Perussuomalaiset ja Kokoomus rähmällään diktaattorin (Lukasenka) edessä, hyläten ihmisoikeudet.

Näin vähän tarvitaan, että ihmisoikeuksista luovutaan ja perusinhimillisyydestä.

Persut ja Kokoomus ovat jo ilmoittaneet valmiutensa luopua ihmisoikeuksista ja ihmisoikeussopimuksista diktaattorin painostuksen alla.

He ovat kädet pystyssä polvillaan kun diktaattori virnuilee onnistumistaan.

Persut ja Kokoomus ovat esittäneet, että Suomen tulisi menetellä niin ettei mitään turvapaikkahakemuksia käsiteltäisi vastaavassa tilanteessa.

Tämä olisi juuri diktaattori Lukasenkan pussiin pelaamista.

Katsokaa Puolan ja Valko-Venäjän tilannetta. Nyt Lukasenkalla on sellainen propagandaväline, ettei paremmasta toivoakaan. Hän voi näyttää kansalleen ja liittolaisilleen, että katsokaa nyt miten EU käsittelee noita hädänalaisia ihmisiä. Katsokaa kuinka jättävät metsiin kylmettymään. Lapset ja vanhuksetkin. Valko-Venäjältä jo todenneet, että Puolan asenne on ”epäinhimillinen”.

Lukasenka ja Valko-Venäjä itse luoneet tilanteen. Ovat tuoneet ihmisiä Valko-Venäjälle ja nyt työntävät heitä rajan yli Puolaan. Tämä on niin suunniteltu operaatio kuin olla ja voi ja Lukasenka on voittanut ainakin toistaiseksi.

Ja Suomessa Persut ja Kokoomus ovat jo rähmällään tämän diktaattorin edessä luopuen ihmisoikeuksista ja ihmisoikeussopimuksista.

Lukasenkan propagandaveitsen terä tulisi tylsyttää.

Se tehdään niin ettei anneta omista periaatteista ja arvoista periksi.

Jos diktaattorin painostuksesta huolimatta vähintään lapsia ja vanhuksia ja heikossa asemassa olevia pyrittäisiin auttamaan, Lukasenkan propagandalta menee terä.

Vaikka rajat suljettaisiin kuten ulkoministeri ja sisäministeri totesivat olevan mahdollista vastaavan toteutuessa Suomen rajalla,

(Ilkka-Pohjalainen)

niin jätettäisiin mahdollisuus kuitenkin humanitäärisen avun tarjoamiseen esim. lapsille, vanhuksille, heikossa kunnossa oleville jne., mikäli rajalle ihmisiä työntävä taho ei heistä huolehdi (Esim. Valko-Venäjällä on ensisijainen vastuu huolehtia maahansa tuomistaan ihmisistä, mutta, jos he eivät tee niin… jätetäänkö heidät metsään kylmettymään?)

Tämän muuten Iltalehti (on samaisesta jutusta) oli otsikoinut:

Oiva esimerkki taas Iltalehdeltä kuinka luodaan oikeiden sanomisten vastainen mielikuva ja laitetaan sanoja suuhun, joita sieltä ei ole tullut.

Tämä otsikointi on näköjään nyt korjattu  muotoon (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3cb0e4a9-267e-4069-a53c-38babbedd95f):

Mielikuva on kuitenkin jo luotu, joka jäänyt monille päähän.

 

Sisäministeri todennut:

https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/ulkomaat/ohisalo-rajavartiolaki-mahdollistaa-rajanylityspaikkojen-sulkemisen-yhden-ylityspaikan-taytyy-kansainvalisten-sopimusten-mukaisesti-olla-auki-1.18400777

 

Puhutaan joistain tuhansista ihmisistä kaiketi, joita diktaattori häikäilemättömästi käyttää hyväkseen omina pelinappuloinaan.

Määrä, joiden turvapaikkahakemusten käsittely ei olisi EU:n jäsenvaltioille mikään ongelma käsitellä, vaikka jokaisen käsiteltäisiin.

 

Suomessa Persut ja Kokoomus ovat päättäneet käyttää näitä hyväksikäytettyjä hyväksi omiin tarkoitusperiinsä, omina pelinappuloinaan.

”Perussuomalaiset vaatii, että rajavalvontaa on tehostettava kaikilla rajoilla ja että turvapaikanhakijat on pysäytettävä rajalla ja hylättävä heidän hakemuksensa ilmeisen perusteettomina.” (Suomen Uutiset).

Persut alkaneet Maahanmuuttovirastoksi. Ei ole poliitikkojen asia arvioida yksittäisten ihmisten tilannetta. Valko-Venäjä käyttää pakolaisia hyväkseen ja Persut julistavat ettei yksikään hyväksikäytetty olisi turvapaikan tarpeessa. Ja jo etukäteen, jos vastaava tapahtuisi Suomen rajalla. Tämä kuulostaa siltä kuin… niin, mitä diktatuurissa voisi tapahtua.  Poliitikot alkavat määrittää ja arvioida yksittäisten ihmisten tilannetta mielivaltaisesti.

 

Persut ja Kokoomus jättäisivät lapset ja vanhukset ja muutkin heikossa asemassa olevat metsiin kylmettymään ilman ruokaa ja lämmintä. Katselisitteko rajan takaa vain kädet puuskassa esim. kylmässä värjötteleviä vanhuksia tekemättä mitään?

 

Ja näin pelaisivat diktaattorin pussiin ja teroittaisivat hänen propagandavälinettään.

Diktaattori, joka haluaa luoda epäjärjestystä ja rikkoa EU:ta ja näyttää sen arvojen heikkouden, hymistelisi vain onnistumiselleen.

Niin kuin nyt tekee Puolan kohdalla.

”Puolan asenne on epäinhimillinen”.

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes I stagger even myself with my genius" -Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu