Sirpa "pH" Pietikäisen viimeisin

Sirpa "pH" Pietikäinen on kuulemma tänään Kauppalehdessä (ilm painettu lehti) ankarasti vastustanut Jyrki Kataisen lailla jätteenpolttoa. Kummallakin on saman kaverikapitalistisylttytehtaan neuvonantajat.

Tämä pöhköys alkaa jo koomisuudessaan saada eeppisiä mittasuhteita. Sirpa on nimittäin itse säätänyt nyt toimeenpantavan EU:n POP-asetuksen kiristyksen, joka vaikeuttaa merkittävästi suurvolyymistä sähkö- ja elektroniikkaromun ja autonromujen kierrätystä ja säätänyt sellaiset säännöt, että näistä saatavia jakeita joudutaan polttamaan suuria määriä. Asetusmuutos vaikeuttaa kontaminaation vuoksi niistä saatavien energiasisällöltään tärkeiden metallijakeiden kierrättämistä..

Sirpa "pH" Pietikäinen saavutti aikoinaan "pH" kannuksensa vaatimalla metsäteollisuuden jätevesiliemien pH:n laskemista 0:aan. Hänelle ei 7 riittänyt.

Jyrki Kataisen mukaan komissio on tämän kiertotalousaloitteensa kanssa kuulemma "liekeissä" sd Meppi Liisa Jaakonsaaren mukaan https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=demokraatti+liisa+jaakonsaari+liekeiss%C3%A4+katainen . Kiertotaloudessa ei Sirpan ja Jyrkin mukaan saa polttaa jätteitä, vaan ne täytyy kierrättää.

Täytyypä tässä varoittaa Suomen kansaa, että Jyrkin viitoittama meno on taas sitä katastrofimenoa, jota pakoon hän lähti. Nyt vain aiheutuvan katastrofin mittasuhteet ovat hieman – to put it mildly – suuremmat.

http://www.ymparistojaterveys.fi/wp-content/uploads/2009/10/YT8-2015-M.P…

http://www.ymparistojaterveys.fi/wp-content/uploads/2009/10/YT8-2015-M.P…

Tarkempaa tietoa tästä päättömästä vihreästä menosta uudesta kirjastani Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset – Auditorium 2015

MikkoPaunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu