Perussuomalaisten ala-arvoinen toiminta (koronatilanne). (Päivitetty lisäyksellä 19.3.)

En haluaisi tässä tilanteessa kirjoittaa tällaista, mutta tuntuu, että pakko.

Perussuomalaiset eduskunnassa ilmoittivat tukensa hallitukselle korona toimissa.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että se oli enemmänkin silmänlumetta.

Taustalla nimittäin levitetään ja lietsotaan valheellista kuvaa.

Persujen meppi Laura Huhtasaari: Vaikka SUOMI joudutaan pistämään kiinni ja rahasta sekä resursseista tulee olemaan huutava pula. Turvapaikanhakijoilla on edelleen oikeus hakea turvapaikkaa, Ohisalo sanoo. Turvapaikanhakijat menevät kaiken muun edelle, vaikka olisimme konkurssissa.

”Turvapaikanhakijat menevät kaiken muun edelle”, mitään tällaiseen viittavaa sisäministeri Ohisalo ei ole milloinkaan sanonut. Tämä on ainoastaa Persujen pään sisällä oleva valheellinen kuva. Hän on todennut, että turvapaikkahakemukset käsitellään. Niiden käsittelyä voidaan hetkellisesti tarkastella esim. kansallisen turvallisuuden kannalta. Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia.

Valmiuslaki toteaa: ”Tätä lakia sovellettaessa on noudatettava Suomea sitovia kansainvälisiä velvoitteita ja kansainvälisen oikeuden yleisesti tunnustettuja sääntöjä”

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio: ”Omia kansalaisia ei ole resursseja hakea Espanjasta, mutta Kreikasta haetaan 175 turvapaikanhakijaa?”

Tämäkin on tarkoituksenhakuista oman agendan lietsomista ja vaikean tilanteen hyväksikäyttämistä.

Ulkoministeri Haavisto on todennut, että lennot lennetään niiltä osin matkustajaliikenteessä, että Suomen kansalaiset pääsevät halutessaan palaamaan kotimaahan. Niiden kohdalta, jotka osittain asuvat esim. Espanjassa, tulee heidän siellä päättää jäävätkö paikallisen terveydenhuollon piiriin vai palaavatko Suomeen.

*Päivitys lisäys: Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra: ”Poikkeusolot vaikuttavat lähes kaikkiin. Turvapaikanhakijoiden oikeuksiin ne eivät vaikuta. Se on hallituksen linjaus. Vaikka heitä ei käytännössä juuri nyt tulisikaan, viesti ei jää epäselväksi: mikään ei tärkeydessä mene humanitaariseksi uskotun maahanmuuton edelle.”. Uskomatonta toimintaa tässä tilanteessa Persujohdolta.

Pidän tällaista Persujen toimintaa ala-arvoisena. Lietsotaan taustalla epäluottamusta tarkoituksenhakuisilla ja valheellisillakin mielikuvilla tällaisessa vaikeassa tilanteessa. Samaan aikaan muka annetaan tuki hallituksen toimille.

Hallitus on pyrkinyt tekemään oikeita toimia, oikeaan aikaan SUOMEN TILANTEEN mukaisesti.Terveysviranomaisia kuunnellen ja tiiviissä yhteistyössä.

Kuten totesin aikaisemmassa kirjoituksessa, Perussuomalaisilla ei ole mitään muuta kuin maahanmuutto. Se on ainoa asia, jolla se puolue elää.

Ja näyttää siltä, että mikään tilanne ei ole sellainen, jossa sillä ei voisi yrittää ratsastaa.

+10
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu