Vain sateenkaarilipulla hampurilaisravintolaan?

Pride-kulkueesta Pride-viikoksi ja kokonaiseksi Pride-kuukaudeksi. Sateenkaariliput ovat jälleen vallanneet julkiset rakennukset ja somekuvat suvaitsevaisuuden nimissä. Yksilöiden tasavertainen kohtelu onkin tärkeää, eikä minulla ole mitään sitä vastaan, mutta Pride-agenda on todellisuudessa jotain aivan muuta.

Pride-yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että vain sen kanssa samaa mieltä olevat hyväksytään. Jos et kanna Pride-lippua, sinut tuomitaan ihmisoikeusvastaiseksi. Monet yritykset, kuten Burger King ovat nostaneet tämän ajattelun ihanteeksi mainostempauksellaan: ”Ethän tule ravintolaamme mikäli sinulla on seuraavia oireita.. ihmisoikeuksien vastaisuus.” Aikaisemmin asiakkaat vaativat yrityksiltä Pride-sertifikaattia. Nyt yritykset vaativat samaa asiakkailtaan. Onko yrityksistä tarkoitus tehdä mielipidepoliiseja, jotka syrjivät toisia asiakkaita puolustaessaan Pride-ajattelua? Agendaa, jota edes kaikki seksuaalivähemmistöjen edustajat eivät sen äärimmäisyyksien vuoksi kannata. Ihmisoikeusvastaisiksi leimataan kaikki, joiden arvomaailma ei kohtaa Pride-ideologian kanssa. Esimerkiksi kristityt ja muslimit, jotka haluavat pysyä vakaumuksensa mukaisessa opissa. Vain yksi vähemmistö nostetaan kaiken yläpuolelle. Varsinaisista ihmisoikeusrikkomuksista esimerkiksi yritysten tuotantoketjuissa vaietaan. Samoin jätetään kertomatta, miten tasa-arvo ja ihmisoikeudet toteutuvat suhteessa yritysten työntekijöihin.

Samaa sanomaa suitsutetaan kuntienkin toimesta. Muun muassa Vantaalla, jossa sateenkaariliput liehuvat näkyvästi eikä päätöksestä edes keskustella kuntalaisia edustavien valtuutettujen kanssa. Todellinen tasa-arvo kunnioittaa kaikkia vähemmistöjä, kaikkia sorrettuja, unohtamatta jokaisen ihmisen oikeutta mielipiteeseen ja vakaumukseen.

+16
mikaniikko
Perussuomalaiset Vantaa

Olen työskennellyt nuorten parissa lähes kaksikymmentä vuotta, joten lasten ja nuorten asiat pidän erityisen tärkeinä. Olen naimisissa ja minulla on neljä lasta. Kansanedustaja,ps ja Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen. www.mikaniikko.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu