Kontulan Gaza-aktivismi on lyhytnäköistä

Anna Kontulan mielenilmaus Gazan rajalla oli vasemmistolaisen oppikirjan mukainen provokaatio. Israel on iso paha miehittäjä ja palestiinalaiset sen uhreja. Totuus kuitenkin on, että Kontulan ja Vasemmiston vaatimus lopettaa asekauppa Israelin kanssa sekä purkaa Gazan rajalla oleva muuri on lyhytnäköinen.

Gazan kriisiä ei ratkaista asettamalla israelilaisia tuotteita boikottiin, edes asekauppojen osalta. Suomen ei tule edistää minkäänlaisia sellaisia toimia, joiden päämääränä on asettaa laajat boikotit israelilaisille tuotteille. Menneinä vuosina eduskunnassa on nimittäin keskusteltu jopa siitä, että israelilaisia hedelmiä tulisi boikotoida.

Kontulan ajama ”avoimen rajan politiikka” ei aiemminkaan kyseisellä alueella ole tuottanut muuta kuin turvattomuutta ja siviiliuhreja. Siksi moite turvallisuusmuuria kohtaan on utopistinen. Se jättää huomioimatta tosiasiat, joiden vuoksi Israel on päätynyt tällaiseen ratkaisuun – taata kansalaistensa turvallisuus terrori-iskuilta. Väite Israelista palestiinalaisalueiden miehittäjänä on siten virheellinen.

Lisäksi on syytä muistaa se, että Israel on Lähi-Idän ainoa todellinen demokratia. Israelissa ihmisoikeudet kuuluvat yhtäläisesti niin kristityille, muslimeille kuin juutalaisillekin. Laittoman mielenilmaisun ja provosoinnin sijasta olisi parempi keskittyä tukemaan demokratian kehittymistä poliittisin keinoin.

+11
mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Kansanedustaja,ps ja Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu