Perussuomalaisten Laura Huhtasaari puolustelee natsitervehdystä.

Kuvaliitteessä Oulun black lives matter -tilaisuudessa pyydettiin nostamaan käsiä ylös eli tähän maailmaltakin nähtyyn nyrkkiin.

Paikalla porukkaa, joka tekee kiistattoman natsitervehdyksen kuten kuvan etualalta voidaan havaita. Tekstin lopussa parempi kuva, jossa näkyy natsitervehdykset aivan kristallinkirkkaasti.

Perussuomalaisten Laura Huhtasaari puolustelee natsitervehdystä.

Hän on Junes Lokkaa hienona tyyppinä pitäviä, joihin kuulu myös puolueen pj. Halla-aho. Hänen mukaansa Lokka on hyvä tyyppi.

Huhtasaari ei ole puolueessa ihan kuka tahansa rivikansanedustaja.

Hän on puolueen euroedustaja ja oli puolueen presidenttiehdokas.

Kysymys kuuluu, mitä puolueen johto aikoo tehdä tälle?

Veikkaan, että ei mitään, koska kyseessä Huhtasaari. Turtianen on helpompi siirtää sivuun.

———————-

Jos joku kuvitteli, että Turtiainen siirtämällä sivuun kaikki on ok, niin täytyy olla ennätysnaiivi. Puolueen paikallisosastoissa rasismi rehottaa, sitä on puolueen eduskuntaryhmässä, puolueessa on uusnatsien kanssa hengailijoita jne.

Puolueen mm. kansanedustajista Mauri Peltokangas ja Wilhelm Junnila käyneet puhumassa tilaisuuksissa, joissa natseja. Halla-ahon mielestä tämä on ok.

Kun äänestät Perussuomalaisia, olet tukemassa rasismia ja natsien kanssa hengailijoita, koska ei heitä puolueesta kitketä pois. Kaikki äänestäjät tai puolueen jäsenet eivät tietenkään ole yllä mainittuja, mutta äänestämällä olet tukemassa liikettä, jossa noita esiintyy rakenteellisesti. Lukekaa Halla-ahon scripta-blokin kirjoituksia, hän kutsuu siellä maahanmuuttajia mm. roskaväeksi. Sieltä tulee hänen kannatuksensa pohja.

———————

+7
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu