Perussuomalaisten uusi nuorisojärjestö = vanha nuorisojärjestö.

Tässä taannoin Perussuomalaiset kertoivat lakkauttavansa nuorisojärjestönsä, koska siellä eräs kertoi julkisesti olevansa fasisti ja järjestössä oli etnonationalismia.

Perustetaan uusi, jonka vrp.:na on edellisen järjestön puheenjohtajistossa ollut Asseri Kinnunen.

Kuvaliitteessä hän demonstroi ettei uudella ja vanhalla PS-nuorisojärjestölä ole mitään eroa. Tuo kuvaliitteessä oleva Kulmalan linkittämä Iltalehden uutinen koskee Unkarin päätöstä, jossa se poistaa trans, muun -ja intersukupuolisilta ihmisiltä oikeuden vahvistaa sukupuolensa:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e9754d0b-f1ee-4114-95d3-41585bf25e9d

Niin emopuolue Perussuomalaiset kuin nuorisojärjestönsä ihailevat Unkaria, jossa Orban vie maata kohti diktatuuria. Tämä on nähtävissä myös niissä Perussuomalaisten toimissa ja lausunnoissa koskien mm. tutkijoita ja viranomaisia yms. (esimerkkejä voi käydä lukemassa blokistani).

Kinnunen kutsuu trans, muun -ja intersukupuolisia mädätykseksi. Samanlaista suhtautumista on myös emopuolueessa. Kinnunen myös pitää yllä väestönvaihto salaliittoteoriaa, jota pidetään yllä vahvasti myös emopuolueessa.

Muistakaa tämä. Emopuolue Perussuomalaiset ja nuorisojärjestönsä ovat edelleen rasistisia, homo -ja transkammoisia Unkarin ihailijoita.

Tässä aiemmin kirjoitin Halla-ahon silmänkääntötempusta koskien nuorisojärjestöä:

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu