Perussuomalaiset: Uhri, ajojahdin ja agendajournalismin kohde.

Suomen Kuvalehti on tehnyt juttua Mika Niikon (PS) kiina -ja sähkötupakkaseikkailuista. Niikko on ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja. Aiheellista selvitystyötä siis. Niikko on kutsunut SK:n juttuja vääristellyiksi, mutta ei ole vielä eritellyt mitä asiavirheitä niissä olisi kahdessa tiedotteessaan. Olisiko myös hyvä avata avoimeksi ne selvitykset, jotka antanut, joita ei julkisuuteen ole tullut.

Kokoomuksen pj. Petteri Orpo suoraselkäisesti lausunut, että mikäli SK:n jutut pitävät paikkansa, Niikko ei voisi jatkaa ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana.

No, nyt sitten PS:n kansanedustaja Jani Mäkelä kirjoittaa: ”Petterillä on nyt vähän turhan suuret luulot itsestään. Vahvistaa entisestään käsitystäni, että kokoomuksen johdon on henkilöiden vaihduttava ennen kuin yhteistyö heidän kanssaan on mahdollista”

PS:n pj. Halla-Ahon mielestä Niikkoon kohdistuneet ovat ”ehkä tällaista agendajournalismia”.

Vaaditte Haaviston kohdalla selvittämistä vimmaisesti, vaaditte Rinteen eroa… jne.

Otitte toimittaja Timo Haapalan kirjoitukset Haaviston salaisesta mysteerioperaatiosta ilman minkäänlaista kriittistä tarkastelua, koska se tuki teidän agendaa. Eipä tämä ollut ”agendajournalismia”.

(Mitään mysterierioperaatiota ei ole ollut, Korpi oli viranomaisyhteistyöverkosto/työryhmä kuten Haavisto totesi jo 1. tiedotustilaisuudessaan ja julkisuudessa ollut Korpi -paperi vahvisti).

Nyt kun oman puolueen vastuutehtävässä toimiva jäsen on toimiensa kautta selvittelyn alaisena, se on ”agendajournalismia” ja ajojahtia ja Niikon tilannetta kommentoineen Orpon tulisi erota, koska hän meni kriittisesti kommentoimaan PS:n edustajaa. Teki sen aivan samanlaisella kommentoinnilla kuin PS Haaviston kohdalla tai Rinteen.

Haluan kiittää Perussuomalaisia suuresta viihteestä, jota tarjoatte. Samalla jaksan hämmästellä miten tämä menee enää kellekään läpi. Luulisi heidän toimintamallin olevan selvä kaikille.

  • Heitä esim. twitterissä ilmoille väitteitä, älä perustele kysyttäessä.
  • Leimaa vastapuolta mm. fasisti termillä heittelemällä sitä sinne tänne.
  • Luo epäluottamusta tutkimukseen, tutkijoihin, tieteeseen, mediaan, viranomaisiin = luo ”oma totuus” muut ”fake news” (Diktaattorien käsikirja sivu 1. Apinoitu malli myös Trumpilta).
  • Luo mielikuva esim. disinformaatiolla (mm. pj.Halla-Aho).
  • Vaadi vimmaisella tomeruudella muiden puolueiden/jäsenten toimien selvittämistä ja eroja.
  • Ota kaikki omaa agendaa tukeva vastaan ja levitä sitä (paikkaansa pitävää tai ei). Myös kaikki mitä pj. ”mestari” Halla-Aho sanoo/kirjoittaa on automaattisesti paikkaansapitävää. ”Oikeassa olemisen sietämätön keveys”, kuten voisi todeta (Kari Enqvistin kolumnissaan laatima hieno lause).
  • Kun vastapuoli kritisoi tai media kirjoittaa kriittisiä/selvitteleviä juttuja omasta puolueesta/jäsenestä, uhriudu, syytä ajojahdista ja ”agendajournalismista”.

Valitettavasti ja nähtävästi joihinkin tämä edelleen uppoaa kuin mummo lumeen.

Tähän mennessä lukija lienee tajunnut otsikon olleen sarkastinen.

 

 

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu