Perussuomalaisten kupla puhkesi jo.

Perussuomalaisten kupla puhkesi jo, vaikka kannattajansa eivät sitä (vielä) tajuakaan.

Perussuomalaiset keväällä ja syksyn ovat räkättäneet ja kritisoineet hallitusta velanotosta. On ryöstöä ja konkurssia kuultu ja sitä ja tätä.

No, nyt omassa varjobudjetissaan Persut esittävät ottavansa käytännössä saman verran velkaa kuin hallitus. Se ero on niin pieni.

Heidän velkakritiikiltään putosi koko pohja pois.

Näin se realismi iskee kun pitää reaalimaailmassa elää.

 

Perussuomalaiset näyttävät myös tajunneen, että maahanmuutto ei olekaan mikään taikalaatikko, josta ottamalla löytyy mittavia summia muuhun laitettavaksi. Persut esittävät 156 miljoonan euron leikkausta turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten vastaanottokuluista. Hallitus esittää 104,6 miljoonaa euroa käytettäväksi eli Persut leikkaisivat enemmän kuin hallitus on budjetoinut.

Näin se realismi iskee kun reaalimaailmassa elää.

Persujen maahanmuuton linjaukset muutenkin sellaisia, jotka tarkoittaisivat Suomen irtautumista kansainvälisistä sopimuksista ja sehän tietysti toisi Suomelle mainetta ja kunniaa! Tarkoittaisi myös EU-eroa ja sehän Suomen tilannetta parantaisi… Eli näidenkin kannalta heidän budjetistaan putoaa pohjaa pois, koska linjaukset eivät realistisia.

 

Persut esittävät myös rajua leikkausta ympäristönsuojeluun, joka tarkoittaisi huonoa mm. Suomen kansallispuistoille ja luonnonsuojelualueille. Erikoista kansallismielisyyttä.

 

Persujen koko politiikka perustuu vastustamiseen. Se perustuu vääristelyyn ja valehteluunkin. Hyvänä esimerkkinä käy, vaikka EU-elvytyspaketti. Persut väittävät Suomen maksavan miljardeja etelän ”roistovaltioille”, kuten he asian ilmaisevat.

Tässä ei ole kuin yksi ongelma. Se ei pidä paikkaansa. Suomi EI maksa mitään miljardisummaa nyt minnekään tai kellekään. Pakettiin sisältyvä takaisinmaksu tapahtuu jäsenmaksuissa vuodesta 2028 alkaen. Suomi SAA paketista viimeisen näkemäni luvun mukaan 2,3mrd suoraan käyttöön. Tämä on FAKTA.

Varmistin asian vielä taannoin kysymällä asiantuntijalta:

 

Perussuomalaiset ovat puolue ihmisille, jotka eivät välitä faktoista eivätkä viitsi ottaa itse asioista selvää. Tällä hetkellä heitä on valitettavan paljon. Se on myös ihmisille, jotka hyväksyvät avoimen rasismin ja oikeusvaltioperiaatteen hylkäämisen.

Jos ottaisivat selvää asioista, huomaisivat kuinka tyhjää täynnä Persujen kupla on ja, että heitä vedetään retkuun huolella.

+7
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu