Perussuomalaisten ja Turtiaisen sovittu manööveri.

Persujen mukaan Turtiainen on erotettu PYSYVÄSTI, mutta hän voi palata vuoden vaihteen jälkeen, jos hän on muuttanut käytöstään PYSYVÄSTI.

Koska erottamisen pysyvästi ei ollut pysyvästi vaan hän voi palata takaisin, onko tämä käytöksen pysyvästi samanlainen eli hän voi palata puolen vuoden jälkeen entiseen?

Herää myös kysymys ehdosta ”käytöksen pysyvä muuttuminen” (jos se on siis niin kuin me muut sen ymmärrämme), miten tätä aiotaan vuoden vaihteessa mitata? Ihmisen käytöksen määrittäminen pysyvänä on mahdotonta.

Eli onko sittenkin niin, että tämä vuodenvaihdetta edeltävä aika on se käytöksen pysyvästi? Itseasiassa muuta realistista mahdollisuutta ei ole.

Väitän, että tämä on Persujen ja Turtiaisen yhdessä sopima manööveri. Siitä annettiin julkisuuteen lausunnot, että yksimielinen ja Turtiainen pahoitellut. Muotoiltiin nämä erottamiset ja palaamiset ja käytökset niin, että tulisi mahdollisimman uskottava kuva ulospäin, koska pakkohan oli jotain tehdä julkisessa paineessa. Turtiainen luvannut olla hiljaa puoli vuotta ja sitten palaa takaisin eduskuntaryhmään.

—————————-

Perussuomalaisille tiedoksi. Sanakirja määritelmä sanalle ”pysyvästi”:

1. siten, että tekoa ei voi kumota; peruuttamattomasti.

Ano Turtiaista EI ole erotettu Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä pysyvästi, vaikka he niin totesivat (kuvaliite), koska hän voi palata jo vuoden vaihteessa.

Ja tulee palaamaankin.

Ei ollut Persuilla kanttia potkia Turtiaista PYSYVÄSTI ulos. Näin olisi pitänyt toimia. Oli sen verran törkeää toimintaa, jopa Persumittarilla.

Ja HUOM.! Turtiaista ei ole erotettu puolueesta eli hän sopii ilmeisesti puolueen arvoihin. Ei vaan ollut puolueen etujen mukaista mennä twiittailemaan.

———————

Päivitys.

Voin toki olla myös väärässä. Mielenkiintoisia kommentteja mm. ”Tiedän, että eduskuntaryhmässä on monia, joilla ei ole hyvä olla”:

https://yle.fi/uutiset/3-11387128

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu