Ville Tavio (Persut) haikailee naisvihamielisen teoksen kirjoittajaa kuntavaaliehdokkaaksi + Persujen mainoksen valheelliset väitteet.

Muistatte naisvihamielisen teoksen Totuus Kiihottaa, jonka Persujen ajatuspajan tuotoksena Jukka Hankamäki kirjoitti ja se julkaistiin Persujen omassa tilaisuudessa, puheenjohtaja Halla-ahon ollessa paikalla sitä promoamassa.

Pari katkelmaa.

Halpoja nuoria naisia”, ”epä-älyllisillä tavoilla

Tähän väliin mitäs se Halla-aho itse on kirjoittanut:

Vähän lisää Totuus Kiihottaa teoksesta:

”Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta”

Siinä joitain.

Tästä löytyy koko teos:

https://kirjasaatio.fi/files/output/57440/jukka-hankamaki-totuus-kiihottaa-suomen-perusta.pdf

No, silloin ilmestymisen jälkeen lensi ns. tuulettimeen ja alkoi vimmainen käsien pesu ja irtisanoutuminen teoksesta ja sen kirjoittajasta. Sanoin silloin sen käsien pesun olleen teatteria ja ei uskottavaa. Ja olin näemmä oikeassa.

Persujen eduskuntaryhmän pj. Ville Tavio haluaisi ko. teoksen kirjoittajan Persujen kuntavaaliehdokkaaksi:

Totuus Kiihottaa oli Persujen tuotos, joka julkistettiin Persujen tilaisuudessa, puheenjohtajan läsnäollessa. Ja kirjoittajan ajatukset kelpaavat edelleen.

……………………………………………………………………………..

Perussuomalaiset väittävät vaalimainoksessaan (vedoten Taloustutkimuksen laskelmiin) hallituksen korottavan polttoaineveroja 30 s/l ja kieltävän öljylämmityksen. Väitteet ei pidä paikkaansa. Veroa korotettiin 6–7 s/l elokuussa -20. Lisäkorotuksia ei tule. Öljylämmityksen kieltäminen täysin tuulesta temmattu. Ei olla kieltämässä.

Jään odottelemaan, että Persut korjaavat virheelliset väittämänsä.

Varaudun pitkään odotukseen…

—————————————————————-

Persujen mainos:

Taloustutkimuksen vastaus (He eivät irtisanoudu myöskään laskelmistaan toisin kuin Persut väittävät. Korjaavat vain Persujen virheellisen väitteen):

+4
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu