Minkä sortin kansallissosialisteja?

Olemme viime päivinä saaneet tutustua Ruotsista johdettuun uusnatsiliikkeeseen, joka oman kertomansa mukaan ammentaa aatteensa  saksalaisesta kansallissosialismista. Käytännössä he kuitenkin ammentavat käyttövoimansa muslimimaista peräisin olevasta muuttoliikkestä Eurooppaan sekä muslimimaiden ja yhteisöjen sisällä tapahtuvasta taloudellisesta, poliittisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta kehityksestä. Mitenkäs mahtoi olla laita asioiden laatu Aatun aikaan tai kun vanhat natsit pakenivat romahtaneesta Kolmannesta Valtakunnasta? Mikä oli kansallissosialistien suhde islamiin?

Natsit harrastivat ahkeraa propagandaa arabimaihin ja etsivät liittolaisia sieltä sodan aikana. Olihan heillä arabien kanssa yhteinen vihollinen: juutalaiset. Propagandaa tehostaakseen he kutsuivat Saksaan pysyväksi viralliseksi vieraakseen palestiinalaisten suurmuftin, joka oli hänen seuraajansa Jasser Arafatin lähisukulainen. Suurmufti avusti Heinrich Himmleriä perustamaan sodan aikana Balkanin muslimimiehistä SS-divisioonan, jolla oli tyypilliset Taqiyah arabihatut.

Sodan jälkeen vanhat natsit löysivät turvapaikan erityisesti seuraavista kaupungeista: Damascus, Kairo, Madrid ja Buenos Aires. Arabinationalismin tehdessä tuloaan vanhat natsit tekivät itsensä tykö tuleville hallitsijoille. Arabinationalistit olivat erityisen ihastuneita natsien juutalaisvastaisesta propagandasta ja he palkkasivat vanhoja natseja poliittisiksi konsulteikseen. Kun Egypti ja Syyria varustautuivat sotaan Israelia vastaan, vanhat natsit olivat välimiehinä näiden maiden ostaessa aseita Tshekkoslovakiasta. Alois Brunner – Adolf Eichmanin yksityissihteeri – perusti ja koulutti Syyrian hallituksen turvallisuuspalvelun, jonka brutaalius on vasta nyt paljastunut laajemmin Syyrian sisällissodan myötä.

Natsi-Saksan SS-poliisiylijohtaja Heinrich Himmler oli pakanagenreen, itämaiseen mystiikkaan ja luonnon- ja eläintensuojeluun vihkiytynyt kammotus. Hänen henki"lääkärinsä" Felix Kersten, jolla oli Suomen kansalaisuus, kertoi kirjassaan "Samtal med Himmler" sodan jälkeen, että Himmlerillä oli pakkomielle pitää huoneessaan jatkuvasti koraania ja että hänellä oli myös lompakossaan kuva koraanista. Kersten arveli tämän tavan olleen peräisin Rudolph Steinerin oppeja kannattaneen Hitlerin sijaisen Rudolph Hessin vaikutuksesta. Hess oli syntynyt Egyptissä. 

En ole huomannut kenenkään huomioitsijan tai tutkijan tarkastelevan Immosen tekstejä kovinkaan tarkkaan. Immonen saarnaa teksteissään antikapitalismia, koska "kapitalismi tuhoaa luontoa". Immonen lieneekin näitä kansallisuusaatteeseen sitoutuneita völkische vihreitä, jotka perustivat yhdessä uusvasemmistolaisten tai Frankfurtin koulukunnan kanssa 1979 Saksan Vihreät. Saksan vihreiden ensimmäinen puheenjohtaja ja heidän viikkolehden ensimmäinen päätoimittaja oli August Haussleiter. August Haussleiter  osallistui 1923 Hitlerin kanssa epäonnistuneeseen olutkellarikapinaan. Sekä uusi että vanha näyttävät nyt muokkaavan jo kertaalleen kuopattua kansallissosialismia.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu