Perussuomalaiset ovat pelkureita, jotka eivät ota vastuuta omista sanoistaan (case Kataja).

Kun Jämsän Persujen vaalipäällikkö Pekka Katajaan kohdistui väkivaltaa (pahoinpitely/murhanyritys), Persut alkoivat lietsoa tekijöiksi maahanmuuttajia.

Persut eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio:

Mauri Peltokangas:

 

Molemmat ovat poistaneet viestinsä vaivihkaa.

Tavio vetää pohjat. Hän uhriutuu ja alkaa syytellä ”vihervasemmistoa”:

 

Osoittautui, että tekijät olivat äärioikeistolaisia ja toinen Persutaustainen.

Tavio mm. on pelkuri, joka ei ota vastuuta omista sanoistaan.

Tämä ei ole myöskään mikään yksittäistapaus vaan toimintatapa, jossa maahanmuuttajia vastaan lietsotaan mm. edustaja Tynkkynen Porvoon poliisiampumisissa:

Kataja tapauksen tekijät yhteyksissä Soldiers of Odiniin ja Kansallismielisten Liittoumaan. Tavio väittää, ettei hän tiedä mikä Kansallismielisten Liittouma on. Kyllä hän tietää:

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4028365-nain-perussuomalaiset-loivat-valeuutiskampanjan-yhdessa-aarikansallismielisten-kanssa

Puolueessa myös tiedetään, mikä Kansallismielinen Liittoouma on, koska Persut kansanedustajista ainakin Peltokangas ja Vilhelm Junnila ovat käyneet puhumassa järjestön tilaisuuksissa. Tilaisuuksissa, joiden järjestäjänä on ollut yksi epäillyistä tekijöistä eli Tero Ala-Tuuhonen. Tämä on ollut myös pj. Jussi Halla-aholle täysin ok.  Halla-aho: ”Vilhelm Junnila edustaa siellä omaa itseään. Pidän ihan hyvänä, että käy pitämässä puheenvuoron” (https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000006197782.html).

Vieläkö on ok?

Toinen vangituista on Teemu Torssonen, ex-Persu, jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen ja maakuntavaltuuston jäsen. Kuvassa vasemmalla.

Myös Persujen lehti Suomen Uutiset tietää Kansallismielisen Liittouman, koska on kirjoittanut siitä: https://www.suomenuutiset.fi/terrori-iskua-muistettiin-turussa-kukkien-laskua-aurajokeen-hairitsi-anarkistien-rummutus-molina/

Epäillyistä tekijöistä toinen ainakin ilmoittanut olevansa etnonationalisti. Ilmeisesti toinen tekijöiksi epäillyistä oli mukana leirillä, jossa ammuskeltiin mm. Li Anderssonin kuvaa. Leirillä mukana myös Persut jäseniä (ei kansanedustajia). Halla-aho todennut ko. leiristä: ”Tapettiinko siellä (kesäleirillä) ihmisiä?” . Tekijöistä toinen ollut myös järjestämässä soihtukulkuetta, jossa mukana myös Persut kansaedustajia ja Suomen Sisun porukkaa. Suomen Sisun, jonka jäseniä ovat ainakin Persut kansanedustajista Mauri Peltokangas ja Juha Mäenpää ja Olli Immonen ja Jenna Simula. Jussi Halla-aho oli Sisun kunniajäsen. Supo on määritellyt Suomen Sisun äärijärjestöksi. Persut kansanedustajia oli eduskunnan edustalla järjestetyssä mielenosoituksessa peukuttamassa (saman mielenosoituksen aikana salissa Persut edustajat kyykyttivät köyhiä toimeentulotuen koronalisää vastustaen). Mielenosoituksessa, jossa oli tätä Odin/Liittouma porukkaa kera QAnon salaliittohörhöjen. Siellä vaadittiin EU- eroa ja hallituksen eroa.

Halla-aho sanoi olleen poliittinen isku, kaikki viittaa siihen. Kun Kataja puhui tekijöistä oikeiston väkenä, Halla-aho välittömästi kertoi, että voi toki olla muukin syy.

Kataja kertoi hyvin pian tapauksen jälkeen epäilevänsä oikeiston porukkaa ja ettei tekijät olleet ulkolaisia. Persuihin laskeutui tällöin syvä hiljaisuus.

Uhri Kataja ei tukenut Halla-ahoa puolueen puheenjohtajaksi. Hän äänesti Sampo Terhoa. Eli hän oli ns. ”soinilaisia”. Hän pyrki ”siivoamaan” pois etnonationalisti- ja ääriporukkaa mm. toisen tekijöistä ehdokkuuden estäminen. Voisi siis sanoa olleen ns. enempi munaa kuin Soinilla, joka päästi rasistit ja etnonationalistit ja ”halla-aholaiset” puolueeseen. Sillä sai jytkyn, mutta seuraukset näkyvät nyt.

Halla-ahon Persut eivät ole sama puolue kuin Timo Soinin Persut. Ehkä niiden, jotka ovat vielä tässä harhassa, tulisi herätä.

Persut leimasivat maahanmuuttajat välittömästi iskun tekijöiksi. Ja kuuluihan sieltä vasemmiston iskuksi tietämistäkin.

Mutta nyt hiljaisuus, muuten paitsi uhriutumista ja muiden syyttelyä. Ei viestiä, ”Pyydämme anteeksi, että leimasimme asiattomasti maahanmuuttajia”. Mutta eihän pesunkestävä rasisti sellaiseen kykene.

Persuissa on etnonationalismia eduskunnassakin, vaikka Tavio. Kirjoitin siitäkin aiemmin mm.: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/perussuomalaiset-ja-etnonationalismi/

Pahoinpitelijät eivät olleet ulkomaalaistaustaisia vaan Persu/Soldiers of Odin/Kansallismielisten Liittoumataustaisia.

Tämä tapaus osoittaa osaltaan millaista porukkaa Persuissa on ja millaisen porukan kanssa heidän kansanedustajansa pitävät yhtä.

Miten Persut voisivat ottaa vastuuta yhteisistä asioista kun eivät kykene ottamaan vastuuta edes omista sanoistaan?

————————

Kuvassa vasemmalla Persut kansanedustaja Huru ja oikealla tekijäksi epäilty ja vangittu Kansallismielisten Liittouman johtaja:

Tekijäksi epäillyn viesti.

 

 

Huhtasaaren avustaja:

 

 

 

 

+7
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu