Perussuomalaisten populistien edesvastuuttomuus.

Kuvaliitteessä PS kansanedustaja Ano Turtiainen kirjoittaa Tarja Halosen edustavan pahuutta ja, että (sisällis)sodalta emme voi välttyä, jos keskuudessamme jo oleva vihollinen ottaa lisää valtaa käsiinsä.

Peilatkaamme Saksassa tapahtuneen äärioikeistolaisen, rasistisilla vaikutteilla itsensä lietsoneen miehen tekoihin. Ei tarvita suurta aivojumppaa kuvitellakseen miten samanlaisessa mielentilassa oleva henkilö täällä voisi saada Turtiaisen tekstistä sytykkeen käytännön toimiin. Turtiainen on kutsunut ihmisiä myös rasistisesti ”rättipäiksi”.

Saksan tekijän taustalla voimakasta rasismia maahanmuuttajia kohtaan ja ilmeisesti myös väestönvaihto salaliittoteoria on mielesssä vellonut.

Josta pääsemmekin Laura Huhtasaareen, joka mm. tuonut esille tätä väestönvaihto salaliittoteoriaa. Hänestä Junes Lokka on hyvä tyyppi (voitte itse ottaa selvää kuka hän on) ja nyt Huhtasaari kertoo Satakunnan Kansassa, että ”kaikki Keskustasta vasemmalle ovat kommunisteja, nykyisin myös Kokoomuslaiset”.

Hän myös toteaa ”Täällä (Bryssel), jos lähtee väärille kaduille se on vähän niin kuin Afrikka”.

Sarjassamme ”emme ole rasisteja…”, mutta taidatte kuitenkin olla.

Huhtasaari ei myöskään ole puolueessa kuka tahansa. Hän oli puolueen varapuheenjohtaja sekä presidenttiehdokas viime vaaleissa ja on nykyinen euroedustaja.

PS kansanedustaja Mäenpää puhui ”haitallisista vieraslajeista” .

Kansanedustajat Peltokangas ja Junnila puhuneet Kansallismielisten Liittouman tilaisuuksissa, joissa mukana myös uusnatseja.

yms.

Perussuomalaisten puheet ovat edesvastuuttomia.

Ottavatko he mitään vastuuta, jos ja kun tällaiset lietsomiset, rasistiset puheet ja äärioikeiston kanssa hengailut saavat jonkun kannattajansa ryhtymään käytännön toimiin? (Halla-ahon PS vaikuttaa jo itsekin olevan melko vahvasti äärioikeistoon kallellaan, ainakaan sitä ei haluta kitkeä puolueesta pois).

Eivät tietenkään ota.

Koska sananvapaus.

Sen taakse on ihanaa mennä piiloon loikoilemaan.

 

 

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu