Maahanmuuttohumppaa

Muistellaanpa entisiä mestareita ynnä muita menneitä hanuristeja. Voimanoston entinen maailmanmestari ja voimailualan yrittäjä Ano Turtiainen (ex-ps, nyk. EVVK, Facebook-profiilissaan Samuel Turtiainen) ylisti Facebook-kirjoituksessaan tuhopolttoiskuja vastaanottokeskuksiin ja pohtii, olisiko aika laajentaa niitä ”vihollisen pääpaikkoihin, joista sen toimia johdetaan”, eli SPR:ään.

STT ei tavoittanut Turtiaista kommentoimaan asiaa.

Perussuomalaisten silloinen kansanedustaja, nykyinen meppi Laura Huhtasaari tykkäsi julkaisusta, mutta perui myöhemmin tykkäyksensä. Hän sanoo Twitterissä katsoneensa vain kirjoituksen kanssa jaettua linkkiä perussuomalaisten nuorisojärjestön toisen varapuheenjohtajan Tiina Palovuoren blogikirjoitukseen ja jättäneensä väkivaltaa lietsovat saatesanat lukematta. Huhtasaari myös pahoittelee huolimattomuuttaan.

https://www.ts.fi/uutiset/838597

Hupsista kun se Laura Huhtasaaren sormi lipsahti taas. Onneksi hän ei ole kirurgi.

Numerotaidottomuus on persujen ”kulttuurinen ellei geneettinen erityispiirre”, kuten Jussi joskus sopersi. Mari Rantanen (ps) sanoi eduskunnassa, että ensimmäisiä oleskelulupia olisi viime vuonna myönnetty 126 000, vaikka oikea luku on 33 576. Rantanen myöntää tehneensä virheen.

”Hallintovaliokunta vastaa maahanmuuttoon liittyvien asioiden käsittelystä eduskunnassa. Sitä tulisi johtaa oikean tiedon pohjalta. Ja vastuullisessa asemassa olevan tulisi pysyä totuudessa”, Adlercreutz kirjoitti blogissaan.

Yksi persujen ongelmista on, että puolueessa on melko vähän ihmisiä, joilla on kykyjä esim. ministeriksi. Ja kaikki olivat Sipilän hallituksessa ja kiitokseksi äänestäjät pudottivat ne pois. Ei jäänyt kuin tuo huuhaasaariosasto jäljelle.

Maahanmuuttajastakin voi tulla ”maahanmuuttokriitikko”, jos se elää pilvessä sossun rahoilla. Oululainen ”kansalaisaktivisti” Junes Lokka on tuomittu sakkorangaistukseen huumausainerikoksesta 2016. Sen jälkeen hänet on lähinnä tunnettu pitkälle venytetystä kunnianloukkausfarssista, jonka viimeinen näytös oli korkeimmassa oikeudessa. Siellä tämän herkkähipiäisen törkyturvan show sai nolon lopun.

Lokka oli viljellyt laittomasti hamppukasveja ja pitänyt hallussaan niistä saamaansa kannabista. Hänet tuomittiin 100 päiväsakkoon, mistä kertyi maksettavaksi yhteensä 600 euron sakkorangaistus. Lokka tunnusti menettelyn esitutkinnassa.

Lokka on yksi maan näkyvimmistä maahanmuuton vastustajista. Hän muun muassa kuvasi syksyllä 2018 luvatta Oulussa paljon julkisuutta saaneen insestioikeudenkäynnin, jossa syytetty oli ulkomaalaistaustainen mies.

Lokka keräsi kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa rahaa Junes Lokan tukiyhdistykselle osallistuakseen keväällä 2017 Oulussa kuntavaaleihin. Tämä kaveri on organisoinut maata kiertäviä ja mm. Turun valtuuston työskentelyä häirinneitä mielenosoituksia kumppaniensa kanssa. Mielenkiintoiseksi tuomion tekee se, että kyseinen Junes on myös maahanmuuttaja. Millaistakohan termiä valemedioissa ko. veijarista käytetään?

https://www.ts.fi/uutiset/3138361

Ainakin yksi ihailija tällä veijarilla on. Kyseinen fanipoika tunnetaan haittamaahanmuutosta hölisevänä maalittamisen mestarina.

Maahanmuuttohumppaa Halla-ahon hanurista:

”Tiedoksi, että en kadu mitään kirjoittamaani, enkä ota minkäänlaista vastuuta Breivikin teosta, ja aion jatkaa samalla linjalla, koska huono maahanmuutto on huonoa ja monikulttuurisuus hanurista Breivikin teosta riippumatta ja huolimatta.”

”Länsimaisen sivilisaation osaksi ei ole tullut tehdä valintaa sodan ja rauhan välillä. Sen on valittava sodan ja tuhoutumisensa välillä. Jumalaa monikultturisteilla ei ole, mutta mitä Rosa Meriläinen, Heidi Hautala ja Mikko Puumalainen sanovat lapsilleen sitten, kun pimeys on laskeutunut? Ainakaan minä en vuodattanut verta? Ainakin minä olin eettinen?”

”Mitä kala tekee? Ui. Miten kalan uiminen lopetetaan? Pannaan kala päiviltä. Mitä vasemmistohuligaani tekee? Heittää kiviä. Miten vasemmistohuligaanin kivenheittonlopetetaan?”

”Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle.”

”Minun on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Tämän reptiilin erityisen limainen alalaji on ruotsalainen sosiaalidemokraatti.”

Mainittakoon, että yhdenkään matelijan pintaa ei peitä limakerros. Niljakkuuden voimme siis siis säästää kaloille ja sammakkoeläimille. Ehkä myös joillekin entisille kielitieteilijöille.

”Ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassaoleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo. Yksilöt voidaan perustellusti asettaa arvohierarkiaan sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä tai osaamisensa poistaminen yhteisön käytöstä heikentäisi yhteisöä.” (Jussi Halla-aho)

Emme siis toimisi mitenkään epäeettisesti, jos muiluttaisimme erään muinaisen kirkkoslaavin tutkijan rajan yli toivottelemaan paskaa joulua sinne missä balalaikka soi. Yhteisömme siitä tuskin merkittävästi heikkenisi.

”Jokelan tapauksesta huolimatta meillä ei ole aseongelmaa.”

”Merkityksellistä on vain se, kenellä niitä on.”

Tässä jutussa on vähän liikaakin sitaatteja, mutta pannaanpa sokeriksi pohjalle myös yksi hyvä:

”Vihaan feministejä, ulkomaalaisia, kommunisteja, vihreitä, ruotsinsuomalaisia ja vihanneksia.

Kerroin sen vanhalle naiselle, joka jysähti istumaan viereeni penkille. Ämmä pasahti, ettei kuulu mihinkään näistä ryhmistä. Hän saanee jäädä istumaan, ja alkoi raivata tietään läpi lihapiirakan.

Rasva haisi, mutta myös lihapiirakka. Hotkinnan lotinaa kuului.

Vihaan ämmiä.”

(Jari Tervo: Suomemme heimo, 2001)

MikaLamminp
Vihreät

Olen julkaissut teokset Talvimatka (runoja, Oppian 2022), Eila ja Ossi – Suomen kielen alkeisoppikirja (Gummerus 2010), Mies joka putosi jaloilleen (romaani, Oppian 2020) ja Siltoja – Opettajan koronapäiväkirja (Oppian 2021).

Kuvan otti Timo Jakonen (Turun Sanomat)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu