Perussuomalaiset: Putinin lapaan pelaava Suomen haittapuolue ja rasistinen oman etunsa ajaja.

Mitäs Persuissa?

Rasismia.

Hyökkäystä Suomen Punaista Ristiä vastaan.

Pelaamista suoraan Putinin lapaan.

Normaalia v…….a ja lässytystä ja ”profiloitumista asiallisena keskustelijana”

 

Mediassa kerrottiin SPR’n Ukraina keräyksestä ja avustuksista mm. Somaliaan.

Persut kansanedustajat reagoivat tähän valehtelemalla SPR’stä:

SPR joutui työkseen somessa korjaamaan näitä väitteitä:

Persut eivät valheellisia viestejä korjanneet, joten kyse siis tarkoituksellisesta valehtelusta. Haluavat antaa sen viestin minkä antoivat.

Mikäs tässä Somaliassa on kyse?

Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan seurauksena viljan toimitukset Ukrainasta ovat pudonneet radikaalisti mm. Afrikkaan, koska Venäjä mm. blokannut kuljetuksia. Ukraina iso viljan viejä.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/venajan-sotatoimet-ukrainassa-aiheuttaa-nalanhataa-maailmalla/

Tästä on seurannut akuutti nälänhätätilanne.

Mitäpä tästä seuraisi, jos mitään ei tehtäisi avun muodossa?

A) Ihmisiä ml. lapsia kuolisi nälkään.

B) Edessä voisi hyvin todennäköisesti olla uusi iso pakolaiskriisi kun valtavat määrät ihmisiä lähtisi liikkeelle kun ei ole ruokaa.

Mutta eihän rasisti kykene tällaisia hahmottamaan kun elää siinä pienessä rasistikuplassaan. Näkee sanat Afrikka ja Somalia, niin päässä naksahtaa.

Mitähän Persut sitten sanoisi, jos liikkeelle lähtisi esim. Afrikasta pakolaiskriisi?

Ei pidä ottaa. Nolla turvapaikkanhakijaa. Rajat kiinni!

Koska nämähän ihmiset olisivat niitä vääriä pakolaisia. Niitä Halla-ahon ”bodareita” ym.

Persut ovat eduskunnassa sanoneet puheenjohtajan johdolla, että pitää auttaa paikanpäällä. No, nyt on nimenomaan tilanne, että pitää auttaa paikanpäällä. Oletteko te siis valehdelleet eduskunnassa?

Liekö Persuilla jotain enemmänkin SPR’ää vastaan kun eduskuntavaaliehdokkaaksi kelpasi SPR’ää uhannut ja sitä vastaan lietsonut Ano Turtiainen. Silloin oli ollut polttopulloisku SPR’n tiloihin:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ddfe6c0b-9661-4e78-9d50-83155de19242

Turtiainen myös valittiin eduskuntaan.

 

Persut ovat viikkotolkulla, kuukausikaupalla eduskunnassa ja somessa levittäneet Suomesta viestiä ja mielikuvaa ettei täällä tehtäisi mitään, jos Venäjä aiheuttaisi tilanteen rajalle käyttäen pakolaisia ym. siinä hyväkseen. Vastaava kuin Valko-Venäjä Puolan rajalle taannoin.

Tällä totuudenvastaisella viestinnällä ovat lietsoneet myös epäluottamusta Suomen raja- ym. viranomaisia vastaan.

Nyt he aikovat estää valmiuslain muutokset ja nimenomaan sen käsittelemisen kiirellisenä ainoastaan siksi ettei siellä ole turvapaikkahakemusten keskeyttämistä kokonaan.

Paljon muutahan siellä on. On rajoittamista, järjestelykeskuksia, on ulkonaliikkumiskieltoja ym. Keskeisimpänä lisäys, että hybridiuhka olisi peruste poikkeusolojen julistamiselle.

Asiaa (tp-käsittelyn lopettaminen) on jopa erikseen ministeriöissä selvitetty EU’n kanssa (itäraja on myös EU-raja) ja kanta on ettei olisi EU-lainsäädännön mukainen. Jos näin, ei lakiin voi silloin kirjata sen vastaista kohtaa. Jos edelleen sellaista vaaditte, on teidän vaadittava myös Suomea irti EU’sta, jolloin voitte vaatia, että irtautumisen jälkeen pitää kirjata.

Kaikki nämä

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_63+2022.aspx 

jäisi pöydälle, jos Persut estävät kiirellisen käsittelyn.

He haluavat vieläpä kirjauksen (tp-hakemusten käsittelyn kokonaan keskeyttäminen) mahdollisimman matalalle kynnykselle. Ei valmiuslakiin vaan normaalilainsäädäntöön.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008845546.html

Ei tässä ole kyse Suomen edun ajamisesta tai turvallisuudesta vaan heidän oman agendansa ajamisesta. He ovat omissa ohjelmissaan ja vaatimuksissaan ja tavoitteissaan kirjanneet: nolla turvapaikkaa, humanitaarisen maahantulon lopettaminen jne.

Jotka muuten lensi roskakoriin Ukrainan kriisin myötä. Miksi? Vastaus on selvä. Meni pupu pöksyyn. Ei ollut uskallusta pitää kiinni omista linjauksista.

Sen sijaan on jaettu avun tarvitsijoita oikeisiin ja vääriin mm. pj. Purra vaati pakolaiskiintiön nollaamista Ukrainan sodan varjolla. Tällä yritetty vain häivyttää tosiasiaa, että luopuivat omista linjauksistaan.

Nyt he haluavat mahdollisimman matalalle kynnykselle turvapaikkahakemusten vastaanottamisen kokonaan keskeyttämisen. Jos he vaatisivat sitä valmiuslakiin ja ko. rajalle hetkellisenä tilana ja mikäli olisi mahdollista lainsäädännön puitteissa tehdä tällainen kirjaus, niin vaatimus olisi perusteltu.

En tiedä millä perusteella nyt Suomen kaikki rajat ja ylityspaikat ylipäätään suljettaisiin, jos itärajan johonkin kohtaan kohdistuisi painostustoimi.

Kun puututaan perus ihmisoikeuksiin, niin käyttöönoton kynnyksen on oltavakin korkea, mutta Purra haluaa sen mahdollisimman matalalle. Tiedätte kyllä miksi.

Korona-ajan Uudenmaan sulku vaati poikkeusolot ja valmiuslainpykälän käyttöönottoa eli kynnys oli korkealla ja hyvä niin. Pitääkin olla tällaiseen kun liikkumista rajoitetaan.

Mäkelä ukrainalaisista:

Paitsi, jos olet vääränlainen, väärästä paikasta ja väärän värinen.

 

On jääty jumiin turvapaikkasanaan. Jos esim. nyt Venäjä loisi Suomen rajalle vastaavan tilanteen kuin Valko-Venäjä loi Puolan rajalle, niin keskeistähän on, että kyseessä olisi toisen valtion aiheuttama vihamieliseksi tulkittava toimi. Tottakai Suomella olisi oikeus puolustaa rajojaan ja turvallisuuttaan.

Kun Puola sulki Valko-Venäjän vastaisen rajan ja ei ottanut vastaan ketään, ei edes kaikkein haavoittuvammassa olevia kuten naisia ja lapsia, niin mikä oli sen seuraus? Lapsia kuoli hypotermiaan metsiin Puolan rajalle. Näkisinkö sen, että Suomen viranomaiset katselisivat toimettomina tällaista? Vai pyrittäisiinkö auttamaan rajoitetusti edes niitä haavoittuvammassa asemassa olevia mikäli Venäjä ei heistä huolehtisi (Venäjälle tottakai kuuluisi ensisijainen vastuu).

Ei se olisi normaali turvapaikkatilanne.

Olisi mahdollista sulkea rajanylistyspaikkoja ko. rajalla, olisi mahdollista rajoittaa rajanylitystä, olisi mahdollista asettaa tietylle alueelle liikkumiskieltoja (poliisi valvoo), olisi mahdollista perustaa järjestelykeskuksia, joissa tulijoiden asia käsiteltäisiin ja sehän on ihan sataselvä asia, että koko rajan valvontaa tehostettaisiin. Jne. jne.

Valmiuslain lisäyksillä tällainen edellä mainittu tilanne tulisi poikkeusolojen julistamisen perusteeksi.

Nyt Persut kiristävät vaatimalla EU-lainsäädännön vastaiseksi tällä tietoa todettua kirjausta. Kaikki muu tärkeä menisi mukana myös ja ei saataisi kiireellisenä hybridiuhkaa valmiuslakiin ja poikkeusolojen perusteeksi.

Tässä on kyse vain ja ainoastaan omien etujen ajamisesta ja kun yhdistetään se viikkotolkulla levitettyyn totuudenvastaiseen viestiin ja mielikuvaan Suomesta ettei täällä tehtäisi mitään ja epäluottamuksen lietsomiseen Suomen viranomaisiin, niin pakko kysyä, että kenen puolella te seisotte?

Venäjän disinformaatiotehtaalla voidaan vetää lonkkaa ja poltella mahorkkaa rauhassa kun Persut tekee heidän puolestaan työn.

Jos Venäjä nyt loisi Suomen rajalle mainitun kaltaisen tilanteen, pitäisin Persuja osasyyllisenä, koska olette Suomesta valhetta levittäneet.

Ja ovatkohan Persut miettineet, jos Venäjä nyt loisi tilanteen ja toimittaisiin lopettamalla kaikki tp-hakemusten vastaanottaminen ja kaikki rajat kiinni, niin mitä te tekisitte Ukrainasta tulevien pakolaisten suhteen?

Ei tällainen kiristäminen ole Suomen edun mukaista. Nyt pitää saada se kiirellisenä käsittelyyn ja tulevaisuudessa täydentää, jos tulee selkeää uutta tulkintaa ja viestiä vielä joidenkin kirjausten tarkentamisesta tai muuttamisesta.

Mutta ennen kaikkea pitää lopettaa se valheellisen viestin ja mielikuvan levittäminen Suomesta. Putin kiittää Persuja kovasta työstä kun tekevät hybridivaikuttamista Suomesta sisältäpäin.

 

Persut myös vastustivat eduskunnassa uutta ilmastolakia. Eli eivät ole sitoutuneita mm. niihin toimiin, joilla mm. Venäjän fossiilienergiasta päästään irti.

”Suomen tavoite rakentaa fossiilivapaata hyvinvointivaltiota on paitsi ilmastokriisiin myös turvallisuuspolitiikkaan liittyvä kysymys. Mitä nopeammin irtaudumme fossiiliriippuvuudesta, sitä parempi ilmastolle ja sitä parempi Suomen ja koko Euroopan turvallisuudelle” – Ympäristöministeri Emma Kari

Ei heitä kiinnosta kuin turvapaikanhakijat ja pakolaiset ja nimenomaan ne väärät sellaiset, Halla-ahon ”bodarit”. Ja oman edun ja rasistisen agendansa ajaminen sodankin varjolla.

 

Sitten vielä loppuun Persujen turhaa ja jatkuvaa v…….a ja lässyttämistä.

Ensin puoluesihteeri Luukkasen Arto:

Ja sitten kansanedustaja Jani Mäkelä keskustelee asiallisesti HUS’in diagnostiikkajohtajan kanssa (kuva Dmitri Gurbanov):

 

ps.

Mites Persut, joko alkaa vinkuminen haittamaahanmuuttajista ja laiskoista työnvieroksujista?

+9
MikaHyvrinen1

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu