Perussuomalaiset vauhdittavat omaa alamäkeään (koronatilanne).

Persut ovat mielipidemittausten mukaan luisussa alaspäin. Syykin on selvä. Heidän onttous on paljastunut. Ei ole ollut tarjota oikein mitään, ei edes perus rohkaisua ja myötäelämistä. Kovin paljon ainakaan en ole huomannut, että olisivat edes jakaneet valtioneuvoston ohjeistustwiittejä twitterissä.

Terveysviranomaisten/asiantuntijoiden haukkuminen.

Hallituksen aivan hömppätason arvostelu. Pääministerin ilmoituksen yhteydessä huhtikuun lopulla pidettiin puheenvuoroja, jossa annettiin ymmärtää ettei hallitus ole onnistunut oikein missään. Tätä viestiä kerrotaan myös sosiaalisessa mediassa ja myös vääristelyä, niin Mäkelät, Antikaiset, Vallinit, Taviot, Purrat, Halla-ahot mukana talkoissa. Antikainen oikein tomerasti jopa englanniksi.

Ihmiset kaipaavat oikeaa tietoa.

Ihmiset näkevät, että on tehty oikeita asioita.

Joitain lommoja tullut matkan varrella, mutta ne on myönnetty. Epäselvyydet selvitetty jne.

Hallitus on esiintynyt koko ajan rauhallisesti ja maltin säilyttäen. Jopa hämmästyttävän hyvin on pokka pitänyt kovassa paineessa. On kyetty tekemään kovia päätöksiä ja on kuunneltu asiantuntijoita.

Osan SDP:n nousussa on toki tilanteella ja pääministeripuolueen veto, mutta siinäkin tullaan siihen, miten esiinnytään ja mitä päätöksiä tehdään ja miten ne perustellaan. Pääministeri Marin on ollut todella vakuuttava. Juuri sellainen, jota ihmiset kaipaavat tällaisessa tilanteessa. Eikä vain pääministeri vaan koko hallitus.

Samaan aikaan Persulandiassa. Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko jakaa salaliittoteorioita 5G:stä. Nyt hän jakaa koronaviruksen laboratoriossa valmistus salaliittoteoriaa. Se on kumottu jo aikaa sitten monta kertaa. Niikon linkittämä Nobel voittajan väite perustuu intialaisen ryhmän tekemään juttuun, jota ei ollut vertaisarvioitu ja sittemmin poistettu ryhmän itsensä toimesta.

Viruksella on luonnollinen alkuperä:

https://www.sciencenews.org/article/coronavirus-covid-19-not-human-made-lab-genetic-analysis-nature

https://yle.fi/uutiset/3-11291291

—————–

Epätieto, salaliitoteoriat, vääristelyt, valehtelu, terveysviranomaisten haukkuminen (mm. Jani Mäkelä ”pelleiksi”), hallituksen helppokeikki tason arvostelu epäonnistuneeksi asioista, jotka jokainen näkee olevan eri tavalla jne., eivät mene läpi enää kuin korkeintaan joihinkin omiin kannattajiin. Se on arvostelua vain sen arvostelun tähden.

Maahanmuutto/turvapaikanhakijat eivät ole aseita tässä tilanteessa ja kun ei ole Persut puolueella oikein mitään muuta, niin Perussuomalainen ilmapallo vuotaa. Populistin onttous paljastuu ja Persujen öyhöttäminen ei kanna.

+7
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu