A-studio puffaa kaverikapitalismia

Juuri päättyneen YLE:n A-studion Kirsin Heikelin  ST1:n toimitusjohtajan Mika Anttosen haastattelu oli jotain niin uskomatonta kaverikapitalismin (engl. Crony Capitalism) puffausta, että oli vaikeaa tyynenä katsoa koko haastattelua ja siihen propagandistisesti sijoitettua Maailman Ilmatieteen järjestön WMO:n pääsihteerin Petteri Taalaksen kainalohaastattelua.

YLE:n A-studio piilotti suomalaisilta uutisen, miksi molemmat herrat olivat studiossa.

Kirsi Heikeln haastatteli molempia herroja myötäsukaisesti ennnakolta määrätyn "vihreän" käsikirjoituksen mukaan, koska komissio oli pudottanut suomalaisen Kemissä liikenteen biopolttoaineita ehkä tuleivaisuudessa jalostavan Kaidin järjestämässä tilaisuudessa Brysselöissä uutispommin, jossa komissio linjaa, että mitää sitovaa laillista velvoitetta edistää liikenteen biopolttoaineita ei enää 2020 jälkeen tule.

http://www.euractiv.com/section/transport/news/green-transport-target-wi…

Jo miljardiomaisuuden öljybisneksellä kerännyt Mika Anttonen kertoi suomalaisille, että nyt pitää vain säätää laki (jonka EU juuri siis pari päivää sitten hylkäsi), ja markkinat hänen ST1:n avulla pelastaisi maapallon meidän kuluttajien kustannuksella (bensan hinta nousisi pilviin; tätä hän ei tietenkään keronut) ja Kirsi Heikel nyökytteli innokkaana uuden rokkistaransa edessä.

WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas tietämättä mitään metsien ekosysteemeistä innokkaasti kannatti puun polttamista, mutta paljasti haastattelussa, miksi A-studion Kirsi Heikelin käsikirjoittama osuus ajettiin ulos parhaaseen TV-katseluaikaan:

EU:n linjaukset tuhoavat nyt koko SSS-hallituksen ja yleisemminkin EU:n nykyisen "ympäristöystävällisen" energia- ja ilmastopolitiikan perusteet. Paluuta ei ole.

 

 

 

MikkoPaunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu