Ilmastopolitiikka toi pakolaiset Suomeen

Viherhyväkkäät ovat aloittaneet vyörytyksen, että Pariisi velvoittaa sitä sun tätä, vaikka se ei velvoita yhtään mitään muuta kuin mitä me itse haluamme tai mitä me suomalaiset toivomme päätettävän niistä ilmastopolitiikan hillintä- tai sopeutumisasioista, jotka kuuluvat EU:n toimivallan piiriin.

Ympäristötalouden professori Markku Ollikainen kertoi äsken teksti-TV:ssä, että suomalaisten on tyytyminen siihen, että bensalitran hinta nousee kymmenillä senteillä, koska Pariisin sopimus velvoittaa nostamaan liikenteen biopolttoaineiden osuutta bensalitrassa. Väite on normaaliin tapaan vihreä valhe.

Biopolttoaineet ovat vastatuulessa EU:ssa eikä siis Pariisin sopimus myöskään millään tavoin vaadi meitä niiden osuutta bensalitrassa nostamaan. Markku Ollikainen taisi olla näitä sitoutumattoman vasemmiston aktiiveja aikoinaan Helsingin yliopistolla eli hänellä oli ainakin silloin kytkökset Vasemmistoliittoon. Hän on poliittinen toimija tutkijan kaavussa.

On pakko muistuttaa professori Ollikaista, että Pariisin sopimus suhtautuu varsin jyrkästi ensimmäisen sukupolven biopolttoaineisiin- Artikla 2:ssa sanotaan, ettei ilmastonmuutosten vastaiset toimet saa aiheuttaa häiriöitä maailman ruokaturvallisuudelle. Kehitysmaissa sekä USA:n että Euroopan liikenteen biopolttoainebuumi aiheutti massamittakaavassa nälkää ja, koska kehitysmaissa suuryhtiöt raivasivat viljelysmaata meidän rikkaiden autojen polttoaineiden raaka-aineeksi, mutta myös siksi, että monet – erityisesti arabimaat – olivat ja ovat edelleen riippuvaisia esimerkiksi maissin tuonnista. USA:ssa jo vajaa 40 % maissin viljelyn pinta-alasta on varattu maissialkoholin tuotannolle.

USA:n massiivinen maissin poisvetäminen maailmanmarkkinoille aiheutti valtavan markkinahäiriön ja käytännössä arabikevään ja toi "ilmastopakolaiset" meille. Yhden citymaasturin biopolttoainetankilliseen vaadittavalla maissimäärällä yksi henkilö saisi vuoden ruoat.

http://www.thegwpf.com/egyptian-revolt-fuelled-by-ethanol-subsidies-and-… (Tämän artikkelin lisäksi aiheesta on tehty hiljattain kunnollinen kvantitatiivinen analyysi, jota en tässä nyt löytänyt, mutta kaivan sen tarvittaessa.)

"Ilmastopakolaisuus" johtui siis ilmastonmuutoksen vastaisista hillintätoimista, jotka kaiken kukkuraksi ovat tehottomia tai jopa lisäävät CO2 päästöjä, koska biopolttoaineiden valmistukseen kuluu runsaasti energiaa. Meillä metsäpohjaiset toisen polven biopolttoaineet eivät ole poikkeus tästä säännöstä, mutta tähän palaan viikon päästä syvemmin.

Nyt ilmastonmuutoksen vastaisten toimien haitat tunnustetaan selväsanaisesti Pariisin sopimuksessa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kehitysmaiden ja arabimaiden neuvottelijat katkerasta arjesta kumpuavasta paineesta ovat niin vaatineet. Meidän vihreät poliitikot ja lehdistö eivät näitä ongelmia mielellään erittele edistäessää kestävää kehitystä, koska heidän johtavana ajatuksena on ajaa vihreitä kestävää kehitystä autuaan tietämättömyyden antamalla ideologisella varmuudella.

Kaiken kukkuraksi nämä samat viheränkyrät ja eräät toimittajat ovat nyt olleet tuohtuneita siitä, että turvapaikanhakijoiden ISIS-kytkosten julkistaminen on tarkoituksen hakuista pelon lietsontaa.

Vihreät vaan taitavat unohtaa, että koko heidän poliittinen mandaattinsa viimeisen 40 vuoden aikana on perustunut turhien pelkojen lietsontaan. Toinen vaihtoehto on, että he ajattelevat tosissaan pelottelun olevan heidän yksinoikeutensa. Heidi Hautalahan taannoin Eurooppavaalien jälkeen valitteli, etteivät kyenneet nostamaan riittävästi ilmastouhkia esille vaalitaistelussa.

YLE Leaksin vihreä umpihauska hahmo Kesä Steiner valitteli muuten viikko sitten, että "miten hän voi tänään mitenkään olla parempi ihminen koska hän eilen oli jo niin hyvä".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu