Purran Perussuomalaisetko maltillistunut? Älkää nyt höpsikö, ei ole.

Riikka Purra linjapuheessaan:

Eli sain vastauksen ainakin yhteen kysymykseeni aiemmasta tekstistä. Jatkaako Purra äärioikeiston väestönvaihtoteorialla ratsastamista? Kyllä jatkaa. Ulkomaalaiset ovat viemässä Espoon.

Maltillistunut puoluejohto.

Purra linjasi myös puolueen tavoitteeksi nolla turvapaikanhakijaa. Tarkoittaisi ettei Suomi käsitteli enää turvapaikkahakemuksia eli tarkoittaisi irtautumista kansainvälisistä ihmisoikeusssopimuksista. Aika kylmäävä viesti kun Kabulissa pimeyden pilvet nousevat tavallisten kansalaisten ylle (etenkin naisten ja tyttöjen).

Perussuomalaiset sivuillaan: ”Toimintamme perustana ovat oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, rehellisyys ja tasa-arvo

Se on vain sellaista valikoivaa ”inhimillisyyttä”, joka koskee vain persujen mielestä oikeanlaisia ihmisiä.

Kuten uusi pj. kertonut, hän ilmeisesti osaa kertoa ”intuitiivisesti” kuka on suomalainen, joita linjattu inhimillisyys ja oikeudenmukaisuus sitten koskee.

Persujen sivuilta (tummennus oma): ”Isänmaalliseen ja oikeudenmukaiseen politiikkaan kuuluu vähäosaisten, huono-onnisten ja syrjäytyneiden suomalaisten auttaminen.”

Siis niiden, jotka Purra osaa ”intuitiivisesti” kertoa keitä he ovat.

 

Tässä taas iltapäivälehden päätoimittaja kirjoittaa analyysia. Ilmeisesti puolueen koko on se määrittävä tekijä, ei sen linjaukset. Onhan se surku, että avoimen rasistisen äärioikeistopuolueen, joka olisi viemässä Suomen irti kansainvälisistä ihmisoikeussopimuksista omilla linjauksillaan, kanssa ei haluta tehdä hallitusyhteistyötä.

”On demokratian kannalta kestämätöntä, että yksi suurimmista puolueista on tuomittu yhteistyön ulkopuolelle”

Pitäisikö sitten esim. uusnatsipuolue ottaa hallitusyhteistyöhön, jos se vain olisi tarpeeksi suuri?

Ei kai se puolueen koko määrittele mitään vaan sen linjaukset.

”Kokoustaa itsestään hallituskelpoista”

Heh.

Mikäänhän ei muuttunut. Purra tukenut Halla-ahon räikeimpiäkin puheita kuten esim. tämän kesän (2021) puheita Porissa, joissa hän hyökkäsi vähemmistöjä vastaan ja käytti samaa retoriikkaa ”kulttuurivallankumouksista” yms. kuin esim. mistä äärioikeistoterroristi Breivik sai innoitusta ja kirjoitti manifestissaan (https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/tutkija-breivikin-manifesti-olisi-voitu-laatia-myos-suomalaisista-kirjoituksista/).

Halla-aho linjannut aiemmin:

Kyllä näin on. Ja uusi pj. Purra jatkaa tällä etnonationalistisella tiellä.

 

Näinkö helppoon meidän toimittajat oikeasti menee? Näköjään.

 

Uudet varapuheenjohtajat:

Suomen Sisun toimija Peltokangas.

Ja Tynkkynen, joka linjannut omassa listassaan (https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2021/08/04/tynkkysen-lista/): ”Suomen humanitääriset resurssit 100% pakolaisleireille ja sitä kautta Suomen vastaanottoverkoston täysi alasajo – uusia humanitäärisia tulijoita ei enää oteta”.

Eli Tynkkynen säilyttäisi hädässä olevia, apua tarvitsevia ihmisiä leireillä (jossain muualla tietysti) ja ei auttaisi esim. nyt Afganistanissa olevia Suomelle työskennelleitä ja heidän perheitään, joille Talebanin valtaantulo tarkoittaa hyvin mahdollisesti ja todennäköisesti hengenvaaraa, myöntämällä heille humanitäärisin perustein oleskelulupaa kuten nyt hallitus ja viranomaiset – inhimillisesti- tekee?

Sellaista inhimillisyyttä.

Ja maltillistumista.

Ja niin Purra kuin vpj. Tynkkynen kuvailleet puoluettaan puoluekokous viikonlopun aikana ”isänmaalliseksi kansanliikkeeksi”. Ei siis liene mikään lipsahdus.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Is%C3%A4nmaallinen_kansanliike

 

 

+6
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu