Miesten synnytyskivut

Mieskin voi synnyttää.

Oli ihan pakko selata oman pojan elämänkatsomus kirjaa viime aikaisen kohun vuoksi mutta sieltä sitä ei onneksi löytynyt.

Kaikkea muuta jumalatonta menoa siellä kyllä sitten olikin.

Eräs itävaltalainen arkkitehti oli esimerkkinä diktaattorista. No eikös tämä valittu ihan rauhanomaisesti ja demokraattisesti valtaan aluksi nyt ainakin? Ei sitten Idi Aminia, Fidel Castroa, Gaddafia, Stalinia tai jotain muuta väkivaltaisesti ja epädemokraattisesti valtaan noussutta oikeaa diktaattoria löytynyt paremmaksi esimerkiksi?

Muutoinkin kirja oli täynnä viherpuna propagandaa niin että pahaa teki. Kaikki muu paitsi varaukseton monikulttuurin hyväksyntä on rasismia ja oikeasti geneettisiä suomalaisia ei edes ole jne. Tästä tuskin enempää esimerkkejä tarvitsee laittaa, loput voitte arvatakin.

Nyt kaduttaa tavallaan että lapseni olen aikoinaan laittanut uskonnon sijaan elämänkatsomukseen.

Toisaalta en halunnut yhdenkään Lähi-idän alueelta kantautuneen uskonnon tunneille myöskään heitä laittaa. Toki kristinusko on näistä kolmesta mielestäni se vähiten huono vaihtoehto mutta sekin on ihan riittävän lähellä niitä kahta muuta pitääkseni tämän tarpeeksi kaukana itsestäni ja lapsistani.

Näillä eväillä sitä joutuu menemään kuitenkin nyt menemään lasten kanssa heidän koulutaipaleensa loppuun asti.

Kodin tehtävä kertoa miten asiat sitten oikeasti menevät. Aikuisena lapset voivat jo itsenäisesti miettiä asiat läpi, pääasia että saavat kotona vastapainoksi muuta kuin viheriäistä punapropagandaa jota nykyään ei vain voi välttää, koska sitä tulee joka tuutista.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu