Keskustelin THL:n pääjohtajan kanssa K-testauksesta + korvausvaatimuksista

(Päivitetty 24.8.2021) Suomen koronatestaus perustuu tutkimuspaperiin, jossa on 10 vakavaa tieteellistä virhettä ja suuri intressikonflikti. Tämän toin esille THL:n pääjohtaja Markku Tervahaudalle ja hänen välinpitämätön vastaus (alla) yllätti minut. Asiaan liittyy myös miljardien korvausvaatimukset, joita käsittelen jutun loppupuolella.

ENSIKSI KOROTESTAUKSESTA JA SEN HUOLESTUTTAVISTA PUUTTEISTA

COVID-19:n testauksen pohjana ja taustalla on tammikuussa 2020 julkaisu ns. Drosten-paperi (Corman et al., 2020). Tämä virheitä täynnä oleva tutkimuspaperi koitetaan parhaillaan saada pois ja kumottua (retract) Eurosurveillance-tiedelehdestä.

Tutkijajoukko Borger et al. tuovatkin esille 10 Vakavaa Tieteellistä Virhettä tässä Corman ja kumppanien tutkimuspaperissa ja he osoittavat, että se on jo nyt johtanut vakaviin virheisiin testauksessa ja testaustulosten tulkinnassa.

Tämä testausvirheet osoittava tutkimuspaperi on:

External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

Muutamia pääkohtia siitä, millaisia virheitä koronatestaukseen ja tuohon Corman et al. -tutkimuspaperiin sisältyy:

– Koronaviruksen määritelmä SARS-CoV-2 perustuu kiinalaisen laboratorion toimittamaan teoreettiseen sekvenssijonoon, koska sillä hetkellä (tammikuu 2020) ei löydetty tartuntavaarallista (“elävää”) vertailumateriaalia

PCR-testin monistuskierrosten lukumäärä on liian korkea (tästä huomautti myös WHO). Testi ei tästä syystä pysty kertomaan esimerkiksi sitä, että onko näytteessä toimintakykyistä virusta vai vain viruksen jäänteitä (jo taudin sairastaneelta).

Positiiviset ja negatiiviset kontrollit olisi pitänyt olla määriteltynä tietyn viruksen määrittämisen vahvistamiseksi/kumoamiseksi

(Näistä 10 Vakavasta Virheestä pidempi, suomenkielinen käännös löytyy täältä)

Seuraavalla videolla haastateltavina Borger et al. -tutkijaryhmän edustajat, PCR-testauksen asiantuntija Kevin McCernan ja virusmallintaja Bobby Rajesh Malhotra:

https://www.youtube.com/watch?v=5fznDgRHInM

 

Tuon Retract-prosessin etenemistä voi seurata: https://cormandrostenreview.com/report/ –> Eurosurveillance Response.

Sivustolla myös selitetty selvemmin Borgerin ja kumppaneiden osalta, miksi tuo Corman et al. (2020) sisältää myös suuren Conflict-of-Interest -eturistiriidan, jota jotkut kutsuisivat myös isomman luokan korruptioksi. Nimittäin, alkuperäisellä Corman … Drosten –tutkijajoukolla on suuret omistukset PCR-testilaitteita ja -testejä valmistavissa yrityksissä.

Päivitys 2.3.2021: Seuraava kuva ja siihen liittyvä ketju (thread) kertoo tarkkaan nuo kummalliset yhteydet PCR-testikitin kaupallisen lanseerauksen ja Corman et al. (2020) paperin julkaisemisen välillä.

PCR-testikitin kaupallinen lanseeraus ja sen yhteys Corman et al. (2020) tutkimuspaperin julkaisuun

Kuva. PCR-testikitin lanseerauksen epätavallinen yhteys Corman et al. (2020) tutkimuspaperiin [Control+hiiren keskirulla suurentaa kuvaa]. Kannattaa kurkata myös alkuperäinen viestiketju kokonaisuudessaan.

Corman et al. (2020) paperin yhdellä kirjoittajalla, Christian Drostenilla on lisäksi kyseenalainen maine Sikainfluessa (H1N1) ’pandemian’ keinotekoisessa kiihdyttämisessä jo vuonna 2009!

 

Borger et al. tutkijaryhmälle vastauksen saaminen Eurosurveillance-tiedelehdestä kesti pitkään ja vasta helmikuussa 2021 saapui lyhyt vastaus, jossa tietoisesti Corman et al. välttävät ottamasta kantaa noihin 10 Vakavaan Virheeseen. Tästä syystä prosessi siirtyy oikeusasteisiin.

https://www.youtube.com/watch?v=HiaqtuQLWO0

On myös näyttöä siitä, että Corman et al. (2000) tutkimuspaperi on ns. sovittu juttu, koska paperi julkaistiin 1 päivä sen jälkeen kun se saapui tiedelehteen. Eli tälle tutkimuspaperille ei ole koskaan ollut kunnollista review (vertaisarviointi)-prosessia. Ja mikä kummallisinta, osa paperin kirjoittajista on kyseisen tiedelehden (Eurosurveillance) toimittajakunnassa (Editorial Board) ja tämä tekee virheiden myöntämisestä entistä vakavampia. Kyseessä on siis suuri väärinkäytös ja skandaali koko tiedemaailmassa. Ja koronatestaus on heikolla pohjalla, antaen liian suuren määrän False Positive -löydöksiä.

KESKUSTELUNI THL:N PÄÄJOHTAJA MARKKU TERVAHAUDAN KANSSA

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksella (THL) on oma www-sivu koronatestauksesta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus/koronavirustestit

(katso sivun alaosa)

Huolestuttavaa on se, että kyseisellä sivulla viitataan testauksen perusteena VAIN tuohon ylläolevaan Corman et al. (2020) tutkimuspaperiin.

Tästä syystä kysyin pääjohtaja Markku Tervahaudalta perusteista:

https://twitter.com/mapetti/status/1353674840952217605

Kun hänen vastaustaan ja keskusteluketjua kelaa ylös ja alas, voi vain ihmetellä THL:n urautuneisuutta tässä testauskysymyksessä. Harmillista on se, että Tervahauta ei vastannut kysymyksiini, vaan väisti kuin toinen viranomainen Tiippana STUKista konsanaan.

THL:n testauksen olisi tärkeä olla tarkkaa, jotta välttyisimme väärältä ”koronakuolemien” ja ”koronasairastumisten” raportoinnilta, joka jo nyt on luonut tietyissä kansalaisissa paniikkia ja myös poliitikot hyödyntävät näitä THL:n tilastoja vastuuttomasti pakkotoimivaatimuksissaan. Lisäksi on käsittämätöntä, että THL kritiikittömästi yhä käyttää Corman et al. (2010) paperia ainoana lähteenä testaussivullaan!

Päivitys 24.8.2021: JO BIOMOL-FIRMAN TESTAUSKITIN DOKUMENTIT PALJASTAVAT, MIKSI INFLUENSSAA EI OLE JUURI ENÄÄ OLLUT, VAIN ON ”KORONAA”

Suoraan Covid19-testin tuoteselostuksesta:

Specificity: non-specific interference of Influenza A Virus (H1N1, H3N2,H7N9, H5N1), Influenza B Virus (Yamagata, Victoria), Respiratory Syncytial Virus (type B), Respiratory Adenovirus (type 3, type 7), Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, etc.

Eli testin valmistajakin myöntää, että testillä voidaan poimia kaikkia influessaviruksista streptokokkeihin! Niin, minne ihmeeseen onkaan influessakin kadonnut ja miksi löydetään vain ”koronaa”?

SUURET KANSAINVÄLISET JOUKKOKANTEET

Nyt on jo näyttöä siitä, että väärän testausmenetelmän ja paisuteltujen koronalukujen takia on tuhansia yrityksiä mennyt konkurssiin ja miljoonat ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa.

Tähän pohjautuu myös merkittävä PCR-testausmenetelmää ja viranomaistoimintaa sivuava joukkokanne.

Tätä johtaa juristi Reiner Fuellmich kollegoineen ja suosittelen hänen haastattelua, jossa hän listaa useiden eri lakien ja ihmisoikeuksien rikkomisen:

Juristi Fuellmichillä ja hänen kollegoillaan on kokemusta jättikorvauksien käsittelystä, hän oli se, joka haastoi aikanaan Volkswagenin DieselGate -väärinkäytöksistä.

Miljardeihin nousevia korvausvaatimuksia ja niiden läpimenoprosessia voi seurata seuraavan sivun kautta:
https://www.corona-schadensersatzklage.de/ .
Kohdasta ”Anwälte International” löytyy myös suomalainen asianajotoimisto, suomalaisia korvausvaatimuksia varten.

Päivitys 28.2.2021: Juristi Fuellmich kertoo kollegoineen seuraavalla videolla, kuinka rahallisesti suurista korvausvaatimuksista ja väärinkäytöksistä on kysymys:

 Klikkaa yo. kuvaa, niin video käynnistyy koskien ehkä maailman suurimpia (odotettavissa olevia) korvausvaatimuksia.

Koronakomission sivulta löytyy lisäksi monia perusteluja, miksi myös THL:kin toiminta johtaa suuriin kansanterveydellisiin ja kansantaloudellisiin ongelmiin: https://corona-ausschuss.de/dokumente/ .

TÄRKEÄ PÄIVITYS 24.8.2021: USAssa CDC (Center for Disease Control) eli THL:n amerikkalainen sisarorganisaatio julkaisi Lab Alertin ja ilmoitti, että PCR-testiä EI pidä enää käyttää COVID-19 viruksen diagnosointiin ja heidän yhteistyölaboratorionsa tulisi nopealla aikataululla siirtyä tarkempiin testausmenetelmiin.  Tämä merkittävä uutinen on täysin jäänyt pimentoon Suomessa. Syynä tähän CDC:n varoitukseen (alert) on PCR-testin epätarkkuus (mm. influessatkin se poimii) ja se, että Suomen nykyinen (elokuu 2021) PCR-testi korkeilla monistuskerroilla tuottaa jopa 97 % false positiveja.

CDC Lab Alert


Lopuksi kommentti tästä kaikesta edellämainitusta
:  Niin Suomen lehdistö kuin viranomaiset voisivat nämä seikat rehellisesti kansalaisille kertoa, sen sijaan, että lietsovat järjetöntä koronaluku-paniikki -ilmapiiriä.


(Jatkan tapahtumien seuraamista ja tämäkin sivu tulee päivittymään uudella informaatiolla.)
mikkoahonen

FT, tutkija, kouluttaja, trustee, ympäristöaktiivi, avantouimari
- http://www.mikkoahonen.com

Toimin aikaisemmin 20 vuoden ajan tutkijana Tampereen yliopistolla, välillä myös teleoperaattorilla työskennellen. Yhtenä tutkimusalueenani on sähkömagneettiset kentät ja niiden terveysvaikutukset.
Vuoden 2015 alusta aloitin professori, ylilääkäri Lennart Hardellin tutkimusryhmässä, epidemiologisten tutkimusten ja dosimetriatutkimusten parissa. Riskienhallinnan tutkimuksen parissa olen ollut pidempään, julkaisujani aiheesta: http://www.mikkoahonen.com/index.php/publications .

Olen kartoittanut myös mm. matkapuhelintukiasemien ja muiden mikroaaltolähettimien terveysvaikutuksia ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20662418,27633090,27633090 , http://www.chronicexposure.org , http://twitter.com/ChronicExposure ) .

Lisäksi olin osakkaana Sustainable Mobile Oy:ssa / Suomen Säteilykontrolli , mittaus- ja koulutuspalveluiden parissa. 10 vuoden ajan pidimme mm. Suomessa kouluissa ja yrityksissä mobiiliteknologioiden riskienhallintakoulutuksia, Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston kannustamina.

Syksyn 2016 aikana loppui firman toiminta. Tämän taustasta: Isäni Antti Ahonen perusti jo vuonna 1971 yrityksen, joka keskittyi työturvallisuuteen ja työturvavälineisiin. Isäni kuolema kesäkuussa 2016 oli myös syynä yritystoiminnan loppumiseen. Taustasta lisää: https://tinyurl.com/aa-muisto .

Olen Saksassa käynyt mittalaitevalmistajien ja insinööritoimiston mittauskoulutukset. Olen mitannut työpaikkoja ja koteja, jokaisesta kohteesta lisää oppien. Pidän myös riskienhallintakoulutuksia yrityksissä ja oppilaitoksissa, jo vuodesta 2008 alkaen.

Olen mukana säätiössä nimeltä Wireless Education (htttp://www.wirelesseducation.org) ja Suomen Säteilyturva ry:ssä (https://sust.fi).

Asun Tampereella. Olen asunut myös Sundsvallissa.

Sukuni on Kainuusta ja ehkä juuri siksi inhoan korruptiota, suomettumista, heikompien sortamista ja tieteen tulosten vääristelyä :-(

Tästäkin syystä kirjoitan ... tätä blogia. Olen livenä hauskempi mies kuin tässä blogissa kirjoittaessani usein sairauksista ja ympäristösaasteista ;-)

Yhteystiedot: E-mail: mikko . ahonen [ät) tutanota . com , Telegram: @ahosmikko , Signal: +358-46-146 5345, Wire.com: @mikkoa (lähetäpä palaverikutsu sähköpostin kautta).

Disclaimer: Tässä blogissa ilmaisemani mielipiteet ovat omiani, eivät edusta minkään organisaation tai yrityksen virallista kantaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu