Ville Tavio (PS) – Hupiukko osa 2 (koronatilanne).

Kuvaliitteessä Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pj. Tavio jatkaa tutulla linjallaan.

Kyse on joko,

A) vakavasta kuullun ja luetun ymmärtämisen puutteesta.

tai

B) tahallisesta vääristelystä.

Vertaaminen Unkariin on vain hölmöä. Etenkin kun se tulee puolueesta, jonka esim. euroedustajat olivat ainoat, jotka eivät tukeneet sanktioita Unkarille. Puolueesta, jonka pj. ei näe Unkarissa mitään ongelmaa. Eikö siis loogisesti Tavion pitäisi tukea hallitusta, jos se kerta ja kuulemma toimii kuin Unkari?

Osaatko itse kertoa miksi olet sitä mieltä, että hetki sitten sulku oli välttämätön – ja nyt ei enää ole? Vai toisteletko vain mitä kannattamasi puhuvat päät sanovat ajattelematta itse?

Näin Tavio vastaa eräälle Twitterissä. Onko niin, että Tavio ei ole viitsinyt perehtyä THL:n ja STM:n lausuntoihin tai oikeuskanslerin lausuntoon tai oikeusministeriön puolelta tulleisiin lausuntoihin tai perustulakivaliokunnan lausuntoon ennen sulkua tai ylipäätään mihinkään?

Ja ilmeisesti Taviolle oikeuskansleri ja perustuslakivaliokunta ja terveysviranomaiset/asiantuntijat yms. ovat vain puhuvia päivä, koska näihin hallitus on nojannut.

Pidän aika huolestuttavana, että suhtaudutaan näin vähättelevästi meidän oikeudellisiin tahoihin kuten oikeuskansleriin kuten Tavio tekee. Tavio on kuitenkin eduskuntaryhmän pj. Onko tämä koko PS eduskuntaryhmän kanta?

Ymmärtääkseni, jos hallitus olisi kävellyt oikeuskanslerin ja perustuslakivaliokunnan yli, se olisi jonkinasteinen virkarikos.

Mutta, hei! Hehän ovatkin pelkkiä puhuvia päitä! Eikun yli vaan niin, että heilahtaa!

On valtava onni, että Persut ei ole johtamassa tätä tilannetta, jos tuo Tavion twiitti on oikeasti taso, jolla Persut operoi. Ja tuohan se taso on, se on tullut selväksi kriisin aikana.

—————————————-

 

 

 

+3
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu