Sensuurin mekanismit korruption yhteydessä – EU-vaalit 2024

EU-vaaleissa kesäkuussa 2024 on kyse suomalaisten(kin) sananvapaudesta. Ja tätä vapautta koitetaan rajoittaa kummallisella disinformaatiopuheella, jolla suojellaan historian yhtä suurinta korruptiotapausta  (von der Leyen) ja nykyisiä EU:n vallanpitäjiä. Ethän siis anna vaaleissa ääntäsi sensuroijille? Riskinä kun on Kiinan kaltainen Social Credit System ja Suomen kansalaisten sulkeminen kokonaan yhteiskunnan ulkopuolelle.

Selostan seuraavassa, kuinka tämä AI-pohjainen sensuurikoneisto jo nyt toimii ja miten myös suomalaiset poliitikot ovat jo sensurointiin osallistuneet.

EU:n jatkokautta tavoitteleva, Ursula von der Leyen on yksi korruptoituneimmista poliitikoista Euroopassa. Hän on mm. syytettynä erittäin haitallisista kaupoista lääketeollisuuden kanssa, yhteensä 71 miljardin sopimusten tekemisestä omavaltaisesti tekstiviestillä(!) ja muista aikaisemmista sotkuistaan.

Hänen eroaan vaaditaan ja samalla sen estämistä, että hän pääsisi uudestaan Euroopan Komission Presidentiksi.

Rohkeammat EU-kansanedustajat ovat nostaneet esille nämä von der Leyenin rikokset jo kuukausia sitten:

Valitettavasti vain Systeemi peittelee näitä väärinkäytöksiä aina Metsola-nimistä puhemiestä myöten:

 

Itse von der Leyenin omat disinformaatiota koskevat puheetEuropean Democracy Shield:istä”ovat kuin George Orwellin kirjasta “1984” kaikessa häikäilemättömyydessään:

 

Von Der Leyenin lausunnot kannattaa yhdistää hänen virastonsa harhaanjohtavaan ”informaatiokulttuuriin”.

 

VALVONTAJÄRJESTELMISTÄ

– EU:ssa kehitettyä Digital Services Act (DSA)-digipalvelusäädöstä kommentoi ajoittain mukavan terävästi entinen USA:n Valkoisen talon kybertietoturvavirkamies Mike Benz.

Hänen pointtinsa on, että USA:n sananvapauslaki ei salli vahvaa sensuuria ja siksi sananvapauden rajoittamista tehdään jo nykyään EU:n kehittämällä teknologialla, USA:n kansalaisia vastaan.

Mike Benzin Twitter-kanavalla lisää näistä toimista: https://twitter.com/MikeBenzCyber

Video: Tucker Carlsson haastattelee Mike Benziä.

Seuraavassa tohtori David Thunderin esityksessä lisää näistä Digital Services Act – digipalvelusäädösten ongelmista:

 

Toki kannattaa huomioida se, että EU:n ulkopuoliset toimijat, Venäjä mukaanlukien, ovat vaikuttamassa yksittäisiin EU-kansanedustajiin ja tämä toiminta pitää tunnistaa selvänä lahjusten ja/tai disinformaation tuottamisena ja ehkäistä.

 

 

SENSUURISTA JA MITEN SE TAPAHTUU

Itse olen ihmetellyt, miten on mahdollista, että monia suomalaisiakin sensuroidaan kaikilla heidän käyttämillään sosiaalisen median kanavilla ( LinkedIn, Twitter, Instagram ja Facebook ) ja vielä lähes reaaliaikaisesti?!?

Kunnes tajusin, että tämä tapahtuu seuraavan organisaation ja sen AI-järjestelmien kautta : Global Disinformation Index (GDI).

 

Tämä organisaatio päättää, mikä on sallittu näkökulma esim. ilmastonmuutoksesta, EU:sta, WHO:sta tai mobiiliteknologioiden terveysvaikutuksista. Väärinajattelijat raportoidaan ja pisteytetään.

Onneksi UK:ssa on rohkea toimittaja Freddie Sayers, joka on pönkinyt tätä:

Sayers selventää raportissaan, miten laajalla kaistalla ihmisiä sensuroidaan ja mitkä ovat myös ne mekanismit, joilla “väärinajattelijoiden” tulonlähteet kuihdutetaan (“de-monetize).

Tästä tuleekin mieleen seuraava sanonta:

Kuva. Jo aikoinaan Carl Jung tajusi, että kriittisesti ajattelevat ihmiset on vallanpitäjien toimesta ”tarkoituksenmukaista” erottaa toisistaan ja ympäristöstään, jotta kansa ei heräisi kyseenalaistamaan ympärillään tapahtuvia asioita.

 

Pienpuolueen edustajat vuoden 2024 EU-vaaleissa aiheesta kritisoivat tätä sensuurirakennetta, mikä tekee heistä täysin näkymättömiä:

”Vaikka minulla on 4500 FB-kaveria, niin kolmeen tuntiin esimerkiksi ao. julkaisulla ei yhtään reaktiota. Voinee päätellä, että olen tiukentuneen sensuurin kourissa.”

Meta-konserni ja Microsoft suorittavat alustojensa (Facebook, Instagram, LinkedIn) sensurointia vuorostaan kyseenalaisten Fact checker -organisaatioiden suositusten perusteella.

Olisi jo aika Suomessakin käydä läpi näitä sensuuriorganisaatioita ja selvittää mm. Bill Gatesin säätiöiden rahoitusta niin lehdistölle kuin Fact Checker -organisaatioillekin .

Seuraavassa on systemaattisesti käyty läpi näiden “Fact Checker”-organisaatioiden taustoja:

Koko raportti: https://www.racket.news/p/report-on-the-censorship-industrial-74b

Merkittävä ”fact checker” on lisäksi Suomessakin toimiva AFP (Agent France Press), joka tekee Suomeen suomeksi lokalisoituja “disinformaatio”-artikkeleita aiheista.

Olen käynyt AFP:n edustajan kanssa keskustelua siitä, että heidän tulisi keskittyä tutkimukseen ja tieteeseen, välttäen EU/Macronin poliittisia dogmeja ja teollisuuden etujärjestöjen lausuntoja. Vaikuttaa vain siltä, että edes tarjottu faktatieto ei heille sovi, jos se on vastoin suurten toimijoiden etuja.

Näennäisesti avoin Twitter / X taas sensuroi toisella tavalla: shadow-ban -tekniikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että juuri kukaan ei suoraan enää näe sensuroidun henkilön twiittejä ja hänen kommentitkin näkyvät vasta kun klikkaa kaikkien muiden kommenttien jälkeen ”Show more”-painiketta 😐

– Saksassa on EU-liitännäinen Kyber-organisaatio, joka hoitaa tätä sensurointia, yhteistyössä Twitterin osalta/kanssa .

Yllä olevalla videolla käydään läpi tätä valtion, EU:n ja saksalaisen Kyberorganisaation harjoittamaa sensuuria. Hopkinsin juttuja kannattaa lukea, ei kumarra kuvia , https://x.com/CJHopkins_Z23/status/1782245063138959804  ) .

Mikähän mahtaa ollakaan suomalainen kybersensuuri-vastine?

Jokainen Twitterin käyttäjä voi muuten testata tätä sensuurirakennelmaa vaikka kritisoimalla Elon Muskin Tesla-sähköautoja epäterveellisinä ja hänen SpaceX-mikroaaltosatelliittiverkostoansa hyönteisille haitallisena. Ja Voilá, shadow-ban iskee!

Uusi riesa on tekoälyyn (AI) ja bottifarmeihin perustuva sensuuri, joka tulee usein sosiaalisen median alustan ulkopuolelta ja sekunneissa postauksen/kommentin jälkeen näkyy postauksen tai kommenttien “tykkäyksinä”. Nämä AI-pörnöbottien tarkoituksena on siis laskea nopeasti ja tehokkaasti käyttäjän sosiaalisen median luokitusta –> näkyvyyttä.

Kuva: Kommenttiin on iskenyt pörnöbotit, joiden tarkoituksena on laskea käyttäjän luokitusta. Ankeudesta huumoria: Laskepa kuin monta erillistä Brielleä, AI-bottifarmeissa on selvästi vielä säädettävää, myös tarkkuuden osalta 😉

YouTube:sta vielä: automaattisesti poistaa videoita, jotka ovat mm. korruptoituneen WHO:n näkökulmien vastaisia.

Nykyään on muuten yhä vaikeampi hahmottaa, että onko joku organisaatio muna vai kana disinformaation osalta.

Ruotsiksi voisi kysyä: ”Jag undrar sa flundran om gäddan är en fisk”, esimerkkinä presidentti Stubbin diggaama Nordishub (The Nordic Observatory for Digital Media and Information Disorder ) / EDMO (European Digital Media Observatory): https://nordishub.eu/about/ , https://x.com/EDMO_EUI , joka luokittelee disinformaatioksi kovin kevyillä perusteilla ajankohtaisia asioita:

Kuva. EDMOn tiedotuslaatikko ennen EU-vaaleja 2024.

Minusta nämä EDMOn ”disinformaationarratiivit” ja ”varoitukset” ovat kummallisia. Varsinkin, kun faktaa todellisista ympäristöriskeistä ja korruptiosta EU:ssa on olemassa, esimerkiksi: 1 , 2, 3.

 

DSA, DIGITAALIPASSIT JA DIGITAALILOMPAKOT

Nyt kesäkuussa 2024 WHO:n ja EU:n ajamat Digital Certificate -prosessit onneksi (hetkeksi?) pysäytettiin.

Tästä International Lawyers’ Press Conference:

JA

Suomessa vimmaista valvontajärjestelmän ajamista on tehty niin vasemmiston kuin oikeistonkin piirissä. Pääministeri Petteri Orpo oli aikoinaan innokkaimpana ajamassa 2021 kansaa kahteen kastiin valvontajärjestelmällä ja video löytyy yhä:

Hyvän analyysin vuoden 2020-2023 tapahtumista valvonnankin näkökulmasta tarjosi viimeksi professori, ehdokas Tapio Puolimatka :

https://positv.fi/videot/tapio_puolimatka_osa1/

(Katso vaikka kohdasta 16:30 alkaen)

Myös Case Vauhkalaa – Case Covid Pass kannattaa jatkuvasti seurata, koska siinä kysymys on Suomen valtion ja myös EU:n valvontakoneiston mielivaltaisuudesta ja millä keinoilla tätä mielivaltaisuutta voidaan rajoittaa:

CASE: COVIDPASS – Tapahtuma Balder-sali Helsinki 16.4.2024

Moni nytkin ehdolla oleva EU-parlamentaarikkoehdokas haluaa edistää Digitaalista Lompakkoa (Digital Wallet), josta on kovin lyhyt matka kiinalaisen Social Credit System:iin, jossa kaikki oikeudet voidaan kansalaiselta mielivaltaisesti ottaa pois.

Teknokraatin fantasia on toki seuraava kuvio (alunperin peräisin WEF-organisaatiolta):

Mutta todellisuudessa asia on paljon ongelmallisempi:

Luen parhaillaan ”Indoctrinated Brain” kirjaa, jonka on kirjoittanut lääkäri, professori Michael Nehls.

Pidän suuresti tästä kirjasta, koska se selittää minulle kuinka sensuurin lisäksi informaatiovaikuttaminen ja indoktrinaatio tapahtuu.

EU:n lisäksi tulisi huomioida suomalaisten poliitikkojen indoktrinaatio World Economic Forum (WEF) organisaation kautta ja myös WEFin tavoitteet yhä tiukemmasta sensuurista:

Video: WEF:n perustajan, Klaus Schwabin haastattelu.

Ihmettelen sitä, että Suomessakin nk. Disinformaatioasiantuntijat sinisilmäisesti tukeutuvat WEF:in tiedotteisiin ja kieltäytyvät keskustelemassa ongelmasta.

Lopuksi: Se Kumma Yhteensattuma: suurimpia sensurointeja ajavat EU-poliitikot ovat kaikki käyneet WEF:n Young Global Leader -koulutukset! Luulisi, että tästä WEF-jäsenyydestä keskusteltaisiin esteellisyystekijänä myös EU-kansanedustajien valinnan yhteydessä!!

Näyttäisi joka tapauksessa siltä, että EU:sta on muodostumassa aika häijy sensurointikoneisto. Johon suomalainen äänestäjä voi vaikuttaa valitsemalla ehdokkaan, joka puhuu korruptiota ja sensuuria vastaan.

mikkoahonen

FT, tutkija, kouluttaja, trustee, ympäristöaktiivi, avantouimari
- http://www.mikkoahonen.com

Toimin aikaisemmin 20 vuoden ajan tutkijana Tampereen yliopistolla, välillä myös teleoperaattorilla työskennellen. Yhtenä tutkimusalueenani on sähkömagneettiset kentät ja niiden terveysvaikutukset.
Vuoden 2015 alusta aloitin professori, ylilääkäri Lennart Hardellin tutkimusryhmässä, epidemiologisten tutkimusten ja dosimetriatutkimusten parissa. Riskienhallinnan tutkimuksen parissa olen ollut pidempään, julkaisujani aiheesta: http://www.mikkoahonen.com/index.php/publications .

Olen kartoittanut myös mm. matkapuhelintukiasemien ja muiden mikroaaltolähettimien terveysvaikutuksia ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20662418,27633090,27633090 , http://www.chronicexposure.org , http://twitter.com/ChronicExposure ) .

Lisäksi olin osakkaana Sustainable Mobile Oy:ssa / Suomen Säteilykontrolli , mittaus- ja koulutuspalveluiden parissa. 10 vuoden ajan pidimme mm. Suomessa kouluissa ja yrityksissä mobiiliteknologioiden riskienhallintakoulutuksia, Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston kannustamina.

Syksyn 2016 aikana loppui firman toiminta. Tämän taustasta: Isäni Antti Ahonen perusti jo vuonna 1971 yrityksen, joka keskittyi työturvallisuuteen ja työturvavälineisiin. Isäni kuolema kesäkuussa 2016 oli myös syynä yritystoiminnan loppumiseen. Taustasta lisää: https://tinyurl.com/aa-muisto .

Olen Saksassa käynyt mittalaitevalmistajien ja insinööritoimiston mittauskoulutukset. Olen mitannut työpaikkoja ja koteja, jokaisesta kohteesta lisää oppien. Pidän myös riskienhallintakoulutuksia yrityksissä ja oppilaitoksissa, jo vuodesta 2008 alkaen.

Olen mukana säätiössä nimeltä Wireless Education (htttp://www.wirelesseducation.org) ja Suomen Säteilyturva ry:ssä (https://sust.fi).

Asun Tampereella. Olen asunut myös Sundsvallissa.

Sukuni on Kainuusta ja ehkä juuri siksi inhoan korruptiota, suomettumista, heikompien sortamista ja tieteen tulosten vääristelyä :-(

Tästäkin syystä kirjoitan ... tätä blogia. Olen livenä hauskempi mies kuin tässä blogissa kirjoittaessani usein sairauksista ja ympäristösaasteista ;-)

Yhteystiedot: E-mail: mikko . ahonen [ät) tutanota . com , Telegram: @ahosmikko , Signal: +358-46-146 5345, Wire.com: @mikkoa (lähetäpä palaverikutsu sähköpostin kautta).

Disclaimer: Tässä blogissa ilmaisemani mielipiteet ovat omiani, eivät edusta minkään organisaation tai yrityksen virallista kantaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu