USA:ssa viranomainen joutuu selittämään, miksi lapsia ei ole suojeltu

FCC (Federal Communications Committee) eli Traficomia&STUKia vastaava viranomainen joutuu oikeuden päätöksellä (13.8.2021) selvittämään:

A. Miksi heidän mikroaaltosäteilyn raja-arvonsa ovat jo 20 vuoden ajan laiminlyöneet tieteellisen tutkimuksen tulokset.

B. Miksi lapsia suojaavia raja-arvoja ei ole asetettu.

C. Miksi ympäristöä ja luontoa suojaavia säädöksiä ei ole olemassa.

FCC:n haastoi oikeuteen mm. Environmental Health Trust, toimittaen suuren määrän todistusaineistoa tuomareille katsottavaksi.

Olen itse ollut tuottamassa kollegojeni kanssa 5G:stä ja
millimetriaaltojen riskeistä dokumenttia tähän FCC:n oikeusistuntoon. Juttuni 5G:stä suomeksi löytyy täältä.

Teknologiateollisuus on jo omassa julkaisussaan huomioinut tämän oikeuden päätöksen merkittävyyden koko mobiili-alalle. (1 , 2)

FCC-päätös heijastunee myös Eurooppaan ja Suomeen, jossa viranomaisten vuosikymmeniä vanhaan lämpö-oppiin ja SAR-suolaliuostekopäätestiin ja yhteen yksinkertaiseen kaavaan perustuvat raja-arvot joutuvat selvityksen kohteiksi.

+4
mikkoahonen

FT, tutkija, kouluttaja, trustee, ympäristöaktiivi, avantouimari
- http://www.mikkoahonen.com
- http://www.wirelesseducation.org
- http://chronicexposure.org
- http://beyondradiation.blogs.com .
Toimin aikaisemmin 20 vuoden ajan tutkijana Tampereen yliopistolla, välillä myös teleoperaattorilla työskennellen. Yhtenä tutkimusalueenani on sähkömagneettiset kentät ja niiden terveysvaikutukset.
Vuoden 2015 alusta aloitin professori, ylilääkäri Lennart Hardellin tutkimusryhmässä, epidemiologisten tutkimusten ja dosimetriatutkimusten parissa. Riskienhallinnan tutkimuksen parissa olen ollut pidempään, julkaisujani aiheesta: http://www.mikkoahonen.com/index.php/publications .

Olen kartoittanut myös mm. matkapuhelintukiasemien ja muiden mikroaaltolähettimien terveysvaikutuksia ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20662418,27633090,27633090 , http://www.chronicexposure.org , http://twitter.com/ChronicExposure ) .

Lisäksi olin osakkaana Sustainable Mobile Oy:ssa / Suomen Säteilykontrolli , mittaus- ja koulutuspalveluiden parissa. 10 vuoden ajan pidimme mm. Suomessa kouluissa ja yrityksissä mobiiliteknologioiden riskienhallintakoulutuksia, Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston kannustamina.

Syksyn 2016 aikana loppui firman toiminta. Tämän taustasta: Isäni Antti Ahonen perusti jo vuonna 1971 yrityksen, joka keskittyi työturvallisuuteen ja työturvavälineisiin. Isäni kuolema kesäkuussa 2016 oli myös syynä yritystoiminnan loppumiseen. Taustasta lisää: https://tinyurl.com/aa-muisto .

Olen Saksassa käynyt mittalaitevalmistajien ja insinööritoimiston mittauskoulutukset. Olen mitannut työpaikkoja ja koteja, jokaisesta kohteesta lisää oppien. Pidän myös riskienhallintakoulutuksia yrityksissä ja oppilaitoksissa, jo vuodesta 2008 alkaen.

Olen mukana osakkaana (trustee) säätiössä nimeltä Wireless Education (htttp://www.wirelesseducation.org) . Nimensä mukaisesti tämä non-proft-säätiö keskittyy mobiiliteknologioien terveysvalistukseen. Meillä on koulutuspaketteja/minikursseja niin perheille, kouluille kuin yrityksille.

Asun Tampereella. Olen asunut myös Sundsvallissa.

Sukuni on Kainuusta ja ehkä juuri siksi inhoan korruptiota, suomettumista, heikompien sortamista ja tieteen tulosten vääristelyä :-(

Tästäkin syystä kirjoitan ... tätä blogia. Olen livenä hauskempi mies kuin tässä blogissa kirjoittaessani usein sairauksista ja ympäristösaasteista ;-)

Yhteystiedot: E-mail: mikko . ahonen [ät) tutanota . com , Skype: ahosmikko , Wire.com: @mikkoa (lähetäpä palaverikutsu sähköpostin kautta).

Disclaimer: Tässä blogissa ilmaisemani mielipiteet ovat omiani, eivät edusta minkään organisaation tai yrityksen virallista kantaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu