä paljastuu se todellinen luonne.

 

Persujen harrastama käsienpesukin on taattua Trumpia. Kun Trumpin suoltama provosointi ja lietsonta osui nyt kunnolla mainittuun tuulettimeen, hän alkoi tuomita lietsomaansa joukkoa.

Kuinka todellista käsienpesu Trumpista sitten on…?

Ilmeisesti Persut Tavion mukaan Trumpin pitäisi saada jatkaa lietsomistaan, disinformaation levittämistään, väärentelyään ja vaalien kyseenalaistamista tällaisessa tilanteessa ja tapahtuneen jälkeen…

 

Persut eivät voi ottaa trumpilaista politiikkaa ilman Trumpia. Se olisi vähän sama kuin sanoisi, etten pidä Hitleristä, mutta toteutan kansallissosialismia.

 

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu