Seitsemällä miljoonalla parempia päätöksiä ja Persujen syvä hiljaisuus.

Valtio on ottanut iskua vastaan huolella esimerkiksi ottamalla velkaa, jolla paikattu koronan aiheuttamaa vakavaa tilannetta. On autettu yrityksiä, on korvattu kunnille menoja, on tehty tukipaketteja, on huolehdittu heikommassa asemassa olevien toimeentulosta (esim. väliaikainen toimeentulotuen nosto), on sorvattu EU:lle elpymispakettia, on turvattu ihmisten terveyttä jne.

Oppositiosta heitellään nyt, että hallitus ei ole Suomen puolella, ei kiinnosta Suomen etu ja ihmiset, kun vimmaisesti yritetään perusteetta ja laiskasti, poliittista hyötyä tavoitellen, leipoa Kaipolan sulkeminen hallituksen syyksi. Kaikenlaista roskaa sitä kuulee.

Valtio ottanut iskusarjoja vastaan, niin tulee takavasemmalta vakavarainen yritys, joka teki 1,4 mrd. voittoa, ja päättää sulkea kannattavan tehtaan keskellä sotien jälkeisen ajan pahinta kriisiä.

Yrityksen johto, seitsemän miljoonan vuosituloilla elelevän toimitusjohtajan johdolla, syyttelee hallitusta ja kaikkia muita paitsi itseään, jopa työntekijöitä liian kovasta palkkatasosta.

Hallitus ja pääministeri kyselee yrityksen oman vastuun perään. Hyvä, että kyselee ihan julkisesti, koska ei mene järkeen tämä ratkaisu.

Tehdäänkö niin, että annatte minulle ne seitsämän miljoonan vuositulot, niin teen parempia ja vastuullisempia päätöksiä.

Laitetaan tehdas rokkaamaan läpi tämän koronajan, turvataan ihmisten työpaikat ja kehitetään toimintaa tulevaisuuteen.

———————–

Kun Jämsän Perussuomalaisten Pekka Kataja pahoinpideltiin henkihieveriin, Perussuomalaiset puheenjohtajansa johdolla alkoivat rummuttamaan maahanmuuttajien tekemästä poliittisesta iskusta. ”Kaikki viittaa poliittiseen iskuun”, sanoi Halla-aho. Ville Tavio lietsoi maahanmuuttajista.

Kun Kataja kertoi epäilevänsä teon takana olevan oikeiston porukkaa, muuttui ääni kellossa. Halla-aho totesi saman tien, että voi tietysti olla muukin motiivi kuin poliittinen. Persuihin laskeutui syvä hiljaisuus asian tiimoilta. Enää ei uhri kiinnostanutkaan. Tapausta käytettiin vain hyödyksi oman rasistisen agendan lietsomiseen.

Aamulehdessä Kataja kertoo: ”Olen satavarma, että tekijät löytyvät. Ne ovat keskisuomalaisia äärioikeistolaisia”

Tämä(kin) tapaus antoi oivan kuvauksen millainen puolue Persut ovat.

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu