Perussuomalaiset: ”Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto ovat ongelmajätettä”

Jotkut tahtoisivat Persut johtamaan maata. Vaikea käsittää miksi:

Persujen mukaan Keskusta, SDP, Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat ongelmajätettä.

Onnea vaan yhteistyöhön sinne tuleviin valtuustoihin.

 

 

Aatekeräykseen Persut laittaisi:

”Feminismi on sosiaalisista ja poliittisista liikkeistä sekä ideologioista koostuva kokonaisuus, joita yhdistää yhteinen päämäärä: saavuttaa poliittinen, taloudellinen, henkilökohtainen ja sosiaalinen sukupuolten tasa-arvo. Feminismiin sisältyy näkemys, jossa eri yhteiskunnissa priorisoidaan enemmän miehen näkökulmaa, ja että naisia kohdellaan epäreilusti noissa mainituissa yhteiskunnissa.[6] Pyrkimykset muuttaa tätä sisältävät sukupuolistereotypioita vastaan taistelemista, sekä naisille koulutuksillisten ja ammatillisten mahdollisuuksien luomista, jotka ovat tasa-arvoisia verrattuna miehiin.lähde?

Feministiset liikkeet ovat kampanjoineet naisten oikeuksien puolesta, liittyen mm. äänioikeuteen, yrittäjyyteen, työntekoon, reiluun työpalkkaan sekä tasa-arvoiseen palkanmaksuun sukupuolten välillä, omaisuuden omistajuuteen, mahdollisuuteen kouluttautua, tasa-arvoiseen oikeuteen avioliitossa ja äitiyslomaan. Feministit ovat myös tehneet töitä laillisten aborttien ja sosiaalisen integraation puolesta, ja suojellakseen naisia ja tyttöjä raiskauksilta, seksuaaliselta pahoinpitelyltä, sekä perheväkivallalta.[7] Myös muutokset pukeutumisessa ja hyväksyttäviksi luokitellut fyysiset aktiviteetit ovat olleet osa feminististisiä liikkeitä.”

BLM (Black Lives Matter):

”Black Lives Matter on Yhdysvalloissa syntynyt mustiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää, etenkin poliisiväkivaltaa, vastustava liike.”

ANTIFA:

Lainasana saksankielen sanasta Antifa, joka on lyhennys sanasta antifaschistisch, joka taas on laina italian sanasta anti-Fascisti eli anti-fasistinen. Onko Persut heittämässä aatekeräykseen fasismin vastustamisen? Ehkä olisi syytä eritellä, koska Antifa ei ole yhtenäinen johdettu joukko. Hyvinkin hajanainen. Siellä on toki myös väkivallan käyttöä ja sitä on syytä vastustaa. Suurin osa toiminnasta tämän termin alla on kuitenkin ei-väkivaltaista.

Olen itsekin antifasistinen.

GLOBALISMI:

Jos tällä tarkoitetaan yhteistyötä muiden kanssa ja yhteisiä tavoitteita ja yhteisiä markkinoita yms., niin miksi kukaan vastustaisi? Ei Suomi yksin, sisäänpäin kääntymällä tule pärjäämään. Kiihkoilemalla keskenämme ”kansallismielisesti”. Möllöttämällä täällä räntäsateessa mulkoillen kaikkia muita altakulmain kuin koira, joka epäilee filunkia tapahtuneen isännän/emännän toimesta hälle.

Ei yksikään mainituista ”ongelmajätteistä” ole Suomen itsemääräämisoikeutta romuttamassa. Globalistuminen on tosiasia ja siinä mukana oleminen pärjäämisen elinehto tulevaisuudessa, mutta eihän se tarkoita, että Suomi johonkin katoaisi tai pitäisi kadota. Se katoaa vain niiden mielessä, jotka näkevät vihollisia joka kulman takana.

KOMMUNISMI:

Ei liene kuntavaaleissa suurikaan ongelma… Toki, jos pitää Joe Bideniakin kommunistina, kuten esim. Persut Laura Huhtasaari, niin varmaan sitten lähes kaikki ovat. Ja kuinka oikealla täytyykään olla, jos pitää Bidenia kommunistina?

 

Eli Persujen kuntavaalislogan #suomitakaisin tarkoittaa takaisin

  • naisten oikeuksien puolesta toimivilta
  • rasismin vastustajilta
  • kansainvälisestä yhteistyöstä
  • fasismin vastustajilta
  • kommunisteilta.

Sekä ”ongelmajätteiltä” Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto.

 

 

 

+10
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu