EU von der Leyenin johdossa jatkaa korruptiota

Von der Leyenin komission puheenjohtajuuden ovat tahranneet pesemättömästi kolme virhettä: 700 miljardin Suuri Puhallus eli elvytyspaketti, EU:n rokotehankintojen suhmurointi ja EU:n rahanhoidon moitittavuus.

Kun elvytyspaketti julkistettiin, oli välittömästi selvää, että siitä tulee kaikkien aikojen puhallus. Valtava varojen väärinkäyttö olisi vääjäämätöntä. Nyt komissio pelkää ja piilottelee paketin tähän astisten tulosten julkaisemista. Virheet löytää edestään.

Rokotehankinnat rouva puheenjohtaja suhmuroi ihan itse haluamalleen toimittajalle.

Lopulta osa jäsenmaista kieltäytyi myöntämästä vastuuvapautta komissiolle sen rahankäytöstä. Jokainen, joka on yhdistystoiminnassa tai yrittäjänä, pyrkii tietenkin hoitamaan raha-asiat kunnolla, jotta vastuusta voidaan vapauttaa. Koska komissio tapauksesta päätellen on tosiasiallisesti lain ja oikeuden tuolla puolen, asialla ei ole väliä.

Joka tapauksessa, tätä rouva suhmuraa ollaan – kulisseissa tietenkin ja Ranskan sähläämänä – tunkemassa uudelleen komission puheenjohtajaksi. Voitteko kuvitella? Asiat hoidetaan kuin kakkosdivarissa, mutta silti pelataan maailman luokan arvokisojen loppuottelussa. Tämä on mahdollista vain EU:ssa, jossa enemmistö maista hoitaa asiansa kuin kakkosdivarissa. Tai ehkä kakkosdivarissa hoidetaan paremmin, mutta tajusitte varmasti pointin.

Asiat eivät tästä parane. Nuo tapaukset ovat esimerkkejä pahenemisesta. Komissio haluaa ottaa velkaa ja käyttää varoja vieläkin enemmän väärin. Enemmistö jäsenmaista nyökkää ajatukselle. Minä en halua tällaista EU:ta mutta muuta emme tule saamaan.

mikkokangasoja
Perussuomalaiset Raisio

47-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri. Kaupunginvaltuutettu. Kaupunginhallituksen jäsen. Raision Perussuomalaisten puheenjohtaja. Pyrkimyksenä on olla kaukaa viisas. :)

Muiden viisauksia:

"Poikaseni, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan", Axel Oxenstierna.

"Muuttuminen ei ole välttämätöntä, sillä selviytyminen ei ole pakollista", William Edwards Deming.

"Vox populi, vox Dei.", -tuntematon-

"A nation of sheep will beget a government of wolves", Edward R. Murrow.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu