Perussuomalaiset vetävät eduskunnan ja kansanedustajien arvokkuutta viemaristä alas.

Persujen viime aikainen sekoilu on jo heidänkin mittapuullaan hämmästyttävää. Olen kirjoittanut aiemmin, että Persut ovat kuin, jos joku kirjoittaisi heistä parodian/farssin, mutta surullinen todellisuus on, että se ei ole parodiaa vaan täyttä totta.

Nyt uusimpana tämä nähty tiedotustilaisuus, jossa eduskuntaryhmän pj. Tavio ja ryhmän vrp. Mäkelä tekivät itsestään naurunalaisen.

Kirjoitin siitä yhtä älyttömän jutun kuin se itse tilaisuus oli (blokista ”teos tuuballe ja kahdelle torvelle”).

Mäkelähän on kutsunut koronan aikana THL:n asiantuntijoita pariinkin otteeseen pelleiksi. Jokaisen toimittajan ja Persujen kannattajan kannattaisi vilkaista hänen somekäyttäytymistään ja mieti sitten onko se kansanedustajan arvolle sopivaa? Lähinnä muistuttaa jotain pahaista koulukiusaajaa. Mäkelä ei myöskään kestä pienintäkään kritiikkiä tai edes vasta asia-argumentteja hänen puheisiinsa.

Mäkelä väitti tilaisuudessa ettei pääministeri ole informoinut neuvottelujen aikana suuren valiokunnan puheenjohtajistoa. Tämä väite oli täyttä soopaa. Pääministeri oli ollut yhteydessä valiokunnan puheenjohtaja Satu Hassiin. Mäkelälle tiedoksi, valiokunnan puheenjohtaja kuuluu valiokunnan puheenjohtajistoon valiokunnan puheenjohtajana.

Tavio julisti pääministerin rikkoneen perustuslakia, mutta ei kertonut, edes kysyttäessä,  mitä kohtaa hän olisi rikkonut.

Tilaisuuden jälkeen sama Tavio haukkui pääministeriä tyhmäksi tekeytyjäksi.

Lausunnon, johon Tavio viittaa, jälkeen annettiin lausunto. Se annettiin EU:n oikeuspalvelun lausuntojen jälkeen, joiden jälkeen myös oikeuskansleri näytti vihreää valoa:

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KokousPoytakirja/Sivut/PeVP_51+2020.aspx

Siinä todetaan, että oikeuspalvelun lausunnot hälventävät huolia ja, että valtioneuvoston neuvottelukannat ovat perustuslain kannalta oikeansuuntaisia ja:

Pyrkiä rajoittamaan lainoja: toteutui.

Pyrkiä rajoittamaan vastuuta: toteutui.

Pyrkiä turvaamaan kokonaisvastuun hallittavuus ja budjettisuvereniteetti (mm. tuli Suomen vaatimuksesta enimmäisvastuut): toteutui.

Tarkkarajaisuus: toteutui.

Epäasiallista ja epämääräistä vihjailua ja haukkumista Taviolta ja Mäkelältä ja Persuilta.

—————-

Nyt Persut edustaja Peltokangas on haukkunut kaikki ministerit persereiäksi (mukaanlukien siis pääministeri):

Mitä tulee Peltokankaan väitteeseen niin sekään ei pidä paikkaansa. Poliisiasioista vastaava ministeri eli sisäministeri Ohisalo mm. kommentoinut:

————-

Edustaja Veikko Vallin jatkaa tätä Marin-Macron mautonta vihjailua, jonka aloitti Persujen ajatuspajan Suomen Perustan hallituksessa oleva Arto Luukkanen (Persu ja muistaakseni varakansanedustajan paikalla) kirjoituksella Uuteen Suomeen, jonka poisti/poistettiin. Suomen Perusta, joka julkaisi naisvihamielisen Totuus Kiihottaa- teoksen pj. Halla-ahon paikalla ollessa, Persujen tilaisuudessa:

—————-

Yksi puolue tällä hetkellä vetää eduskunnan ja kansanedustajien arvokkuutta viemäristä alas.

 

 

 

 

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu