Creepy-mummo, kaupunginvaltuutettu

Perussuomalaiset ovat merkillisen kiinnostuneita koululaisten kiusaamisesta. Turun kaupunginvaltuutetun sosiaalisen median päivityksestä roihahti viikonloppuna huhuvyyhti, jonka kohteeksi joutuivat niin alakoulun oppilaat kuin opettajakin.

Perussuomalaisten Pirjo Lampi kertoi nähneensä lasten leikkivän kiusaamisleikkejä. Yksi vanhemmista kertoi Turun Sanomille, että muutama lapsi on ilmoittanut, että he pelästyivät tätä naista. Että mikä creepy-mummo siellä oikein tuijottaa. Kun vanhemmat ja opettajat oikaisivat että arvon valtuutettu (ps) on nyt ymmärtänyt väärin, lapset leikkivät eläinleikkejä, niin tämä creepy-mummo selittelee että hän yritti selvittää mistä on kysymys. Parhaiten se totuus kai selviää sillä että levittää huhuja netissä.

Kyseisellä luokalla oli alkamassa tapahtumahetkellä liikuntatunti. Opettaja oli Pirjon havaitseman älämölöleikin käynnistyessä hakemassa välineitä tuntia varten. Keskenään lapset eivät ehtineet kauan olla. Leikin luonne on harmittomaksi todettu. Suotta moititun opettajan ja lasten puolesta olen pahoillani. Kiusaamista saati mitään sen suuntaista toimintaa kohtaan on minulla ja varmasti myös muilla vanhemmilla sekä koululla nollatoleranssi. Pirjo tarkoitti varmasti tilanteessa hyvää, mutta hankala tästä syntyneestä somemyrskystä on mitään hyvää löytää.
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5430282/Turkulaisvaltuutettu+vihjaili+somessa+nahneensa+oppilaiden+kiusaamisleikkialapset+pelastyivat+joutuvansa+silmatikuksi

Ja kuten persuilla on tapana, hän oli lähinnä kiinnostunut siitä kuka kertoi hänen touhuistaan Turun Sanomille, ei siitä että hän levitti perättömiä huhuja somessa. ”Kuka nyt on vetänyt herneen nenäänsä?” arvon valtuutettu kysyi Turun Sanomien toimittajalta, kun tämä pyysi kommenttia.

Mutta valheiden levittäminen, sehän on se uusi normaali, ainakin persuilla.

+5
MikaLamminp

Olen julkaissut teokset Eila ja Ossi – Suomen kielen alkeisoppikirja (Gummerus 2010), Mies joka putosi jaloilleen (romaani, Oppian 2020) ja Siltoja – Opettajan koronapäiväkirja (Oppian 2021).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu