Väestö vaihtoon

Hallitus on päättänyt vihreitten aloitteesta toteuttaa väestönvaihdon. Väestönvaihto aloitetaan ennen kesäkuun kuntavaaleja. Tavoitteena on, että ennen vuosikymmenen loppua koko Suomen väestö on vaihdettu.

Jotta väestönvaihto sujuisi joutuisammin, käytetään väestörekisteriin kirjattua tietoa puoluekannasta yhdessä Tiitisen listan päivitetyn version kanssa vaihtoon lähtijöitten luettelon pohjana.

Ensimmäisenä vaihtoon menevät perussuomalaiset. Vaihto aloitetaan heti kun Somalian kanssa on päästy kahdenkeskiseen sopimukseen siitä, kuinka monella perussuomalaisella saa yhden somalialaisen. Husun mukaan yksi somalialainen vastaa kymmentä perussuomalaista, mutta asiaa selvittämään on perustettu komitea. Kaikki pohjoismaissa asuvat somalit luku- ja kirjoitustaidosta riippumatta ja huolimatta, kuten entinen kielitieteilijä sanoisi, on palkattu monikielisen ja -kulttuurisen komitean tulkeiksi ja aseistetuiksi katupartioiksi. Lapset saavat sillä aikaa askarrella isis-lippuja (ja äitis kans, jotta intersektionaaliset feministit eivät polta rintsikoitaan kulovaroituksen ja kuukautisten aikaan).

Seuraavasta vaihdettavasta väestöryhmästä ei ole täyttä yksimielisyyttä. Vielä kuukausi sitten kristillisdemokraatit olivat vahvoilla, mutta sitten ne ottivat yllättäen foliohiipat päästään kun Henrikssonille epäluottamuslausetta puuhattiin. Eivät äänestäneet henkilökohtaista epäluottamusta Henrikssonille vaikka tämä ei ollut edes tehnyt henkilökohtaista virhettä. Miten ne nyt tuolla tavalla, niittenhän piti olla hihhuleita. Mutta kokoomus ei hävennyt heittäytyä persujen pikku apulaisiksi, joten he ovat seuraavana vaihtovuorossa. Sydän laitaoikealla!

Mikäli tämä postaus herättää kysymyksiä, pyydän esittämään ne Arto Luukkasen tai Kalle Isokallion blogien kommenttiosastossa. Minultakin voi kysyä mitä vain, vastaan mitä sattuu. Jos vastaan.

+5
MikaLamminp
Vihreät Turku

Olen Turun kaupungin kulttuurilautakunnan varajäsen sekä varsinainen jäsen Eeva-Liisa Manner -seuran hallituksessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu