Perussuomalaiset ovat osa äärioikeistoa.

Heti alkuun totean, että ei kaikki Persut jäsenet ja kannattajat ole, mutta Halla-ahon Persut-puolue on.

Halla-aholla oli koko viikonloppu aikaa kommentoida ja hän sai aikaiseksi seuraavanlaisen tekstin:

Huomaatteko mikä tästä tekstistä puuttuu?

Äärioikeistolaisen väkivallan tuomitseminen. Kansallismielisten Liittouman tuomitseminen, Soldiers Of Odinin tuomitseminen. Kansallismielisten Liittouma tehnyt yhteistyötä mm. toimintakiellossa olevan PVL:n kanssa (uusnatseja).

Sen sijaan hän kirjoittaa Keskusta puolueesta?!

Halla-aho väittää, että Pekka Katajan murhayrityksestä vangitut vastustaisivat Perussuomalaisia. Väite ei pidä paikkaansa.

Ala-Tuuhonen ja Torssonen ovat vangittuja ja epäiltyjä tekijöitä (päivitys 22.10.20. Ala-Tuuhosta ei enää epäillä. Päivitys 13.4.21. Torssonen vapautettu. Torssosen edesottamuksista voitte lukea mediasta):

 

 

Saavat innoitusta Halla-ahon viesteistä.

Torssonen vasemmalla:

 

1.9.2020 järjestetiin mielenosoitus eduskuntatalon edessä. Paikalla Kansallismielisten Liittouman porukkaa ja Soldiers of Odin porukkaa  kera QAnon hörhöjen.

Persut kansanedustajia oli paikalla peukuttamassa hallituksen eroa ja EU eroa sulassa sovussa yllämainittujen kanssa.

Kuvassa edustaja Huru yhdessä toisen vangituista kanssa.

 

Facebook kavereitakin ollaan:

 

Nyt Persut eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio puolustelee Soldiers of Odin ryhmää (ja jälleen Keskusta… havaitsenko suunnitelmallisuutta?):

 

Päivitys 15.9.20. (Kuva: Tiia Lehtonen). Kansallismielisten Liittouman kuvassa kolmetoista henkilöä, joista seitsemän (!) ovat Persuja eli reilu puolet:

 

Torssonen kuului Persuihin.

On aivan selvää etteivät ko. olevat tahot vastusta Persuja.

Persut ovat hyvinkin linkittyneet äärioikeiston kanssa, koska he ovat sitä itse.

Toinen vangituista oli mukana leirillä, jossa ammuskeltiin mm. Li Anderssonin kuvaa. Leirillä mukana myös Persut jäseniä (ei kansanedustajia). Halla-aho todennut ko. leiristä: ”Tapettiinko siellä (kesäleirillä) ihmisiä?” . Vangituista toinen ollut myös järjestämässä soihtukulkuetta, jossa mukana myös Persut kansaedustajia ja Suomen Sisun porukkaa. Suomen Sisun, jonka jäseniä ovat ainakin Persut kansanedustajista Mauri Peltokangas ja Juha Mäenpää ja Olli Immonen ja Jenna Simula. Jussi Halla-aho oli Sisun kunniajäsen.

Supo (Suojelupoliisi) on määritellyt Suomen Sisun ääriryhmäksi.

Persut edustajat Peltokangas ja Vilhelm Junnila käyneet Kansallismielisten Liittouman tilaisuuksissa ja tämä on ollut Halla-aholle täysin ok.

Ja muistakaamme Halla-ahon Scripta– bloki, josta hänen kannatuksena perusta tulee ja myös juontaa hänen lempinimensä ”mestari”.

Scriptassa möyhennetään maahanmuuttajia verbaalisesti maan rakoon. ”Ihmissaasta” mm. termi, jota käyttänyt ja hän ei myöskään irtisanoudu blokista. Scriptasta:

”Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino”.

Seuraappa minkälaista tekstiä kirjoitetaan joidenkin mm. sisäministeri Maria Ohisalon twiittien kommentteihin. Eipä paljoa eroa ylläolevasta.

Halla-aho myös todennut ettei Perussuomalaiset halua monietnistä Suomea.

Hänen tekstinsä ovat yhteneväisiä sävyltään Kansallismielisten Liittouman ja Soldiers of Odin ja Suomen Sisu porukoiden kanssa ja muiden äärioikeistolaisten. Väittäisin, että jonkinlainen inspiraation lähdekin Scripta on monelle.

Junes Lokkaa Halla-aho arvostaa.

Palatkaamme ensimmäiseen Halla-ahon melko sekavaan tekstiin.

Kepun valemedia Suomenmaa”.

Kepun vähemmän terävä pää (Kärnä & co)”.

Apuraha-antifalaiset”. Keitähän nämä lienee, olenko minä kun olen Persuista kirjoittanut? Vai viittaako hän esim. Persuja kritisoineeseen tutkija Oula Silvennoiseen, joka sai apurahan tutkimukseen (tai itseasiassa hänen yliopistonsa sai)?

”Lakaisee työt ja tuotannon Kiinaan”

”Veronmaksajien rahat Italiaan”. Viitannee EU:n elvytyspakettiin ja jälleen vääristellen.

”ISIS-naiset ja muut huippuosaajat Suomeen”. Ja taas vääristellään ja suolletaan hölmöä muka viiltävää.

Lapsia pyritään auttamaan. Myös lapsia, jotka Persut jättäisivät leirille:

 

Ei sanaakaan, että olisi tuominnut äärioikeiston väkivallan, Kansallismielisten Liittouman, Soldiers of Odinin. Sen sijaan Halla-aho yrittää häivyttää Persut äärioikeistosta ja siirtää puhetta Keskustaan, myös melko lapsellisella tavalla käyttämällä joistain keskustalaisista termiä  ”vähemmän terävä pää”.

Halla-ahon Perussuomalaiset ovat osa äärioikeistoa.

 

 

 

+12
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu