Perussuomalaisen auto rikottu – vaalisabotaasi kukkii

Vaaliviha kasvaa. On tiedossa, ettei demokratia kelpaa kaikille kuin nimellisesti. Proletariaatin diktatuurit pitävät sisällään ajatuksen kilpailevien ajatusten murskaamisesta. Demokratiassa se ei ole mahdollista, joten diktatuurien henkiset perilliset vasemmalla keskittyvät rajoittamaan sananvapautta vaalien alla. Vaikka vuodet ovat liennyttäneet vasemmistoa, sananvapautta ei haluta kaikille laillisille ajatuksille ja sitä demokraattisesti valittavat kansanedustajat aivan elimellisesti tietenkin tarvitsevat.

Listaan tässä tunnettuja keinoja Perussuomalaisia vastaan:

Sometilien maalitus. Aiemmissa vaaleissa sometilejä on maalitettu perättömillä ilmiannoilla, joihin automaattiset palvelut ovat reagoineet sulkemalla tilit. Tästä aiheutunut väliaikainen katko on tietenkin estänyt kampanjointia. Näissä vaaleissa katkoja on tullut minimaalisen vähän. Epäilen, että somejätit ovat tajunneet ilmiantajien epädemokraattiset motiivit.

Ilkivalta. Kuvassa on aivan tuore rikottu auto, joka tapaus on poliisitutkinnassa. Tienvarsikylttejä on hävitetty (revitty maahan) ympäri Suomea ja jotkin pistokokeet kertovat mittakaavan olevan esimerkiksi 10-30 %. Hävittämisen määrä vaihtelee paikkakunnittain ja ehdokkaittain. Edellä mainituissa on huomioitu mahdolliset tuulivahingot. Riski on paikoin toteutunut, jos samassa tolpassa on vihreän tai vasemmistolaisen kyltti.

Poissulkeminen mediasta on yleistä etenkin punamediassa, kuten HS ja Yle. A-Talkiin pari viikkoa sitten saivat tulla puolueiden varapuheenjohtajat, muttei Perussuomalaisista. Eräs kansanedustaja kertoi antaneensa erääseen maakuntalehteen kymmenittäin kirjoituksia, joista yhden lehti oli julkaissut. Lehti voi julistaa olevansa puolueista riippumaton, muttei se ole siltikään puolueeton.

Vaalikonevääristely. Vaalikoneet ovat tämän päivän vaaliase, jolla on järeän pommin voima. Siksikin oli huolestuttavaa, että HS:n vaalikone epäonnistui – ja kuinka ollakaan punavihreästi edullisesti. Siitä tuli ennakkotapaus, joka mursi idyllin luotettavista ja puolueettomista vaalikoneista. Sillä samalla hetkellä vaalikoneista tuli vähintäänkin mahdollinen poliittinen ase vaalien voittamiseen. Ylen puoluekoneessa Perussuomalaisten politiikkaa ei esitelty, vaikka useimpien muiden esiteltiin. Ei se ole sattumaa, se on politiikkaa ja demokratian syömistä Ylen omin käsin.

Mustamaalaus kouluissa. On tiedossa useita kouluja, joissa opettaja on suoraan väittänyt Perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi, kun nuorille pitäisi järjestää varjovaalit. Väite on tietenkin propagandaa. Rasistinen puolue olisi kielletty ajat sitten. Minkä kuvan opettaja antaa nuorille siitä, kuinka tärkeää on demokratiassa kunnioittaa puolueettomasti kaikkia ajatussuuntia, jos asema sitä vaatii? Menestyvät yhteiskunnat mätänevät sisältäpäin ja ne mätänevät näiden opettajien teoilla.

Kun vaalit ovat lähellä, kaikkien pelipää ei kestä. Aletaan rikkoa sääntöjä. Vaalit ovatkin koe siitä, keillä pää kestää kovassakin paikassa. Kun ei ymmärretä kuinka tärkeitä jotkin säännöt ovat ja vastaavasti omat tunteet ja poliittiset intohimot sotkevat mielen, tartutaan vääriin keinoihin. Se syö demokratiaa sisältäpäin.

Pidetään huolta demokratiasta.

Ehdolla Varsinais-Suomessa numerolla 88.

mikkokangasoja
Perussuomalaiset Raisio
Ehdolla eduskuntavaaleissa

46-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri. Kaupunginvaltuutettu. Kaupunginhallituksen jäsen. Raision Perussuomalaisten puheenjohtaja. Pyrkimyksenä on olla kaukaa viisas. :)
Muiden viisauksia:
"Poikaseni, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan", Axel Oxenstierna. ---

"Muuttuminen ei ole välttämätöntä, sillä selviytyminen ei ole pakollista", William Edwards Deming. ---

"Vox populi, vox Dei.", -tuntematon-

"A nation of sheep will beget a government of wolves", Edward R. Murrow.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu