Jääkö marjasato myymättä?

Koronaa uutisoidaan päivittäin todella vaarallisena ja herkästi tarttuvana viruksena mutta joskus käy päinvastoin, kuten tässä uutisessa.

Miten on mahdollista, että Suomeen pääsee edelleen töihin ilman koronatestiä tai sairaana, kun suomalaisetkaan eivät pääse omaan kotimaahansa ilman testaamista?

Miten on mahdollista, että ulkomaalaiset marjanpoimijat eivät joudu karanteeniin saatuaan koronatartunnan, vaan saavat jatkaa liikkumista ja työntekoa, jota suomalaiset eivät vastaavassa tilanteessa saa tehdä?

Miten on mahdollista saada käsitellä sairaana myytäväksi päätyvää ruokaa? Vieläpä sellaista jota ei lämmitetä ennen syömistä. Ainakin WHO varoitti jo vuosi sitten siitä, että hedelmät ja vihannekset on syytä pandemian aikana pestä ennen syömistä.

Tällaisella typeryydellä pilataan suomalaisten puhtaiden marjojen maine pitkäksi aikaa. Pahimmassa tapauksessa marjasato jää osin myymättä. Miksi näin, arvoisat ministerit Sarkkinen, Kiuru ja Leppä?

+7
mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Kansanedustaja,ps ja Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu