Voiko Persut vajota vielä alemmas?

Olen kirjoittanut ”muutaman” jutun Persuista tässä kevään/kesän aikana. Totesin jonkin kirjoituksen yhteydessä, että ”kuinka alas Persut voivat vielä vajota? Paljon alemmas, katsokaa vain”

Nyt voi todeta, että voila!

Persujen kansanedustaja Veikko Vallin oli kuvannut tai ainakin joku hänen mukanaan ollut (kuva), päiväkotilastenryhmää, jonka yksi hoitajista oli sonnustautunut islamilaiseen naisten huntuun. Kasvot näkyvillä.

En laita sitä kuvaa tähän, löytyy kyllä esim. twitteristä.

Vallin julkaisi kuvan rasistisharhaisilla, ennakkoluuloisilla saatesanoilla yhdistämällä mm. ko. työntekijän ISISiin. Teki sen kahdessa paikassa. Niin Twitterissä kuin Facebookissa. Lapsia ja työntekijöitä oli kuvasta tunnistettavissa.

En ole lakiasiantuntija, mutta esim. ko. työntekijän kohdalla voisi ajatella mahdollisesti kunnianloukkauksen täyttyvän kun yhdistetään ISISiin:

Ja jokatapauksessa lasten kohdalla on täysin törkeän asiatonta toimintaa. ”Häikäilemätöntä” voisi olla hyvä sana myös kuvaamaan. Jos olisi omia lapsia kyseisessä tapauksessa mukana, niin meillä olisi ongelma. Ei pomminvarmasti välttyisi ko. kansanedustaja jatkotoimilta. Menisi eteenpäin viranomaisille.

Annan Vallinille ja Persuille vaihtoehtoisen toimintamallin.

Olisi voinut lähestyä ryhmän työntekijöitä kohteliaasti ja esittäytyä kansanedustajaksi. Kysyä voisiko vaihtaa sanasen ko. työntekijän kanssa. Esittäytyä ja kohdata ihminen ihmisenä.

Persut eivät kykene tällaiseen, koska pää on täytetty viholliskuvilla ja ennakkoluuloilla. Niillä sitten dehumanisoidaan ihmisiä. Tässä tapauksessa pelkän ”pelottavaksi” kokemansa vaatetuksen pohjalta. Vaihtoehtoisen toimintamallin sijaan julkaistaan salaa otettu kuva, jonka saatesanoissa liitetään ko. henkilö terroristijärjestöön. Myös lapsia voidaan surutta käyttää oman agendan keppihevosena.

Jokin aikaa sittenhän Laura Huhtasaari otti pulttia koululaisten tekemästä YHDESTÄ työstä monien joukossa ja maalitti heidät somessa.

”Kuinka alas Persut voivat vielä vajota? Paljon alemmas, katsokaa vain”

Lisään tähän nyt jatkokysymyksen.

Onko pohjaa vielä nähty?

Epäilenpä ettei.

 

+5
MikaHyvrinen1
Kuopio

"Sometimes My Genius... It's Almost Frightening" - Jeremy Clarkson

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu