Perussuomalaisten agenda ja toteutus.

Perussuomalaisten kansanedustaja Kristian Sheikki Laakso (twitter) tutkija Oula Silvennoisen apurahasta ja tutkimuksesta, joka käsittelee holokaustia:

Puoli miljoonaa johonkin lässytykseen ja Perussuomalaisten haukkumiseen.

Eli tutkimus holokaustista on lässytystä ja perussuomalaisten haukkumista. Vastustavatko Persut holokaustin tutkimista?

————

– ...johonkin jonninjoutavaan tutkimukseen… jonninjoutavaa siksi, kun asiaa on tutkittu maailmanlaajuisesti vaikka kuinka paljon ja aika paljon kyvykkäämpien ihmisten toimesta. Mutta täällähän jaetaan rahaa sille joka on aatteltaan oikea?

Tässä hän menee henkilöön ja vihjailee, että Suomen Akatemia jakaa apurahoja aatteen perusteella.

————

Syy on ainoastaan se, että ko. Tutkija on kunnostautunut puolueeni haukkumiseen.

Eli, koska ko. henkilö on ilmeisesti kritisoinut voimakkaasti Persuja, niin hänen täysin tästä erillinen tutkimus, omine erillisine arviointeineen, on pelkkää jonninjoutavaa lässytystä (kts. yllä). Tutkimus, joka ei ole edes valmistunut vielä.

Ja, vaikka ko. tutkija ei muulla ajallaan tekisi mitään muuta kuin haukkuisi Persuja, niin tämä tutkimus on siitä täysin erillinen omine tieteellisine arviointeineen.

Ehkä jälleen Persujen kannattaisi kokeilla sellaista keksintöä kuin asioista selvää ottaminen ja perehtyä Akatemian arviointiehin ja päätöksiin, koskien apurahoja: https://www.aka.fi/fi/arviointi-ja-paatokset/

——————————————————————————————–

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pj. (ei siis kuka tahansa riviedustaja) twitterissä:

Yliopistoihin on pesiintynyt agitaattoreita, jotka hyödyntävät järjestelmää vain omiin poliittisiin tarkoitusperiinsä ja propagandan tuottamiseen. He yrittävät naamioida propagandansa tieteeksi ja pyrkivät yleiseksi auktoriteetiksi. Miten valetutkijoihin pitäisi suhtautua?

Hän saattaa viitata mm. samaan henkilöön kuin yllä oleva Sheikki.

Kysyttäessä nimiä ja perusteluja, Tavio vastaa esim.:

En kuulu teidän nyky-fasistiseen vihervasemmistoon niin ei tule edes mieleen tehdä mitään nimilistoja.

Eli toisin sanoen hänen alkuperäinen twiittinsä oli pelkkää tyhjää huutelua ilman todisteita, jossa hän vain lietsoo epäluuloja tieteentekijöitä  ja tutkijoita kohtaan.

Nyky-fasistinen vihervasemmisto… fasismista on tullut tällainen laiska haukkumasana, jolla voidaan haukkua kaikkea vastapuolessa. Ei olisi syytä heitellä huolettomasti sinne tänne.

——————-

Ihanko oikeasti ihmiset haluavat eduskuntaan lisää tällaista porukkaa?

Perussuomalaisethan ovat jo esim.:

  • Lietsoneet salaliittoteorioita ja epäluottamusta viranomaisia kohtaan esim. Al-Hol lapsien palautusten yhteydessä (pj. Halla-Aho mukaanlukien)
  • lietsoneet tiedevastaisuutta ja epäluuloja tutkijoita kohtaan (esim., jos tutkimustulos ei miellytä Persua).
  • väheksyneet tutkittua tietoa esim. ilmastonmuutoksen yhteydessä (jopa kieltäneet kokonaan). Halla-Aho tuoreessa tekstissään: ”ilmastohörhöily ei ole ainoastaan tyhmää, se on myös vaarallista taloudelle kuin ihmisille ja luonnollekin”. Tuo yksi pätkä kertonee kaiken oleellisen.
  • lietsoneet epäluuloja mediaa kohtaan.
  • Uhriutuneet (kaikki ovat heitä vastaan ja ”mitään ei saa sanoa!”. Tässähän on kyse vain siitä, että Persujen on saatava sanoa ihan mitä tahansa ilman mitään vastuuta sanomisistaan (liittyy esim. vaatimukset -kiihottaminen kansanryhmää kohtaan- lakipykälän poistosta), mutta kun joku sanookin vastaan tai kritisoi, niin ei saisi tehdä. Tilannehan on oikeasti se, että koskaan ei ole saanut sanoa enemmän ja vapaammin. Varmaan Homo Sapiens -ihmislajin alkuhämärissäkin, jos joku mumisi jonkun mielestä vähän kieroon, niin halolla päähän, että oletkos siinä!)
  • Luoneet epäluottamusta ja epäluuloja muualta tulleita kohtaan (niputtamalla kaikki yhteen maahanmuuttokeskustelussa).
  • Esittävät väitteitä, mutta kun pyytää faktoja ja perusteluja tueksi, vika onkin vastapuolessa (Tavio).
  • jne.

Tässä kaikessa on kyse siitä, että pyritään lietsomaan epäluottamusta kaikkea kohtaan, joka ei tue omaa agendaa. Ja korvaamaan se omalla, jossa ei ole tilaa kritiikille ja muualta tulleille (etenkin tietyn ihopigmentin omaaville). Ja kaikki, mitä ”Mestari” (Halla-Aho) ja puolueensa sanoo, on automaattisesti oikein. Hän ei voi olla väärässä tai valehdella.

Kuinka luoda totalitaarinen ja kansallismielinen järjestelmä, opaskirja, sivu yksi.

(hmmm… kuulostaa hieman fasismille…)

————————

Eivät kaikki Perussuomalaisia äänestäneet ole rasisteja, mutta äänestämällä PS:ää mukana tulee rasismi ja natsit (pyydän anteeksi, tietystihän se on aina vain vahinko kun samassa kuvassa on natseja ja twitterissä taustakuvaksi laitetaan keskitysleiri yms.: https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006306142.html )

 

 

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu