A-studio puffaa kaverikapitalismia

Juuri päättyneen YLE:n A-studion Kirsin Heikelin  ST1:n toimitusjohtajan Mika Anttosen haastattelu oli jotain niin uskomatonta kaverikapitalismin (engl. Crony Capitalism) puffausta, että oli vaikeaa tyynenä katsoa koko haastattelua ja siihen propagandistisesti sijoitettua Maailman Ilmatieteen järjestön WMO:n pääsihteerin Petteri Taalaksen kainalohaastattelua.

YLE:n A-studio piilotti suomalaisilta uutisen, miksi molemmat herrat olivat studiossa.

Kirsi Heikeln haastatteli molempia herroja myötäsukaisesti ennnakolta määrätyn "vihreän" käsikirjoituksen mukaan, koska komissio oli pudottanut suomalaisen Kemissä liikenteen biopolttoaineita ehkä tuleivaisuudessa jalostavan Kaidin järjestämässä tilaisuudessa Brysselöissä uutispommin, jossa komissio linjaa, että mitää sitovaa laillista velvoitetta edistää liikenteen biopolttoaineita ei enää 2020 jälkeen tule.

http://www.euractiv.com/section/transport/news/green-transport-target-wi…

Jo miljardiomaisuuden öljybisneksellä kerännyt Mika Anttonen kertoi suomalaisille, että nyt pitää vain säätää laki (jonka EU juuri siis pari päivää sitten hylkäsi), ja markkinat hänen ST1:n avulla pelastaisi maapallon meidän kuluttajien kustannuksella (bensan hinta nousisi pilviin; tätä hän ei tietenkään keronut) ja Kirsi Heikel nyökytteli innokkaana uuden rokkistaransa edessä.

WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas tietämättä mitään metsien ekosysteemeistä innokkaasti kannatti puun polttamista, mutta paljasti haastattelussa, miksi A-studion Kirsi Heikelin käsikirjoittama osuus ajettiin ulos parhaaseen TV-katseluaikaan:

EU:n linjaukset tuhoavat nyt koko SSS-hallituksen ja yleisemminkin EU:n nykyisen "ympäristöystävällisen" energia- ja ilmastopolitiikan perusteet. Paluuta ei ole.

 

 

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu