Perussuomalaiset: valehtelijoiden klubi

Suomeen tuli yhdeksän alle kymmenvuotiasta lasta ja kolme naista. Paenneet Al-holin leiriltä.

Perussuomalaiset kiihottui tästä.

Alkoi tuttu möykkä.

Tällä kertaa yhtenä valheen vyörynä. Perussuomalainen valehtelijoiden klubi. Tirehtöörinään oma Hegulinsa Halla-aho.

He väittivät tulon olevan hallituksen salainen operaatio.

Riikka Purra:Joskus ylin johto teki salaisia operaatioita, joilla pyrittiin suojaamaan kansakunnan turvallisuutta. Nykyään valtion ylin johto tekee salaisia operaatioita, jotta maahan saadaan tuotua #ISIS-läisiä, piilossa kansalta.”

Halla-aho: ”Ei lisää luottamusta viranomaisten ja ministeriön toimintaan, että tällaisia operaatioita tehdään salaa. Syksyllähän kävi ilmi, että oli olemassa operaatio ja suunnitelma näiden kaikkien ihmisten tuomiseksi Suomeen, ja se epäilemättä kariutui juuri siihen, että se tuli julkisuuteen.”

Halla-aho (ja Purra) valehtelee silmät päästään. Jokainen, joka nyt on vähääkään seurannut huomaa asian. Mikään tässä ei pidä paikkaansa. Ei ole nyt ollut salaista operaatiota. Ei ollut syksyllä operaatiota tuoda kaikki ja ei ole kariutunut yhtään mikään, koska edelleen on tarkoitus lapsia sieltä auttaa kuten on linjattu.

Sebastian Tynkkynen: ”Liberaali hallituksemme on tänään suorittanut kalliin operaation ja tuonut Suomeen 3 terroristiseen toimintaan lähtenyttä, osallistunutta ja loppuun saakka isiksen kalifaattia ylläpitänyttä naista. Yhteisrintaman aika on nyt virallisesti ohi. Aika palata oppositioasentoon.”

Tynkkynen valehtelee silmät päästään. Ei ole ollut mitään operaatiota. Otettu vastaan lentokentällä ja ohjattu siitä asianmukaisille viranomaisille. Tulivat reittilennolla (jossa ei mukana suomalaisia viranomaisia) ja maksusitoumus lipuista. Huomatkaa ettei Tynkkynen mainitse sanallakaan yhdeksää alle kymmenvuotiasta lasta. Ja mikä yhteisrintama? Persut ovat koko ajan vääristelleet ja lietsoneet epäluottamusta hallitukseen koronatilanteessa.

Riikka Purra: Teot on saatava tutkintaan ja naiset tarvittaessa tuomittava? Miten Suomen poliisi ja oikeuslaitos edes teoriassa kykenisivät selvittämään, mitä tämän näköiset naiset ovat tuhansien kilometrien päässä epäselvissä olosuhteissa tehneet? Vastaan teille: Eivät yhtään mitenkään.

Kysykää Tynkkyseltä. Hän ilmeisesti tietää tarkalleen.

Hyvin te vedätte. Kumoatte toisenne.

Perussuomalaiset vetävät ulkoasianvaliokuntaa. Se sai tiedon ja oikean kuvan saapumista edeltävänä päivänä. Silti saapumisen päivänä Persut, johtoa myöten, esittivät kyseessä olleen hallituksen salainen operaatio.

He yksiselitteisesti valehtelevat.

Valehtelijoiden klubi.

Perussuomalaiset myös ovat alkaneet lietsoa epäluottamusta viranomaisiin ja ulkoministeriön virkamiehiin.

Miten tällainen puolue voi johtaa ulkoasianvaliokuntaa?

……………………………

En ota kantaa nähin naisiin kovin paljon. En tiedä mitä ovat tehneet. Ehkä kuitenkin jotain kertoo, että oma-aloitteisesti ovat sotatoimialueelta poistuneet/paenneet ja tuoneet lapsensa sieltä pois ja haluavat heidät takaisin Suomeen. Jos olisi fanaatikko ja fundamentalisti, ei toimisi näin, koska he haluavat lapsensakin indoktrinoida siihen fanaattisuuteen. Mikä mahdollisuuus siihen olisikaan sellaisella leirillä kuin Al-hol.

Itse en mitenkään pysty kokemaan yhdeksää alle kymmenvuotiasta lasta ja kolmea naista (heidän äitejään) yhteiskunnan turvallisuusuhkana. Ehkä me nyt heistä selvitään. Vai miten heikkona me Suomea pidetään?

……………………………

 

+2
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu