Suomen Sisu, Perussuomalaiset ja yliopistojen, koulujen, median puhdistukset.

Olen tässä odotellut, josko joku media olisi tarttunut aiheeseen, mutta ilmeisesti jäätelöpuikkojen nimet ovat vieneet kaiken tarmon, joten annan vähän eteen tässä ja voitte sitten jatkaa mikäli ehditte.

Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki kirjoitti mm. näin:

”Yliopistot ja koulujärjestelmät on puhdistettava epäkansallisesta vaikutuksesta, media on laitettava palvelemaan kansallisia tarkoitusperiä ja valtiollisten instituutioiden toimintatavat päivitettävä”

Yliopistot ja koulut ja mediat on puhdistettava.

Totuus Kiihottaa -kirjasta, jota Jussi Halla-aho oli itse promoamassa Persujen omassa tilaisuudessa:

Sielläkin löytyy samankaltaista esim. yliopistot ovat feminismin pääkonttoreita, joissa reagoidaan epä-älyllisillä tavoilla. Ilmeistä, että pitäisi varmaan ”puhdistaa” näistä epä-älyllisistä feministeistä.

Hautamäki kirjoittaa myös, mitä myös tulisi tapahtua:

”aikaisempien sosiaalisten hierarkioiden korjaaminen, uusien rakentaminen sekä monikulttuurisuuskehityksen purkaminen ja siirtyminen kotouttamisesta kotiutuksiin”.

Miksi sitten kirjoitan Suomen Sisusta?

Ensinnäkin se on läheisissä väleissä Perussuomalaisten kanssa.

Suomen Sisun hallituksessa on Perussuomalaisia kansanedustajia. Jenna Simula ja viime aikoina tapetilla ollut Juha Mäenpää (hän on myös Sisun Etelä Pohjanmaan piiripäällikkö).

Simula on Persunuorten johtajia.

Kansanedustajista Olli Immonen (aikaisempi pj., joka poseerasi samassa kuvassa uusnatsien kanssa) ja Mauri Peltokangas (käynyt puhumassa Kansallismielisten Liittouman tilaisuudessa, jossa myös uusnatseja) ovat ainakin myös Sisulaisia.

Peltokangas on Sisun Keski-Pohjanmaan piiripäällikkö.

Jussi Halla-aho oli Suomen Sisun kunniajäsen. Hänen Scripta tekstinsä monen vaikuttimena.

Suomen Sisu on osallistunut soihtukulkueisiin ja tehnyt yhteistyötä uusnatsien kanssa (mm. toimintakieltoon asetetun PVL:n).

Jos olisin toimittaja, voisin kuvitella olevani kiinnostunut tästä kun aletaan puhua yliopistojen, koulujen ja median puhdistuksista ja järjestössä johtopaikoilla Persujen kansanedustajia.

Kuinka piiri pyörii…

Herää kysymyksiä, joita voisi käydä esittämässä Persuille.

Mutta tässä vähän teille näin eteen, toimittajat. Voitte jatkaa, jos ehditte ja millään viitsitte.

———————–

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4279473-suomen-sisun-puheenjohtaja-yliopistot-ja-koulujarjestelmat-puhdistettava-media-laitettava-palvelemaan-kansallisia-tarkoitusperia?ref=popular

 

 

 

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu