Perussuomalaiset näyttäisi käynnistäneet lokakampanjan (koronatilanne).

Kannatuksen lasku näyttäisi saaneen aikaan sen, että kun kaikki Persujen mieliaiheet ovat menneet eli siis maahanmuutto, niin on ilmeisesti alkanut jonkinlainen lokakampanja.

On alkanut puheenjohtajan esimerkillä (kuvaliite).

Siinä Halla-aho suoraan valehtelee. Ministeriöt kuulemma erikseen toteavat huoltovarmuuskeskuksen mokasta, että ”ei kuulu heille”.

Tällaista ei ole tapahtunut. Tämä on täysin Halla-ahon omasta päästä.

Työministeri Tuula Haatainen twiittasi:

”Huoltovarmuuskeskus on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnon alainen laitos. Eilen illalla ja tänään aamulla julkisuudessa on ollut esillä epäselvyyksiä liittyen suojainkauppaan. Näistä epäselvyyksistä olen heti aamulla pyytänyt pikaisen selvityksen.”

Persujen eduskuntaryhmän Twitter-tilillä viestitetään seuraavaa ja linkki Halla-ahon kirjoitukseen(lainaukset siitä):

Halla-aho: Kun Trump ensin vähätteli pandemiaa, se oli osoitus hänen ”epäpätevyydestään ja tyhmyydestään” – kun Marin teki samaa, se oli ”hyvää ja rauhoittelevaa johtamista”.

Eli siis pääministeriä olisi pitänyt Halla-ahon Persujen mukaan kutsua epäpäteväksi ja tyhmäksi.

He eivät esitä missä hän olisi vähätellyt. Hallitus on toiminut SUOMEN tilanteen mukaan. Tilannekuvan, joka muuttuu. Ja sen kanssa on elettävä. Harmillista tosiaan taas ettei muilla ole sitä absoluuttista tietoa kaikesta kuten persuilla. Ja toisekseen hallituksen viestintä on ollut rauhoittelevaa ja rohkaisevaa.

Marin, kuten infektiolääkäritkin, on todennut, että suurin osa selviää kausiflunssan tapaan kotihoidolla, mikä pitää paikkansa.

”Hallitukseen tai sen toimiin kohdistuva arvostelu leimataan herkästi veneenkeikuttamiseksi, kansallisen yhtenäisyyden nakertamiseksi tai sisäpolitikoinniksi väärällä hetkellä.”

Kyllä, jos se perustuu valheellisten väitteiden ja mielikuvien lietsomiseen kuten Persujen edustajat tehneet (kts. allekirjoittaneen bloki).

”Kun Marinin hallitus tekee u-käännöksiä, se on osoitus kyvystä mukautua tilanteisiin ja uuteen tietoon.”

Halla-aho ei ymmärrä, että viruksesta ei tiedetä kaikkea, on epätietoisuutta ja tilannekuvat muuttuu. Mitään U-käännöksiä ei ole tehty vaan reagoitu hetkeen eli on ollut kykyä mukautua muuttuneisiin tilannekuviin ja uuteen tietoon (SUOMEN tilanteen mukaisesti).

”Kun Trump antaa vääriä ja ylioptimistisia tietoja maansa varautumisesta, hän ”valehtelee”. Kun Marinin hallitus tekee samaa, se johtuu korkeintaan siitä, että joku muu (eli virkamiehet) ei ole pitänyt ministereitä ajan tasalla.”

Missä kohtaa hallitus on antanut vääriä tietoja? Valtion vastuulle kuuluvassa Huoltovarmuuskeskuksessa on ollut tavaraa, mutta se on se viimeinen varasto, mistä otetaan. Kunnilla yms. pitää olla omat myös ja oma hankinta. Tässä Halla-aho pyyhkii kaikkien muiden toimijoiden vastuut pois. Kunnilla ja yksityisillä on oma vastuu omista varmuusvarastoista ja hankinnoista.

”On epävarmaa, olisiko jokin muu suomalainen hallitus onnistunut välttämään Marinin hallituksen tekemät virheet, mutta on varmaa, että mikään muu hallitus ei olisi päässyt niistä virheistä yhtä lempeällä kohtelulla.”

Onko Halla-aho seurannut mediaa ollenkaan?

Pääministeri on myös kyennyt siihen mihin Perussuomalaiset eivät kykene eli myöntämään virheen kun sellainen on tapahtunut (esim. lentokenttä).

”Kun perussuomalaiset vaativat rajojen ja koulujen sulkemista, se oli persupopulismia. Kun Marinin hallitus teki saman, se oli jämäkkää ja päättäväistä johtamista.”

Ei se ollut persupopulismia vaan liian aikaista. On käynyt hyvin selväksi, että isoja rajoituksia ei olisi voinut tehdä kovinkaan aikaisemmassa vaiheessa kuin on nyt tehty. Saati joskus helmi-tammikuussa. Mahdotonta, mutta tätä persut eivät tajua, koska Persuhuutelijan osa on helppo. Meillä on sellainen kuin perustuslaki ja lainsäädäntö yms. pientä, joiden puitteissa hallituksen on toimittava, myös poikkeustilanteessa. Perustuslakivaliokunta tarkastelee myös. Ehkä Persutkin ovat tällaisista kuulleet?

Hallitus on toiminut SUOMEN tilanteen mukaisesti, SUOMEN lainsäädännön puitteissa. Nämä olisivat koskeneet myös Persuja samassa tilanteessa.

”Vanhassa Sprite-mainoksessa sanottiin: ”Thirst is nothing, image is everything.” Hiukan samanlainen olo tulee, kun katselee suomalaisten suhtautumista hallitukseensa. Hallitus näyttää hyvältä, koska siellä on nuorehkoja naisia. Marinia hehkutetaan Voguessa. Suomea kehutaan.”

Scripta blokin Halla-aho tässä terve! ”…Hallitus näyttää hyvältä, koska siellä on nuorehkoja naisia”. Harvinaisen vähättelevä analyysi eli suomalaiset olisivat tyytyväisiä hallitukseen vain, koska he ovat nuorehkoja naisia.

”Perussuomalaisissa parasta ja pahinta on se, että meillä kannattajakunta edellyttää puolueen vaikuttajien pysyvän uskollisena sille linjalle, jota heidät on äänestetty ajamaan…

…Muissa puolueissa kannattajakunta vaikuttaa huomattavasti joustavammalta asiasisältöjen suhteen. Jos puolue tekee yhdessä yössä täyskäännöksen, kannattajakunta tulee perässä, ja kaikki, mikä eilen oli väärin ja pahaa, onkin tänään oikein ja hyvää – sanalla sanoen jämäkkää johtamista. Selkeää ja rauhoittavaa!””

Oikeastaan tämä kappale kertoo ettei Halla-ahosta ja Persuista olisi tällaisen tilanteen johtoon. He eivät kykenisi muuntautumaan tilannekuvan mukaiseen toimintaan. Kun miettii hallituksen puolueiden ideologisia arvoja, niin kyllä siellä on jouduttu tekemään päätöksiä ja niiden taakse menemään, jotka eivät normaalitilanteissa olisi sellaisia, joita kannattaisivat eli omista suojahaudoista on ollut noustava ylös. Ja siitä nostan hattua, että näin on kyetty tekemään.

Teko, johon Perussuomalaiset eivät kykenisi.

Onko kaikki asiat menneet hallituksella tasan tarkkaan, 100%;sen kohdalleen, ilman pienintäkään virhettä?

Ei ole.

Mutta ero Perussuomalaisiin tulee siinä, että he kykenevät myöntämään ne.

Ja silloin kun siihen kykenee, on myös avoinna reitti niiden korjaamiseen.

+8
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu