Perussuomalaisten alhainen ja hävettävä, yhtenäisyyttä rikkova toiminta (koronatilanne)

Pääministeri, Poliisi, Tasavallan presidentti, hallitus, Kokoomus ym. ovat viestittäneet yhteistyötä ja yhteishenkeä.

On yksi taho, joka ei tähän osallistu. Se taho on ilmoittanut tukevansa reilu viikko sitten hallituksen toimia.

Sen jälkeen se sama taho on keskittynyt oman edun tavoitteluun, hallitukseen kohdistuvaan epäluottamuksen lietsomiseen, viranomaisten mollaamiseen, Ylen ja kriisitiedotuksen sättimiseen mm. somalian kielisistä tietotuksista (esim. Halla-aho). Ulkoministerin yksityisasioihin puuttumiseen (Haavisto ja avustajansa) jne.

Nyt PS eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio lyttää hallituksen ja pääministerin ja lietsoo lisää epäluottamusta (kuvaliite).

Tämä ei ole rakentavaa ja yhteistyöhaluista toimintaa.

Tämä on rikkovaa, oman edun tavoittelua.

Hävettävää, typerää, ala-arvoista. Samaan aikaan kun pääministeri, hallitus, terveysviranomaiset ym. vetävät pitkää päivää kovassa paineessa ja valtavan määrän asioita ollessa pöydällä.

Pääministeri Marin: ”Arvostan todella paljon opposition toimintaa. On äärettömän tärkeää, että kansakuntana osoitamme yhtenäisyyttä ja yhteistyökykyä. Tällaisessa tilanteessa meillä ei ole hallituspuolueita ja oppositiopuolueita, vaan vain suomalaisista välittäviä kansanedustajia ja ihmisiä.” (HS).

Ero pääministerin/hallituksen viestinnässä ja Perussuomalaisten toimissa on kuin yö ja päivä.

Vetää lähes sanattomaksi. Hävettävää toimintaa on muka antaa tuki ja sen jälkeen alkaa taustalla lietsomaan epäluottamusta.

Perussuomalaisten todellinen luonne paljastuu kaikkien nähtäville. Itse en ole pyrkimässä mihinkään tai johtavassa asemassa, niin voin vapaasti asian sanoa.

Perussuomalaiset kiikkuvat ylilaudalla kuin keskenkasvuiset jonnet. Omaa etua tavoitellen. Epäluottamusta lietsoen. Yhtenäisyyttä rikkoen. Mikään tilanne ei ole sellainen etteikö voisi hyväksi käyttää.


+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu