Trump ja Perussuomalaiset.

Perussuomalaiset ovat tukeneet Trumpia hänen valheissaan/demokratian väheksymisissä neljä vuotta. He ovat itse käyttäytyneet samoin levitellen disinformaatiota, hyökänneet tutkijoita ja viranomaisia vastaan jne.

Persut levittäneet USA:n vaalien aikaan ”varastetut vaalit”- retoriikkaa.

Persut olleet mukana samoissa mielenosoituksissa QAnon porukan kanssa mm. syyskuussa eduskuntatalon edessä, jossa vaadittiin hallituksen eroa ja EU-eroa. Persut kansanedustajia myöten.

Nyt kun Trumpin kannattajat Trumpin kehotuksesta siirtyivät Kongressiin, jossa häiriköivät ja mellakoivat yrittäen estää Bidenin lopullisen vahvistamisen presidentiksi, Persut kertovat ettei Trumpin tukeminen ole tuki tällaiselle.

Tuki Trumpille ei ole irrallinen tapahtuneesta. Etenkään kun Persut ovat hengailleet vastaavan porukan kanssa Suomessa. Samoissa tilaisuuksissa.

Suuren valiokunnan vpj. Jani Mäkelä (PS) sanoo Ylellä, ettei väkivalta kuulu demokratiaan ja tulosta pitää kunnioittaa, mutta sitten Twitterissä lässyttää tällaista:

Persut antavat nytkin tukensa Trumpille:

Puolueen puheenjohtaja on saanut aikaiseksi kirjoitushetkeen mennessä eli 7.1. klo 11.41. tällaisen kommentin (tapahtumat alkoivat edellisen päivän iltana Suomen aikaa):

Päivitys! Hän on saanut aikaiseksi lisää kommentointia. Tosin ei paljon paremmin. Luulisi herätyskellojen soivan Kokoomuksessakin ja kaikilla muillakin:

Tuomitseeko Halla-aho puolueensa kuntavaaliehdokkainakin olevien ja jäsentensä tuen tapahtumille? Ottaako puolue pesäeron QAnon hörhöihin ja salaliittoihin vaalituloksesta? Onko puolueessa tilaa QAnon porukalle?

 

Ja ei, Perussuomalaiset eivät USA:ssa mellakoi vaan teidän tukemanne presidentin yllyttämät ja teidän puolueenne (kansanedustajia myöten) kanssa läheisissä väleissä Suomessa olevat vastaavat tahot USA:ssa (mm. QAnon)

 

+7
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu