Järjestäytynyt rikollisuus – kansalliset kuplat

Uskomaton voimavarojen tuhlaus, se on älykkään ihmisen tarina. Viestintä, joka epäonnistuu saavuttamaan ihmisen sydäntä ja kääntyy asemasotaan. Kauhu, joka pitää kohdata siksi, että järjestäytynyt typeryys hylkäsi ihmisen ja valitsi sen sijaan elottoman valtarakenteen.

He kompuroivat pimeässä tietämättä, mihin kompastelevat, tunnottomina harhailevat murskaten henkensä lihallisen temppelinsä edestä. Itsetuho, joka on seuraus sydämen tunnottomuudesta – ja rattaat jauhavat taukoamatta ihmisen luita.

Hän hyppää rautaiseen arkkuunsa odottamaan viimeistä käskyä, kuin lapsi takaisin synnyttäjänsä kohtuun suorittamaan uhrimenonsa. Ja vaikka heille on suotu kieli ja sana, he silti valitsivat järjestäytyneen rikollisuuden ihmisyyden sijasta.

Väitätkö nyt, että tämä kaikki on seurausta tietämättömyydestä?

Vai seurausta kyvyttömyydestä ymmärtää oikeata ja väärää?

Milloin sydämesi on kääntyvä suruksi?

Koska heräät unestasi ja tunnet suurta mielipahaa?

Milloin tuntosi todella herää?

Vain voitto riittää, mutta kuka voittaa loputtomien voimavarojen riistossa muuta, kuin maailman, joka hukkuu jätöksiinsä?

 

Mikko Marttila

Ihmisyydestä, uskomuksista ja yhteisöperustoista kiinnostunut kuntapuliukko. "Moraali on aina valinta, vapaus vastuun perusta, itseohjautuvuuden lähtökohta, kestävän kehityksen kulminoituma."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu