Perussuomalaisten vääränlaiset ihmiset.

Mitä tästä tulee teille mieleen? Mistä tällainen retoriikka tuo kaikuja?

Väistämättä tämä tuo mieleen erään saksalaisen äärioikeistolaisen liikkeen, jonka mukaan Saksan kaupungeissa asui vääränlaisia ihmisiä vieden ”oikeiden” saksalaisten asunnot. Joten heidät tuli häätää pois.

Ja hääsivätkin.

Samaan aikaan kun Persut kertovat kuvan mukaista, he vastustavat kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen rakentamista pääkaupunkiseudulle.

Tämä yhtälö kertoo kristallinkirkkaasti, että ei heitä kiinnosta pienituloiset suomalaiset ja heidän mahdollisuutensa asua ja elää pääkaupunkiseudulla vaan heitä kiinnostaa ainoastaan saada sieltä ”vääränlaiset” ihmiset pois.

Nämä ovat vaarallisia kaikuja menneisyydestä, jotka median ja jokaisen äänestäjän tulisi ottaa vakavasti.

ps. Kaikille niille. jotka edelleen luulevat Persujen olevan sama puolue kuin Timo Soinin Persut ja siksi äänestättä, ei se ole. Halla-ahon Persut on äärioikeistolainen, rasistinen liike. Blokista voi käydä lukemassa heidän tiiviistä yhteyksistä (muiden) äärioikeistolaisten liikkkeiden kanssa mm. Supon (suojelupoliisi) ääriliikkeeksi määrittelemän Suomen Sisun kanssa. Persut myös valitsivat puolensa liittymällä Unkarin ja Puolan kelkkaan vastustamalla oikeusvaltioperiaatetta. Sen jo pitäisi olla hälytysmerkki jokaiselle.

Tässä loppuun vielä Halla-ahon kirjoituksia. Ansio näiden kaivamisesta kuuluu Sami Eerolalle.

Tässä listassa Halla-aho suosittelee mm. holokaustia vähätteleviä teoksia mm. The Business of Death. Onhan Halla-aho kirjoittanut holokaustin muistamisen olevan ”holo-hölinää”. ”Faktojen lukeminen tekee hyvää”.

Vihaan ”ihmisoikeuksia””. No, vastustivathan Persut oikeisvaltioperiaatetta ja esittivät sen hylkäämistä.

 

Itse lisäisin tähän vielä klassikot:

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu