Perussuomalaisten kansanedustajien Tynkkynen ja Mäkelä epäasiallinen toiminta.

Sebastian Tynkkynen kertoo Twitterissä, että hänellä on oikeus kertoa hänen kohdistuneesta tutkintapyynnöstä ja lopputuloksesta.

Tottakai on.

Kyse onkin millä tavalla se on tehty.

Hän olisi voinut kertoa, että on tehty tutkintapyyntö, poliisi lopetti tutkinnan, case closed.

Mutta tämä ei riittänyt Tynkkyselle. Hänen piti tehdä vihjaileva uhkaus tutkintapyynnön tehnyttä kohtaan:

”Voisin olla häijy ja kertoa nimen”, ”en tee sitä nyt”, ”pidä tää mielessä”, ”…rummutukselta, joka sua olis seurannut, jos mä sun nimen olisin kertonut”.

Tämä kertoo, että Tynkkynen ymmärtää mitä nimen julkaisusta olisi seurannut.

Oli myös vesiselvää, että joku tulee tarttumaan tähän videon viestiin ja kuinkas sitten kävikään?

Junes Lokka tarttui ja selvitti nimen ja taustoja ja nyt iloitaan mollatun henkilön lapsien kuolemalla.

Ihmisten kysymykset, mistä Lokka sai tiedot ja epäilyt Tynkkysen osallisuudesta ovat olleet täysin perusteltuja. Monille varmaan tullut yllätyksenä, että kuka vaan voi saada lopetetun tutkinnan aineistoa ja tietoja haltuunsa. Itse mukaanlukien.

Nyt Tynkkynen on Twitterissä tehnyt itsestään uhrin tässä.

Että hänen oikeuksiaan olisi poljettu ja tietysti taas se kuuluisa viher-vasemmisto on häntä kurmuuttanut ja valehdellut.

Kuten totesin, epäilyt ja kysymykset ovat olleet täysin perusteltuja ja selvisi ettei häntä ole syytä epäillä tietojen antamisesta Lokalle.

Tynkkynen ei ole uhri tässä tapauksessa. Uhri on se henkilö, jonka nimi julkistettiin ja on pilkattu törkeällä tavalla.

———–

Nyt toinen Persujen kansanedustaja on liittynyt mukaan antamalla merkittävän panoksensa. Edustaja Jani Mäkelä kertoo, että hän olisi julkistanut nimen kuten Lokka teki.

Mäkelä tekee myös vihjailevan uhkauksen. ”Oppivat olla tekemättä”, ”tehkääpä meistä (Persut) tutkintapyyntö, niin tiedätte mitä seuraa”.

Tämä kertoo, että Mäkelä ymmärtää mitä seurauksia nimen julkistamisella olisi.

 

Molemmat ymmärtävät nimen julkistamisen seuraukset. Molemmat vihjailevasti uhkailevat olla tekemättä tutkintapyyntöä tai tiedätte mitä seuraa…

On tämä vähintään epäasiallista toimintaa kansanedustajilta.

———————–

Ei ole laitonta tehdä tutkintapyyntöä. Jos tehdään, poliisi tutkii ja tekee johtopäätökset kuten Tynkkysenkin kohdalla. Ei edennyt.

Mikäli jotain tahallista häirintää tutkintapyynnöillä tehdään, poliisi arvioi sitäkin:

”mikäli poliisille annetut tiedot ovat perättömiä, tutkintapyyntö voi tulla kunnianloukkauksena arvioitavaksi, mikäli tietojen antajalla ei ole ollut perusteita pitää antamiaan tietoja paikkansapitävinä.”

Poliisihan arvioi täyttyykö rikoksen tunnusmerkistöt, onko syytä epäillä.

Jos poliisi lopettaa tutkinnan ja ei epäile rikoksen tunnusmerkistön täyttyneen, sehän ei tarkoita suoraan, että tutkintapyyntö olisi ollut sinällään täysin perätön tai aiheeton. Tynkkysen tapauksessa tutkintapyyntö oli tehty rasistisesta puheesta. Sehän voi olla rasistissävytteinen ja tutkintapyynnön tehnyt sen sellaisena kokea, poliisi ei vain ole nähnyt rikoksen tunnusmerkistön täyttyneen eli ei epäile.

Tietysti Persujen ollessa kyseessä, jos arvio/päätös on heidän vastainen, niin sitten aletaan lietsoa mm. viranomaista kohtaan kuten Mäenpää jutun yhteydessä (taas) nähtiin.

 

+6
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu