Perussuomalaisten uusavuttomuus.

Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen valittaa Twitterissä, että tietoa koronaviruksesta ei ole saatu.

Hallitus on pitänyt tiedotustilaisuuksia, on pitänyt pääministerin ilmoituksen, on kertonut viranomaiset, joiden sivuilta tietoa löytyy ja ymmärtääkseni kansanedustajille on jaettu sähköpostiin tietoa.

Joko tässä on kyse täydellisestä uusavuttomuudesta tai sitten tarkoituksena on vain luoda epäjärjestystä hallitusta kohtaan käyttäen hyväksi jopa tällaista terveydellistä asiaa.

Jaksanko uskoa, että kyse edellämainitusta?

Jos se olisi paikkaansapitävä asiaintila, ei sekään antaisi kovin ruusuista kuvaa kansanedustajan valmiudesta tehtäväänsä.

Meni viisi sekuntia löytää:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Tietoa oireista ja muusta koronaan liittyen ja sivut päivittyy ajantasaisella tiedolla. THL on viranomaistaho, jonka myös hallitus kertonut.

Ehkä tämä ei sitten Perussuomalaisille kelpaa, onhan heidän eduskuntaryhmän vpj. Jani Mäkelä kutsunut THL:n viranomaisia pelleiksi.

 

ps.

Pitäisin hyvänä asiana, että hallitus ottaa ”chillisti” eikä panikoi ja hosu ja ylireagoi. Mitään syytä sellaiseen ei ole. Hallitus luottaa terveysviranomaisiin (”pelleihin”), joka on se oikea taho arvioimaan tilanteen ja niiden mukaan mennään.

0
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu