Kansanedustaja voi myös olla yrittäjä!

Median viimeaikaisista reaktioista voisi päätellä, että kansanedustaja ei saa osallistua liiketoimintaan tai sijoittamiseen. On syytä ymmärtää, että yrittäjät pyörittävät tätä maata. Ilman yrittäjiä meillä ei ole kansantaloutta eikä budjettia, jolla pitää huolta yhteisistä asioista.

Kansanedustajalla on oikeus tehdä liiketoimintaa olemassa olevan lainsäädännön mukaisesti kuten muillakin. Näin olen itsekin halunnut toimia. Olen toiminut yrittäjänä jo vuodesta 1992 ja tehnyt kauppaa niin suomalaisten, kiinalaisten kuin muun maalaistenkin kanssa.

Kansanedustajana toimiessani olen luonnollisesti ollut varovainen, että ei synny vastapalveluksen riskiä. Olen ilmoittanut kaikki taloudelliset sidonnaisuuteni ohjeiden mukaisesti eduskunnalle. Sen jälkeen, kun minut valittiin ulkoasianvaliokunnan johtoon, en ole tehnyt mitään kauppoja tai sijoituksia lukuun ottamatta oman kirjani vähittäismyyntiä. Puheenjohtajan ominaisuudessa pidän tärkeänä noudattaa vapaaehtoista varovaisuusperiaatetta.

Median kuuluu olla kiinnostunut kansanedustajien toiminnasta. Olisi kohtuullista, että kansanedustajan yhteyksiä tulkitaan oikein.

mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Kansanedustaja,ps ja Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu